Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Overstappen

U stapt over naar XS4ALL en neemt een .nl domein mee.

 1. Stel uw oude provider schriftelijk op de hoogte van het feit dat u uw domein gaat verhuizen.
 2. U vraagt bij XS4ALL een dienst aan waarbij een domeinregistratie is inbegrepen zoals een website of e-mailabonnement en geeft aan dat u een domein wilt verhuizen. U regelt de aanvraag telefonisch via:

 3. XS4ALL dient de verhuizing in bij SIDN.
 4. XS4ALL bevestigt het activeren van de dienst(en) gelijktijdig met het indienen van de verhuizing. Dit geeft u de gelegenheid uw website-content alvast bij XS4ALL te plaatsen en voorkomt u dat uw website tijdelijk uit de lucht gaat.

U stapt over naar XS4ALL en neemt een .com, .eu, .net, .info, .org of .biz domein mee

 1. U vraagt bij XS4ALL een dienst aan waarbij een domeinregistratie is inbegrepen zoals een website of e-mail abonnement en geeft aan dat u een domein wilt verhuizen. Dit kunt u telefonisch aanvragen via:

  .

 2. U ontvangt een e-mail van XS4ALL met instructie hoe u bij uw huidige provider een autorisatie code kunt verkrijgen die nodig is om een .info .org of .biz domein te verhuizen.
 3. U stuurt deze e-mail met de autorisatie code retour aan XS4ALL.
 4. XS4ALL mailt u een ingevuld transferformulier dat u controleert, ondertekent en retour stuurt. Voor de verhuizing van een .EU domein e-mailt XS4ALL u een transferformulier dat u controleert, ondertekent en retour stuurt.
 5. XS4ALL dient de verhuizing in bij Network Solutions.
 6. XS4ALL bevestigt het aanmaken van de dienst.
 7. U ontvangt bericht van Network Solutions op het e-mailadres van de 'administratieve' contactpersoon, waarin u gevraagd wordt de verhuizing goed te keuren.