Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Overstappen

U stapt over naar XS4ALL en neemt een .nl domein mee.

 1. Stel uw oude provider schriftelijk op de hoogte van het feit dat u uw domein gaat verhuizen.
 2. U vraagt bij XS4ALL een dienst aan waarbij een domeinregistratie is inbegrepen zoals een website of e-mailabonnement en geeft aan dat u een domein wilt verhuizen. U regelt de aanvraag via de website.
 3. XS4ALL dient de verhuizing in bij SIDN.
 4. XS4ALL bevestigt het activeren van de dienst(en) gelijktijdig met het indienen van de verhuizing. Dit geeft u de gelegenheid uw website-content alvast bij XS4ALL te plaatsen en voorkomt u dat uw website tijdelijk uit de lucht gaat.

U stapt over naar XS4ALL en neemt een .com, .eu, .net, .info, .org of .biz domein mee

 1. U vraagt bij XS4ALL een dienst aan waarbij een domeinregistratie is inbegrepen zoals een website of e-mail abonnement en geeft aan dat u een domein wilt verhuizen. Dit kunt u aanvragen via de website.
 2. U ontvangt een e-mail van XS4ALL met instructie hoe u bij uw huidige provider een autorisatie code kunt verkrijgen die nodig is om een .info .org of .biz domein te verhuizen.
 3. U stuurt deze e-mail met de autorisatie code retour aan XS4ALL.
 4. XS4ALL mailt u een ingevuld transferformulier dat u controleert, ondertekent en retour stuurt. Voor de verhuizing van een .EU domein e-mailt XS4ALL u een transferformulier dat u controleert, ondertekent en retour stuurt.
 5. XS4ALL dient de verhuizing in bij Network Solutions.
 6. XS4ALL bevestigt het aanmaken van de dienst.
 7. U ontvangt bericht van Network Solutions op het e-mailadres van de 'administratieve' contactpersoon, waarin u gevraagd wordt de verhuizing goed te keuren.