Heeft u een technische vraag?

Heeft u een technische vraag?

Uploaden

Als uw homepage klaar is, kunt u deze 'uploaden' naar de server van XS4ALL. Hiervoor hebt u een FTP-programma nodig en de juiste instellingen. Een FTP-programma maakt gebruik van het File Transfer Protocol, dit is een protocol om bestanden te verplaatsen. Op de helpdeskpagina's worden de meestgebruikte FTP-programma's (Mac OS XWindows) beschreven.

De HTML-bestanden (html-pagina's en bijbehorende afbeeldingen) moet u in de juiste folder zetten. Op de overzichtspagina van FTP kunt u de correcte FTP-instellingen opzoeken. Vul deze instellingen in, in uw FTP-programma, om de XS4ALL-server te bereiken.

Homepage zichtbaar maken

Bestanden in uw home-directory zijn standaard onzichtbaar voor de buitenwereld. Daarom is uw homepage ook niet zichtbaar totdat u deze zichtbaar hebt gemaakt. Omdat uw homepage in een aparte folder staat (de WWW-directory) is het eenvoudig deze 'open te zetten' voor de buitenwereld.

U logt, met uw loginnaam en wachtwoord, in op het Service Centre en kiest voor de optie 'maak uw homepage zichtbaar'. Volg de stappen. Uw homepage is nu zichtbaar.Klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur.
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur