Heeft u een technische vraag?

Heeft u een technische vraag?

Uploaden

Als uw homepage klaar is, kunt u deze 'uploaden' naar de server van XS4ALL. Hiervoor hebt u een FTP-programma nodig en de juiste instellingen. Een FTP-programma maakt gebruik van het File Transfer Protocol, dit is een protocol om bestanden te verplaatsen. Op de helpdeskpagina's worden de meestgebruikte FTP-programma's (Mac OS XWindows) beschreven.

De HTML-bestanden (html-pagina's en bijbehorende afbeeldingen) moet u in de juiste folder zetten. Op de overzichtspagina van FTP kunt u de correcte FTP-instellingen opzoeken. Vul deze instellingen in, in uw FTP-programma, om de XS4ALL-server te bereiken.

Homepage zichtbaar maken

Bestanden in uw home-directory zijn standaard onzichtbaar voor de buitenwereld. Daarom is uw homepage ook niet zichtbaar totdat u deze zichtbaar hebt gemaakt. Omdat uw homepage in een aparte folder staat (de WWW-directory) is het eenvoudig deze 'open te zetten' voor de buitenwereld.

U logt, met uw loginnaam en wachtwoord, in op het Service Centre en kiest voor de optie 'maak uw homepage zichtbaar'. Volg de stappen. Uw homepage is nu zichtbaar.Klantenservice

Nog vragen? Neem contact met ons op

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur.
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur