Heeft u een technische vraag?

Heeft u een technische vraag?

Ik kan geen e-mailadressen op domeinnaam aanmaken

Als uw website bijvoorbeeld www.mijnkantoor.nl is, dan kunt u e-mailadressen maken die eindigen op uw domeinnaam: @mijnkantoor.nl . U kunt dit doen in het Service Centre van XS4ALL.

Hoe doet u dit?

U gaat naar het Service Centre en kiest onder 'e-mail' voor 'mailboxen en e-mailadressen'. Klik op wijzig. Hierna hebt u de keuze om e-mailadressen aan te maken die eindigen op @xs4all.nl of op @uwdomein.nl, of zoals in het voorbeeld: @mijnkantoor.nl .

Wilt u een e-mailadres met uw eigen domein aanmaken, klik dan bij uw domeinnaam op: Wijzig. U ziet dan een rij met lege vakken waar u het gewenste e-mailadres kunt invullen. Vervolgens drukt U op 'OK'. U bent nu klaar.

Let op: Wanneer u de mail die naar deze e-mailadressen wordt gestuurd ook op uw PC wilt ontvangen moet u een mailaccount toevoegen in uw mailprogramma (zoals Outlook). U kunt de mail dan 'poppen', dat wil zeggen dat u de mail van de mailserver bij XS4ALL naar uw eigen computer haalt.

Werkt u met een mailserver, dan kunt u er ook voor kiezen dat de mail direct wordt afgeleverd op uw mailserver.Klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur.
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur