Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Telefoonnummer(s) toevoegen

Om gebruik te kunnen maken van uw Bellen van XS4ALL telefoonnummer met uw normale telefoontoestel dient u het desbetreffende telefoonnummer in uw Fritzbox modem te programeren. Op deze pagina vindt u de benodigde handelingen voor het Fritzbox 7170 modem.

Zorg dat uw modem voorzien is van de laatste firmware voor u begintVul 'http://192.168.178.1' of 'http://fritz.box' in in de adresbalk van uw webbrowser en druk op enter.

Klik in het bovenste menu op 'Settings' en daarna in het linker menu op 'Wizards'Klik op 'Manage Your Own Phone Numbers'.Klik op 'Add Telephone Number'.Selecteer 'Set up Internet telephone number' en klik op 'Next'.


  • Selecteer bij 'Select your Internet telephony provider' XS4ALL
  • Vul bij 'Internet telephone number' uw 10-cijferige telefoonnummer in zonder spaties en/of koppelstreepjes
  • Vul bij 'Password' en 'Password confirmation' uw Bellen wachtwoord in. Dit is, tenzij u dit veranderd heeft, niet hetzelfde wachtwoord wat u ook voor uw e-mail of Mijn XS4ALL gebruikt

Weet u uw wachtwoord niet meer? Kijk dan hier hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen

  • Zorg dat 'Insert area code for outgoing calls' aangevinkt staat.
  • Vul bij 'Area code' het netnummer van uw woonplaats in.
  • Klik op 'OK'.


Selecteer 'DSL Line without a fixed-network line' en klik op 'Next'.De Fritzbox zal nu uw telefoonnummer proberen aan te melden bij de SIP-server. Als dit succesvol verlopen is kunt u op 'Next' klikken.

Krijgt u hier een foutmelding? Controleer dan of de internetverbinding goed en of u het Bellen wachtwoord correct heeft ingevuld.Uw nummer is nu toegevoegd. Indien u meerdere nummers wil toevoegen kunt u de procedure vanaf stap 3 herhalen door op 'Add Telephone Number' te klikken. Met 'Exit Wizard' sluit u de wizard af.