Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

FRITZ!Box 7340 aansluiten

Hier leest u hoe u de FRITZ!Box aansluit op het IS/RA-punt. IS/RA staat voor InfraStructuur/RandApparatuur, het punt waar de telefoonlijn uw pand binnenkomt.


Verbind de splitter met het IS/RA-punt. Dit is het punt waar de telefoonlijn uw pand binnenkomt. Gebruik hiervoor de telefoonstekker met oranje telefoonaansluiting en de telefoonkabel met oranje ministekkers.


Verbind de stroomadapter met de FRITZ!Box en stop de stekker in een stopcontact. Het lampje 'Power/DSL' gaat nu knipperen.


Sluit het lange eind van de grijs/zwarte Y-vormige netwerkkabel aan de DSL/TEL-ingang van de FRITZ!Box.


Klik het grijze blokje op het grijze gespleten deel van de kabel met het label 'Splitter DSL'. Sluit het ministekkertje van het grijze blokje nu aan op de modemingang van de splitter. Na enige minuten herkent de FRITZ!Box de internetverbinding. Het lampje 'Power/DSL' stopt met knipperen en brandt nu continu groen.


Klik het zwarte blokje op het zwarte gespleten deel van de kabel met het label 'Telefonanschluss ISDN/analog Tel'. Sluit het ministekkertje van het zwarte blokje nu aan op de telefooningang van de splitter.


Sluit de telefoonlijn van uw telefoontoestel aan op de FON 1-ingang van de FRITZ!Box.