Waarmee kunnen  wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

Gidsvermelding

Op deze pagina leest u hoe u de gidsvermelding voor uw telefoonnummer aanzet, wijzigt of uitzet.


Ga naar het Service Centre (via Mijn XS4ALL). Klik onder het kopje 'Bellen' op 'Ga verder naar Bellen'. Om naar het Service Centre te gaan, kunt u ook deze url gebruiken: https://service.xs4all.nlAls u nog niet ingelogd bent, log dan in met uw beheerdersaccount.


Klik op de volgende pagina onder het kopje 'Instellingen van uw telefoonnummers' op het telefoonnummer waarvan u de gidsvermelding wilt aanzetten, uitzetten of wijzingen.Klik achter het item 'Gidsvermelding' op 'Wijzig'.Kiest nu eerst of u een Particuliere of een Zakelijke registratie wilt doen. Bij Particuliere registraties kunt u een voornaam, tussenvoegsel en achternaam invullen. U kunt in dit scherm ook aangeven of uw telefoonnummer wel of niet opgenomen moet worden in de telefoongidsen en/of bij de telefonische informatiediensten.

Indien uw adres niet correct getoond wordt dient u dit eerst aan te passen in het Service Centre. Als u dit aangepast heeft dient u de gidsvermelding opnieuw te starten.Bij Zakelijke registraties kunt u uw bedrijfsnaam opgeven. U kunt in dit scherm ook aangeven of uw telefoonnummer wel of niet opgenomen moet worden in de telefoongidsen en/of bij de telefonische informatiediensten.Zodra u op 'Opslaan' heeft geklikt, ziet u in een overzicht hoe de gegevens bij de gidsvermelding eruit zien.U kunt nu bij de instellingen van uw telefoonnummer zien dat uw aanvraag in verwerking is. De telefoonnummers worden eens per week gesynchroniseerd met de informatiediensten.

Direct naar:

> Storingen

> Betalingen en facturen

> Verhuizen

> Overstappen

> Opzeggen

> InternetVraagbaak

> Mijn XS4ALLKlantenservice

Niet gevonden? Neem contact met ons op


Klantenservice en Technische ondersteuning: 020 398 7666

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur


Internetvraagbaak:
020 398 70 07

Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur