Bestel- en orderstatus

  • Status van uw bestelling

   U heeft een bestelling geplaatst en nu bent u benieuwd naar de status. Logisch. Gelukkig bent u hier aan het goede adres. Druk simpelweg op de knop ‘Bekijk bestelstatus’ voor meer informatie. Als nieuwe klant kunt u vervolgens het ordernummer van uw bestelling en uw postcode invoeren. Die vindt u terug in de bevestigingsmail. Bent u een bestaande klant? Gebruik dan uw loginnaam en wachtwoord.

   Bekijk bestelstatus

  • Hoe verloopt uw aanvraag?

   1. U ontvangt een e-mail ter bevestiging nadat u de aanvraag heeft ingediend.
   2. Ongeveer 1 week voor de gewenste opleverdatum ontvangt u van ons een brief. Hierin staat de opleverdatum vermeld. En de gegevens die voor installatie van belang zijn. Bewaar deze brief goed voor de monteur. Als u gebruik maakt van de overstapservice wordt altijd een maand opzegtermijn aangehouden.
   3. Een week voor de opleverdatum versturen wij uw nieuwe apparatuur. Per pakket ontvangt u een Track & Trace-code zodat u de zending via PostNL kunt volgen.
   4. Wij nemen voor de opleverdatum contact met u op voor het maken van een installatieafspraak met onze monteur.
  • Bellen

   Heeft u gekozen voor Bellen van XS4ALL met nummerbehoud? Zeg dan niet zelf uw vaste telefoonabonnement op bij uw huidige telefonieprovider. Doet u dat wel? Dan kunnen wij het nummer niet overzetten en raakt u het mogelijk kwijt.

   Televisie

   Neemt u internet en tv bij dezelfde provider af? Dan worden beiden diensten opgezegd via onze overstapservice. Als u voor het laatste gekozen heeft natuurlijk. Neemt u internet en tv apart af? Dan moet u tv zelf opzeggen. Dat kan gemakkelijk via deze opzegkaart (pdf).

  • Installatiepakket

   U ontvangt het installatiepakket een week voor oplevering van uw bestelling. Heeft u tijdens het bestelproces gekozen voor installatie door de monteur? Laat het pakket dan a.u.b. dicht en overhandig het samen met de abonnementsgegevens die u per post ontvangt aan de monteur.

   Digitenne wordt apart geleverd

   Als u Digitenne hebt besteld dan ontvangt u dit pakket in een aparte levering van KPN.

   Als u een monteur heeft besteld

  • Heeft u gekozen voor een installatie door een monteur? Dan nemen wij contact met u op. Per e-mail of telefonisch. Dit gebeurt meestal een week voor de oplevering van uw diensten.

  Dit doet de monteur kosteloos voor u:

  1. Het modem wordt zo dicht mogelijk bij het aansluitpunt van het KPN-netwerk geplaatst.
  2. De monteur controleert de kwaliteit van het aansluitpunt.
  3. De monteur sluit maximaal 2 apparaten (computer, tablet, etc.) aan op het modem. Inclusief de configuratie van 1 e-mailaccount. Eventuele netwerkkabels zijn voor uw rekening. U kunt rekenen op € 5,- per 5 meter kabel.
  4. Configuratie van uw telefoonnummer in het modem en het aansluiten van de telefoon.
  5. Installatie van de 1e en 2e tv-ontvanger inclusief 20 meter netwerkkabel. Deze kabels worden langs de muur gelegd. Extra bekabeling is voor eigen rekening. Wilt u 1 of meerdere tv-ontvangers draadloos aan laten sluiten? Bij de monteur kunt u de benodigde apparatuur aanschaffen. Voor de eerste draadloze aansluiting bedragen de kosten € 75,- voor iedere extra ontvanger € 37,50.
  6. WiFi-check door het hele huis en advies over verbetermogelijkheden, bijvoorbeeld via een WiFi-versterker.
  7. Zodra alles is geïnstalleerd controleert de monteur of alles goed werkt en krijgt u nog kort advies over het gebruik van uw diensten en Mijn XS4ALL.

  Uw extra tv-ontvangers of Digitenne-ontvangers sluit u zelf aan.

  Wilt u meer laten doen?

  Wilt u extra werkzaamheden laten uitvoeren die niet in het standaardpakket zitten, zoals het leggen van kabels of extra installaties op andere computers? Geef dit dan aan als u een afspraak maakt voor een monteursbezoek. De monteur kan dan gelijk aangeven wat de extra kosten zijn.

  Als u liever zelf installeert

  Installeert u alles zelf? Gebruik dan de handleiding in de doos. Heeft u deze liever digitaal? Ga dan naar de handleidingen pagina.

  Klantenservice

  Heeft u nog vragen?

  Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

  Kijk op deze pagina voor al uw contactopties