De Klusser

Het beste netwerk
thuis en onderweg

 • Eerste 3 maanden van € 51,00
  voor € 40,- p/mnd
 • Gratis monteur en WiFi-check
Meer info
 • Meest klantgerichte provider

 • Als beste getest door de Consumentenbond

 • Laagste storingspercentage in Nederland

Onze Internet Thuis & Onderweg-pakketten

Ons internet-abonnement krijgt u over het beste netwerk op uw adres. Voor 1 prijs: Internet over glasvezel kost hetzelfde als internet over DSL.

Let op! Met Internet Smart krijgt u op uw adres niet meer snelheid dan met Internet Compact (tot 20Mbit/s). Wel biedt Internet Smart u gratis Internet Onderweg Smart waarmee u overal in Nederland kan internetten via uw laptop of tablet tot 200MB per maand.

Uniek bij onze Internet Thuis & Onderweg-pakketten:

Altijd het beste netwerk op uw adres. Dus glasvezel als het kan
Voor stabieler internet met een hogere snelheid legt ‘Nederland’ continu nieuwe glasvezel- en DSL-netwerken aan. Wij houden die ontwikkeling bij en geven u een seintje als u een betere techniek op uw adres kunt krijgen.

U kunt dan voor dezelfde abonnementsprijs overstappen op bijvoorbeeld het nieuwe VVDSL, of op glasvezel. Met de voordelen van hogere snelheid en beter stabiliteit. Zo krijgt u bij ons altijd de beste internetverbinding op uw adres die er is. Wij rekenen geen meerprijs voor glasvezel.
Het beste modem: de FRITZ!box
Bij elk internet-abonnement krijgt u een nieuw FRITZ!box-modem van ons in bruikleen. Draadloos bereik en de internetsnelheid zijn daarmee optimaal. Dit is simpelweg het beste modem dat wij kunnen vinden.

Met de FRITZ!box kunt u overal in en om uw huis of kantoor draadloos internetten. Tablets, smartphones, printers, u koppelt ze makkelijk aan deze FRITZ!box. Zo heeft u vanaf ieder apparaat in uw netwerk toegang tot uw gegevens.

Films en muziek streamen? Foto’s ophalen vanaf uw externe harde schijf? Draadloos printen? Het kan met de FRITZ!box. Handig.
Gratis installatie door de monteur
Geen tijd of zin om zelf uw modem te installeren? Of vertrouwt u de installatie liever toe aan een professional? Wij doen het graag voor u.

U krijgt standaard gratis een monteur voor de installatie langs. Hij gaat niet weg voor alles werkt, of hij zorgt dat het snel voor u geregeld wordt. Dat hoort bij onze service.

Wilt u liever zelf uw internet installeren? Dan hebben wij voor u de heldere installatie-handleiding.
WiFi-check voor optimaal bereik

Heeft u op zolder of achterin de tuin ook goed bereik? Kunt u met meerdere apparaten tegelijk van dezelfde verbinding gebruikmaken? Zonder vertraging? Als het goed is wel.

Een instabiel of beperkt WiFi-signaal is een bron van ergernis. Daarom controleert de monteur tijdens de installatie ook het WiFi-netwerk in uw huis. Wij gaan voor overal sterk en stabiel internet. Zoals het hoort.


Zo checkt de monteur uw WiFi.

 1. De monteur bekijkt waar in huis het signaal nog goed is en waar niet meer. Hij geeft u advies voor verbeteringen. Bijvoorbeeld een andere plaats voor uw modem of een WiFi-repeater. Een repeater vangt het WiFi-signaal op en stuurt het dan op volle sterkte door. Zo heeft u overal een goed bereik.
 2. De monteur zet uw modem op het kanaal met de minste andere WiFi-netwerken uit de buurt. Alle draadloze netwerken op uw kanaal zijn namelijk potentiële stoorzenders. Op een rustig kanaal heeft u al snel een beter signaal. En dat plezier doen we u graag.
 3. Voor uw gasten stelt de monteur een apart WiFi-netwerk in. Uw gasten hebben daarmee wel toegang tot uw internet, maar niet tot uw gedeelde bestanden of apparaten zoals printers. Wel zo veilig.

Kan uw WiFi nog beter? U kunt ook zelf uw WiFi-netwerk controleren. Doorloop onze suggesties.

Onderweg veilig online met databundels tot wel 10 GB
In een vakantiehuisje, de trein of een restaurant. Met Internet Onderweg van XS4ALL bent u waar en wanneer u maar wilt veilig online met uw laptop, tablet of smartphone.

Natuurlijk is er vaak wel WiFi te vinden. Maar dat is vaak geen optimale verbinding. Filmpjes die half afspelen. Muziekfragmenten die blijven hangen. En de openbare WiFi op het terras is meestal niet zo veilig. Wilt u niet afhankelijk zijn van openbare WiFi? Kies dan voor Internet Onderweg.

Hoe werkt het? U krijgt voor uw tablet, laptop of een ander apparaat een 4G-simkaart van ons. U kunt ook een persoonlijke Internet Hotspot aanschaffen. Handig als u met meerdere tablets, laptops en smartphones tegelijk op het 4G-netwerk wilt.

Wist u dat u bij uw internet-thuis-abonnement gratis Internet Onderweg met 250 MB aan data ontvangt? Heeft u veel data nodig om onderweg online te doen wat u wilt? Kies dan voor Internet Onderweg Pro met 10 GB data per maand.
Geen onverwachte kosten voor extra dataverkeer
Uw rekening blijft hetzelfde. Elke maand. De confrontatie met hoge kosten door verbruik buiten de databundel is niet prettig. Dus zo werken wij niet.

Als uw databundel op is rekenen wij niets extra’s, maar verlagen we de snelheid van uw abonnement naar 128/64 Kbit/s. En in de nieuwe maand kunt u dan gewoon weer op volle snelheid verder.
Échte service, 7 dagen per week
Ons hart klopt voor internet. Als geen ander begrijpen wij dat internet belangrijk voor u is. En dus gaat onze service verder dan alleen die betrouwbare verbinding.

 • Wij hebben geen belscripts of maximale gesprekstijden. Uiteraard.
 • Wij helpen u tot uw probleem is opgelost.
 • De monteur installeert standaard gratis uw internet en wij hebben u met onze extra dienst binnen 1 dag online. Als u dat wilt.
 • Al 5 jaar op rij zijn wij de Klantvriendelijkste Internetprovider. Dat zeggen consumenten. Wij zijn trots! En de Consumentenbond, Kassa en Radar testen ons ook al jarenlang als de beste.
 • Wij maken ons hard voor de privacy en veiligheid onze klanten.
 • We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Bij al onze abonnementen krijgt u het beste modem dat we kennen, de beste beveiligingssoftware, het beste netwerk op uw adres.

Veel plezier op internet.

Opties bij Internet Thuis & Onderweg

Tijdens uw bestelling kunt u deze extra’s toevoegen.

Interactieve TV – Nu de eerste 3 maanden gratis!

80 TV-zenders waarvan 26 ook in HD-kwaliteit

U krijgt 99 TV-zenders waarvan 28 zenders in haarscherpe HD-kwaliteit. Maar ook 100 radiozenders. En dat is dan nog maar ons Basispakket.


Als u wilt, kunt u natuurlijk veel meer zenders zien. Bestel dan extra zenderpakketten met uw favoriete zenders.


Download zenderoverzicht

 • 1. NPO 1
  NPO 1 icon

  NPO 1

  Grote shows, spelletjes, spannende series, aangrijpende verhalen, Nederlands drama en comedy. Ook de zender voor nieuws, calamiteiten en belangrijke gebeurtenissen.

 • 2. NPO 2
  NPO 2 icon

  NPO 2

  Actualiteiten en achtergronden rond de thema’s Geloven, Voelen, Vinden en Weten. Programma’s met o.a. politiek, religie, kunst en cultuur, maatschappij, en educatie.

 • 3. NPO 3
  NPO 3 icon

  NPO 3

  Overdag kinderprogramma's. Daarna talkshows, humor, films en series. Afwijkende, creatieve en vernieuwende programma's.

 • 4. RTL 4
  RTL 4 icon

  RTL 4

  Familiezender met Nederlands drama, crime series, informatieve programma's, grote talentenshows, nieuws en nieuwtjes.

 • 5. RTL 5
  RTL 5 icon

  RTL 5

  Gericht op een jong, breed publiek. Reality programma's, series, films, comedy en programma's over reizen.

 • 6. SBS 6
  SBS 6 icon

  SBS 6

  Familiezender met amusement, series, films, talentenjachten, programma's die dichtbij en emotioneel zijn. Daarnaast ook veel sport en (show)nieuws uit binnen en buitenland.

 • 7. RTL 7
  RTL 7 icon

  RTL 7

  Overdag met name zakennieuws en daaraan gerelateerde programma's. 's Avonds en in het weekend op de mannelijke kijker gerichte reality en series, films en sport.

 • 8. NET 5
  NET 5 icon

  NET 5

  Nederlandse programma’s, reality en dramaseries, films en buitenlandse kwaliteitsseries.

 • 9. Veronica / Disney XD
  Disney XD icon

  Veronica / Disney XD

  Gedeelde zender. Van 06.00 tot 18.00 uur: Disney XD. Met een mix van live action, animatie, films en meer. Van 18.00 en 02.00 uur: Veronica. Met standup comedy, wekelijkse nieuwsshows en spannende programma's.

 • 10. RTL 8
  RTL 8 icon

  RTL 8

  Gericht op vrouwen, informatief en ontroerend. Bekende Amerikaanse talkshows, lifestyle, films, waargebeurde verhalen en soaps.

 • 11. RTL Z
  RTL Z icon

  RTL Z

  Het nieuwe RTL Z: nieuws, inspiratie en entertainment voor ondernemende mensen.

 • 12. Comedy Central
  Comedy Central icon

  Comedy Central

  De enige Nederlandse zender met 24 uur per dag de beste comedyshows, classics, stand-up en Britse series.

 • 13. Nickelodeon / Spike
  Nickelodeon / Spike icon

  Nickelodeon / Spike

  Een van de populaire zenders ter wereld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Vele hitseries zijn reeds op Nickelodeon / Spike uitgezonden, zoals SpongeBob, Big Time Rush, iCarly en Het Huis Anubis.

 • 14. FOX
  FOX icon

  FOX

  Het beste van series, films en sport zie je op FOX NL.

 • 15. Discovery Channel
  Discovery icon

  Discovery Channel

  Populairwetenschappelijke programma's. Survival, natuur, reconstructies, enz.

 • 16. National Geographic
  National Geographic icon

  National Geographic

  National Geographic zendt documentaires uit over natuur, cultuur en maatschappij. Kijk dagelijks van 06.00-09.00 naar Nat Geo Junior.

 • 17. TLC
  TLC icon

  TLC

  TLC richt zich met name op vrouwen in de leeftijdscategorie tussen de 25 en 39 jaar.

 • 18. Videotheek
  Videotheek icon

  Videotheek

  Videotheek

 • 19. Disney Channel
  Disney Channel icon

  Disney Channel

  Tekenfilmzender voor kinderen vanaf 7 jaar. 24 uur per dag.

 • 20. MTV
  MTV icon

  MTV

  Muziek, lifestyle, celebrities, dating en uiteraard veel clips voor jongeren.

 • 21. ID
  Discovery ID icon

  ID

  Investigation Discovery brengt waargebeurde verhalen en geen fictionele detectiveverhalen. De zender volgt politierechercheurs en forensisch experts op hun zoektocht naar de waarheid.

 • 22. 24Kitchen
  24Kitchen icon

  24Kitchen

  24Kitchen is de enige foodzender van Nederland met 24 uur per dag programma's over alles dat met food te maken heeft. De zender geeft betrouwbare voorlichting over gezond eten kopen, koken en bereiden.

 • 23. BBC First
  BBC First icon

  BBC First

  BBC First is het kanaal voor de mooiste Britse series. Bijzondere karakters en onvergetelijke verhalen, verteld zoals niemand anders dat kan: BBC First overtreft alle verwachtingen!

 • 24. BBC One
  BBC One icon

  BBC One

  Nieuws en info, actualiteiten, sport en programma's zoals The Apprentice, EastEnders en The Chase.

 • 25. BBC Two
  BBC Two icon

  BBC Two

  Mix van serieuze, feitelijke programma's en bijzonder drama en comedy. Biedt een breed publiek uitdagende, intelligente televisie.

 • 26. Zender van de maand
  Mozaiek icon

  Zender van de maand:

  Elke maand nieuwe zenders gratis te bekijken

 • 27. één
  ÉÉN icon

  één

  De grootste zender van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en familieprogramma's.

 • 28. Canvas
  Canvas icon

  Canvas

  Gedeelde zender. Van 6.30 tot 20.00 uur: Ketnet met kindertelevisie. Daarna: Canvas, met verdiepende televisie, humor, series en sport.

 • 29. Ketnet
  Ketnet icon

  Ketnet

  Een gevarieerd aanbod kwaliteitsprogramma’s voor kinderen tot 12 jaar. Ketnet laat kinderen in een veilige reclamevrije omgeving het (nieuwe) medialandschap ontdekken.

 • 31. Cartoon Network
  Cartoon Network icon

  Cartoon Network

  Tekenfilmzender voor kinderen vanaf 7 jaar. 24 uur per dag.

 • 32. Disney XD
  Disney XD icon

  Disney XD

  Disney XD is een zender voor jongens en meiden van 6 tot 14 jaar. Zij worden uitgedaagd om mee te gaan in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. Met series als Phineas and Ferb, Pair of Kings en Crash and Bernstein.

 • 33. 13th Street
  13th Street icon

  13th Street

  De crime- en thrillerzender van de Benelux met verrassende en spannende series als Dexter, Law & Order en House.

 • 34. CNN
  CNN icon

  CNN

  Internationale nieuwszender. Live, achtergronden, sport en politiek.

 • 35. Eurosport 1
  Eurosport 1 icon

  Eurosport 1

  Live verslagen en uitgebreide samenvattingen van 's werelds grootste internationale sportevenementen. Meer dan 100 verschillende sporten, waaronder veel voetbal, tennis, auto- en motorsport, vechtsporten, wielrennen, snooker, atletiek en wintersporten.

 • 36. BBC World News
  BBC World News icon

  BBC World News

  24 Uur per dag nieuws en informatie van de BBC. Op de hele uren een lang nieuwsbulletin over zakelijke onderwerpen, sport en het weer.

 • 38. SBS 9
  SBS 9 icon

  SBS 9

  Een zender met veel films en series uit binnen- en buitenland. De programmering biedt elke dag een ander thema en elke avond om 20.30 uur een film.

 • 39. Xite
  Xite icon

  Xite

  Op de muziekzender Xite bepaalt u zelf 24/7 welke muziekvideo’s u kijkt.

 • 40. Al Jazeera
  Aljazeera icon

  Al Jazeera

  Op de zender van Al Jazeera vind je het laatste wereldnieuws. Bekijk live weerupdates, business- en sportnieuws.

 • 41. EuroNews
  EuroNews icon

  EuroNews

  De grootste Europese nieuwszender. Het laatste nieuws in Europa, aangevuld met wereldnieuws.

 • 42. NPO Humor TV
  NPO Humor icon

  NPO Humor TV

  Themakanaal van de VARA met 24 uur per dag comedyseries, cabaret en humoristische shows.

 • 43. NPO Nieuws
  NPO Nieuws icon

  NPO Nieuws

  Het NOS Journaal, 24 uur per dag, inclusief het jeugdjournaal.

 • 44. Das Erste (ARD)
  ARD icon

  Das Erste (ARD)

  Duitse publieke zender met nieuws, sport en amusement. Dagelijks politieke documentaires en regionale actualiteiten, maar ook topsoaps.

 • 45. ZDF
  ZDF icon

  ZDF

  De tweede Duitse publieke omroep met een breed aanbod aan nieuws, cultuur en entertainment.

 • 46. RTL Television
  RTL icon

  RTL Television

  Duitstalige Luxemburgse commerciële zender. Naast nieuws, veel amusement, Duitse soapseries, spelshows, talentenjachten en datingprogramma's.

 • 48. WDR
  WDR icon

  WDR

  Westdeutscher Rundfunk is de openbare omroep van de deelstaat NoordRijnlandWestfalen.

 • 49. Arte
  Arte icon

  Arte

  Culturele zender met theater, ballet, klassieke muziek, opera, films en documentaires. De programma's zijn in het Frans en Duits zonder Nederlandse ondertiteling.

 • 58. NPO Zapp Xtra
  NPO Zapp Xtra icon

  NPO Zapp Xtra

  24/7 de leukste kinderprogramma's van de publieke omroep.

 • 68. Wildhitz
  Wildhitz icon

  Wildhitz

  Wildhitz is het Nederlandse muziekplatform.

 • 70. TV5 Monde
  TV5 Monde icon

  TV5 Monde

  Franse, Belgische, Zwitserse en Canadese films en documentaires uitzendt. Franstalig met Nederlandse ondertiteling via teletekst.

 • 71. RTV-7
  RTV-7 icon

  RTV-7

  De naam RT-7 is gekozen als weerspiegeling van de 6 eilanden en Nederland. De programmering is op dit moment een verzameling van programma’s uit de Antillen en omliggende landen.

2 TV-ontvangers.
Standaard zijn twee TV-ontvangers inbegrepen. Als u één TV-ontvanger wilt, kunt u dit aangeven tijdens uw bestelling. U krijgt dan € 2,50 korting op uw maandbedrag.
Begin Gemist, Programma Gemist en Live TV Pauzeren

Kijk programma’s waar u middenin valt, meteen vanaf het begin met Begin Gemist. Niet meer wachten tot de uitzending op ‘Programma Gemist’ verschijnt. U herstart het programma gewoon tijdens de live uitzending.


Begin Gemist werkt bij een selectie van programma’s van NPO 1, 2 en 3, BBC One, BBC Two, BBC World News, BBC First, 24Kitchen, National Geographic, Nat Geo Wild, NPO Zapp Xtra, NPO Nieuws en NPO Humor TV.


Op RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS 6, SBS 9, Veronica en NET 5 kunt u Begin Gemist tegen betaling inschakelen. De prijzen variëren van € 0,49 tot € 2,99.


Bij het Pluspakket werkt Begin Gemist op NPO Politiek, NPO Doc, NPO Cultura, NPO 101 en NPO Zapp Xtra.


Met Programma Gemist kijkt u met TV Basis een selectie van programma's van NPO 1, 2 en 3 terug. Dat kan met programma’s van vandaag, gisteren of eergisteren.


Ook RTL Gemist zit in het Basispakket. Gemiste RTL-programma’s kijkt u ‘on demand’. De prijzen variëren van € 0,49 tot € 1,99.


Met TV Plus, kunt u gratis zelfs programma’s van de afgelopen 10 dagen terugzien van NPO 1, 2, en 3 én van SBS 6, NET5 en Veronica.


U kunt programma’s live pauzeren én terugspoelen met Interactieve TV van XS4ALL. Zo kijkt u televisieprogramma's verder wanneer het u uitkomt. Live TV Pauzeren is mogelijk op 2 TV's tegelijk.

200 uur gratis opnemen

U kunt bijvoorbeeld een hele serie opnemen door het 1 keer goed in te stellen. Dan kijkt u wanneer het u uitkomt. En zo vaak u wilt. Met 200 uur kunt u wel even vooruit.

WebTV met 30 zenders. Zodat u overal in huis kunt kijken

Met WebTV kan iedereen in huis tegelijkertijd zijn favoriete programma’s live kijken. Ook als de 2 TV’s al ‘bezet’ zijn. Dan kijkt u gewoon op uw laptop, smartphone of tablet.

 • TV kijken op laptop, tablet of smartphone via webtv.xs4all.nl of met de WebTV-app
 • Overal in en om het huis live TV kijken.
 • Meerdere streams tegelijkertijd bij voldoende internetsnelheid

Heeft u extra zenderpakketten? Ook die zijn deels via WebTV te bekijken.

Basispakket

 • NPO 1
  NPO 1 icon

  NPO 1

  Grote shows, spelletjes, spannende series, aangrijpende verhalen, Nederlands drama en comedy. Ook de zender voor nieuws, calamiteiten en belangrijke gebeurtenissen.

 • NPO 2
  NPO 2 icon

  NPO 2

  Actualiteiten en achtergronden rond de thema’s Geloven, Voelen, Vinden en Weten. Programma’s met o.a. politiek, religie, kunst en cultuur, maatschappij, en educatie.

 • NPO 3
  NPO 3 icon

  NPO 3

  Overdag kinderprogramma's. Daarna talkshows, humor, films en series. Afwijkende, creatieve en vernieuwende programma's.

 • RTL 4
  RTL 4 icon

  RTL 4

  Familiezender met Nederlands drama, crime series, informatieve programma's, grote talentenshows, nieuws en nieuwtjes.

 • RTL 5
  RTL 5 icon

  RTL 5

  Gericht op een jong, breed publiek. Reality programma's, series, films, comedy en programma's over reizen.

 • SBS 6
  SBS 6 icon

  SBS 6

  Familiezender met amusement, series, films, talentenjachten, programma's die dichtbij en emotioneel zijn. Daarnaast ook veel sport en (show)nieuws uit binnen en buitenland.

 • RTL 7
  RTL 7 icon

  RTL 7

  Overdag met name zakennieuws en daaraan gerelateerde programma's. 's Avonds en in het weekend op de mannelijke kijker gerichte reality en series, films en sport.

 • NET 5
  NET 5 icon

  NET 5

  Nederlandse programma’s, reality en dramaseries, films en buitenlandse kwaliteitsseries.

 • Veronica / Disney XD
  Veronica / Disney XD icon

  Veronica / Disney XD

  Gedeelde zender. Van 06.00 tot 18.00 uur: Disney XD. Met een mix van live action, animatie, films en meer. Van 18.00 en 02.00 uur: Veronica. Met standup comedy, wekelijkse nieuwsshows en spannende programma's.

 • RTL 8
  RTL 8 icon

  RTL 8

  Gericht op vrouwen, informatief en ontroerend. Bekende Amerikaanse talkshows, lifestyle, films, waargebeurde verhalen en soaps.

 • Comedy Central
  Comedy Central icon

  Comedy Central

  De enige Nederlandse zender met 24 uur per dag de beste comedyshows, classics, stand-up en Britse series.

 • Nickelodeon / Spike
  Nickelodeon / Spike icon

  Nickelodeon / Spike

  Een van de populairste zenders ter wereld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Vele hitseries zijn reeds op Nickelodeon uitgezonden, zoals SpongeBob, Big Time Rush, iCarly en Het Huis Anubis.

 • MTV
  MTV icon

  MTV

  Muziek, lifestyle, celebrities, dating en uiteraard veel clips voor jongeren.

 • FOX
  FOX icon

  FOX

  Het beste van series, films en sport zie je op FOX NL.

 • Discovery Channel
  Discovery Channel icon

  Discovery Channel

  Populairwetenschappelijke programma's. Survival, natuur, reconstructies, enz.

 • National Geographic
  National Geographic icon

  National Geographic

  National Geographic zendt documentaires uit over natuur, cultuur en maatschappij. Kijk dagelijks van 06.00-09.00 naar Nat Geo Junior.

 • TLC
  TLC icon

  TLC

  TLC richt zich met name op vrouwen in de leeftijdscategorie tussen de 25 en 39 jaar.

 • Cartoon Network
  Cartoon Network icon

  Cartoon Network

  Tekenfilmzender voor kinderen vanaf 7 jaar. 24 uur per dag.

 • 24Kitchen
  24Kitchen icon

  24Kitchen

  24Kitchen is de enige foodzender van Nederland met 24 uur per dag programma's over alles dat met food te maken heeft. De zender geeft betrouwbare voorlichting over gezond eten kopen, koken en bereiden.

 • BBC First
  BBC First icon

  BBC First

 • BBC One
  BBC One icon

  BBC One

  Nieuws en info, actualiteiten, sport en programma's zoals The Apprentice, EastEnders en The Chase.

 • BBC Two
  BBC Two icon

  BBC Two

  Mix van serieuze, feitelijke programma's en bijzonder drama en comedy. Biedt een breed publiek uitdagende, intelligente televisie.


Pluspakket

 • Nick Jr.
  Nick Jr. icon

  Nick Jr.

  Zender met vrolijke programma's, die peuters en kleuters stimuleren om te leren en te spelen.

 • Baby TV
  Baby TV icon

  Baby TV

  Spelletjes, liedjes en verhaaltjes voor baby's en peuters tot 3 jaar. De programma's zijn Nederlands gesproken. Zonder reclame.

 • NPO Politiek
  NPO Politiek icon

  Politiek24

  24 uur per dag politiek nieuws en debatten vanuit politiek Den Haag.

 • NPO Doc
  NPO Doc icon

  Holland Doc 24

  Holland Doc zendt documentaires van de publieke omroep uit. En rond wekelijkse thema's bijzondere documentaires uit de archieven.

 • History
  History icon

  History

  Deze zender brengt geschiedenis tot leven. 24/7 programma's over mensen en gebeurtenissen uit de hele wereld. Van prehistorie tot nu.

 • Discovery Science
  Discovery Science icon

  Discovery Science

  Discovery Science volgt de wetenschap op de voet. Verwevenheid van wetenschap en technologie met ons dagelijkse leven.

 • Discovery World
  Discovery World icon

  Discovery World

  Cultuur, geschiedenis, conflicten en mysteries. Discovery World gaat verder waar andere zenders ophouden en neemt de kijker mee op een reis door de tijd.

 • Animal Planet
  Animal Planet icon

  Animal Planet

  Gemaakt door en voor mensen met een passie voor dieren, natuur en onze planeet. De relatie tussen mens en dier wordt belicht, met het dier in de hoofdrol.

 • Travel Channel
  Travel Channel icon

  Travel Channel

  Programma's over alle aspecten van reizen, natuur en cultuur.

 • Nat Geo Wild
  Nat Geo Wild icon

  Nat Geo Wild

  De beste documentaires over natuur en haar fenomenen, wilde dieren, en de toekomst van onze planeet.

 • NPO Cultura
  NPO Cultura icon

  NPO Cultura

  24/7 programma's over kunst en cultuur. Digitaal themakanaal van de Nederlandse Publieke Omroep.

 • ONS
  ONS icon

  ONS

  De TV-zender over de jaren '40 t/m '80. ONS brengt met uniek beeldmateriaal herinneringen weer tot leven.

 • Eurosport 2
  Eurosport 2 icon

  Eurosport 2

  Extreme sports (surfen, snowboarden, freestyle motorcross en skateboarden). Teamsporten (basketbal, voetbal, beach soccer, handbal en American en Australian football). Auto- en motorsport (zoals het WK Superbike en de FIA WTCC). En het allerlaatste sportnieuws.


Kidspakket

 • Jim Jam
  Jim Jam icon

  Jim Jam

  JimJam is een televisiekanaal voor peuters. JimJam zendt klassieke kinderprogramma's uit zoals meezingprogramma's, poppenkast, animatie en het vertellen van verhaaltjes. Kijk naar Bob de Bouwer, Thomas en zijn vriendjes en Barney.

 • Baby TV
  Baby TV icon

  Baby TV

  Spelletjes, liedjes en verhaaltjes voor baby's en peuters tot 3 jaar. De programma's zijn Nederlands gesproken. Zonder reclame.


Ziggo Sport Totaal

 • Ziggo Sport Select
  Ziggo Sport Select icon

  Ziggo Sport Select

  Op Ziggo Sport Select ziet u dagelijks een selectie van het beste wat Ziggo Sport Totaal beschikbaar heeft. De focus van dit kanaal ligt op het live voetbal, maar daarnaast zal er een selectie van het beste golf, tennis, Formule 1, NBA Basketbal en atletiek op Ziggo Sport Select te zien zijn.

 • Ziggo Sport Voetbal
  Ziggo Sport Voetbal icon

  Ziggo Sport Voetbal

  Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week voetbal uit de beste Europese voetbalcompetities. U kunt live wedstijden en hoogtepunten zien uit onder meer de UEFA Champions League, WK-kwalificatie, Spaanse Primera División, Engelse League Cup, Italiaanse Coppa Italia, Portugese Liga, Belgische Jupiler Pro League en Griekse Superliga.

 • Ziggo Sport Golf
  Ziggo Sport Golf icon

  Ziggo Sport Golf

  Ziggo Sport Golf is hét Golfkanaal van Nederland. Hier ziet u dagelijkse golf van het allerhoogste niveau. Onder meer wekelijks live een toernooi uit de Europese en Amerikaanse Tour. Ook de vier Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship zijn live te volgen.


Fox Sports Eredivisie

 • Fox Sports Eredivisie 1
  Fox Sports Eredivisie 1 icon

  Fox Sports Eredivisie 1

  FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

 • Fox Sports Eredivisie 3
  Fox Sports Eredivisie 3 icon

  Fox Sports Eredivisie 3

  FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.


Fox Sports International

 • Fox Sports International 2
  Fox Sports International 2 icon

  Fox Sports International 2

  FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.


Fox Sports Combipakket

 • Fox Sports Eredivisie 1
  Fox Sports Eredivisie 1 icon

  Fox Sports Eredivisie 1

  FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

 • Fox Sports International 2
  Fox Sports International 2 icon

  Fox Sports International 2

  FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

 • Fox Sports Eredivisie 3
  Fox Sports Eredivisie 3 icon

  Fox Sports Eredivisie 3

  FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.


HBO-pakket

 • HBO
  HBO icon

  HBO

  Het premièrekanaal, met elke dag de grootste films en premières van de nieuwste series.

 • HBO2
  HBO2 icon

  HBO2

  Op HBO 2 ligt de nadruk op drama, intrige en romantiek.


Film1

 • Film1 Premiére
  Film1 Premiére icon

  Film1 Premiére

  De nieuwste films ziet u als eerste op Film1 Premiére. Iedere avond om 20:30 uur een premiérefilm.

 • Film1 Action
  Film1 Action icon

  Film1 Action

  De beste actiefilms, thrillers, fantasy, sciencefiction en horrorfilms. Elke maand nieuwe films.

 • Film1 Comedy & Kids
  Film1 Comedy & Kids icon

  Film1 Comedy & Kids

  Al vroeg in de ochtend zijn er speciaal voor de allerkleinsten leuke programma’s en tekenfilms.


Meer informatie over Interactieve Televisie van XS4ALL

Bellen - vanaf € 5,- per maand

Meerdere telefoonlijnen. Niet meer wachten op bellende huisgenoten
Allebei tegelijk bellen? Bij al onze bel-abonnementen kan dat. U krijgt standaard 2 telefoonlijnen. Ook handig als u zakelijke en privégesprekken wilt combineren met verschillende telefoons in huis.
Voicemail per e-mail. Berichten afluisteren op uw computer
Luister uw voicemail uit de e-mail af op uw computer of smartphone. Zo kunt u dus ook onderweg de voicemails van uw vaste telefoon afluisteren.
Onbeperkt bellen naar vast én mobiel mogelijk

Met Bellen Onbeperkt Benelux belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland, België en Luxemburg voor 17,50 per maand.

Met Bellen Onbeperkt Buitenland belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in de Benelux en naar vaste nummers in 37 andere landen waaronder Duitsland, Spanje, Frankrijk, Groot-Brittannië, Marokko en Turkije.

Meer informatie over Bellen van XS4ALL

65,00 Eenmalig

Binnen 1 dag online

Wilt u meteen internet hebben? Dat kan. Wij hebben u binnen 1 dag online. U betaalt voor die snelle levering € 65,-. U krijgt dan 4G-Internet Onderweg met 5 GB aan data, totdat wij uw nieuwe vaste internetverbinding opleveren.

Razendsnelle levering door de monteur
De monteur komt Internet Onderweg snel bij u installeren. U kunt dus binnen 1 dag al gebruik maken van de ruime databundel van 5 GB en de comfortabele 4G-snelheid van 50 Mbit/s. Razendsnelle levering? Logisch, wij willen ook geen seconde zonder internet!
Kleine lettertjes. U kunt niet annuleren
Let op: U kunt deze snel geleverde service niet annuleren. De eenmalige kosten van € 65,- worden in rekening gebracht. Binnen 1 dag online heeft een databundel van 5 GB. Is de bundel op? Dan blijft u online, maar daalt de snelheid tot 128/64 Kbit/s.

Klantenservice

Graag advies van onze Klantenservice?
Bel 020 398 76 66 voor advies.
Openingstijden:
werkdagen 8:00 - 20:00 uur
zaterdag van 10:00 - 17:00 uur

Waarom XS4ALL?

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat u altijd online kunt. Betrouwbaar internet staat bij ons voorop. Veilig internet ook. Dat was al zo toen wij XS4ALL in 1993 oprichtten. En dat is nog steeds ons ideaal. Daarom leveren wij al jaren het beste internet van Nederland. First Class internet dus.

Wanneer je de XS4ALL klantenservice belt, merk je dat er mensen werken met écht verstand van internet. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar geholpen door één en dezelfde persoon. Dat vind ik prettig. — Ellen Riedijk over Internet en Bellen XS4ALL. Klant sinds 2010

Vind een antwoord

Om u zo snel mogelijk te helpen, hebben we de kortste weg naar uw antwoord uitgestippeld. Vind hier een antwoord op uw vraag.

Vind een antwoord

Cookies op XS4ALL

Op XS4ALL.nl maken we gebruik van cookies voor webstatistieken en advertentiecampagnes. Dat gebeurt volledig anoniem en de verzamelde informatie wordt maximaal 2 jaar bewaard. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken zoals Doubleclick. Onder Meer informatie leest u meer over onze cookies en kunt u uw voorkeuren aanpassen. Gaat u akkoord met onze cookies?

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op verzoek van een website door uw browser op uw computer opgeslagen worden. Uw browser zal hierna bij elk bezoek aan deze website de inhoud van het cookie terug sturen. Op deze manier kan een website gegevens opslaan die bij uw browser en uw bezoek horen.

Zo'n cookie bevat bijvoorbeeld de inhoud van uw winkelwagentje in een webshop, of een stukje data wat aangeeft dat u ingelogd bent, bijvoorbeeld op XS4ALL Webmail, Facebook of Gmail. Telkens als u een nieuwe pagina bezoekt weet de site door het cookie wat u aan het bestellen bent, of dat u reeds ingelogd bent. Om een onderscheid te maken noemen we cookies voor dergelijke doeleinden "technische cookies".

Cookies kunnen ook dienen om uw browser en uw bezoek uniek te herkennen, om bijvoorbeeld te analyseren hoe bezoekers zich over een site bewegen, om de effectiviteit van online reclamecampagnes te meten of om aan de hand van surfgedrag bepaalde advertenties te tonen. Deze onderscheiden we als "analysecookies" en "advertentiecookies". Al deze cookies werken anoniem. We zijn niet geïnteresseerd wie onze website bezoekt, maar we willen wel graag weten hoe een bezoek aan onze website verloopt.

Wat doet XS4ALL met deze cookies?

Analysecookies: XS4ALL gebruikt cookies om het bezoek aan onze website te analyseren. We volgen u niet persoonlijk, de cookies werken volledig anoniem. Door deze cookies krijgen wij inzicht in hoe gebruikers zich over onze site bewegen. Kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt? Of klikt u misschien heel vaak van de ene naar de andere pagina voordat u de juiste pagina gevonden hebt? Door deze inzichten kunnen wij onze website verbeteren, en dat is goed voor ons en voor onze klanten.

Advertentiecookies: XS4ALL maakt gebruik van banners en andere online reclamecampagnes. Om de effectiviteit van deze campagnes te meten worden cookies gebruikt. Als u een website bekijkt met daarop een banner van XS4ALL wordt er een cookie geplaatst door de partij die de banner voorziet. Op onze website plaatsen wij een code afkomstig van diezelfde partij. Als u na het zien van de banner onze site opent wordt het eerder ontvangen cookie weer teruggestuurd naar deze partij. Op deze manier kan gemeten worden hoe effectief een banner of andere reclame-uiting is.

Daarnaast kan ook zogenoemde retargeting toegepast worden. U heeft bijvoorbeeld eerst op een reclame-boodschap over XS4ALL Televisie geklikt en hierna ons Alles-in-1 pakket bekeken, maar niet besteld. Retargeting betekent dat u later een reclame-boodschap over het 3-in-1 pakket te zien krijgt op de plek waar normaal een boodschap over Televisie zou staan. Op deze manier is het dus mogelijk om reclame-boodschappen toe te spitsen op de interesses van de bezoekers.

Geeft u XS4ALL toestemming voor het plaatsen van cookies?

Nee
XS4ALL mag alleen noodzakelijke cookies verzamelen om de website te laten werken of die gebruikt worden om informatie te krijgen over de kwaliteit of effectiviteit van de website.
Ik geef geen toestemming
Ja
XS4ALL mag cookies plaatsen om de gebruikerservaring van de website te optimaliseren en relevantere (XS4ALL) advertenties te tonen.