Ik waarborg uw zakelijke belangen

Veilig Internet op kantoor en onderweg

 • Eerste 3 maanden van € 76,00
  voor € 45,- p/mnd
 • Gratis monteur en WiFi-check
Meer info
 • Meest klantgerichte provider

 • Als beste getest door de Consumentenbond

 • Laagste storingspercentage in Nederland

Onze Kleine bedrijven-pakketten

Beschikbaar op {{formData.customer.street}} {{formData.customer.housenumber}} {{formData.customer.addition}}

De maximaal haalbare snelheid op uw adres is voor downloaden tot {{maxDownload}} en voor uploaden tot {{maxUpload}}.  | Wijzig adres

Alle prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen voorbehouden.

Ons internet-abonnement krijgt u over het beste netwerk op uw adres. Voor 1 prijs: Internet over glasvezel kost hetzelfde als internet over DSL.

Let op! Met Internet Smart krijgt u op uw adres niet meer snelheid dan met Internet Compact (tot 20Mbit/s). Wel biedt Internet Smart u gratis Internet Onderweg Smart waarmee u overal in Nederland kan internetten via uw laptop of tablet tot 200MB per maand.

Uniek bij onze Kleine bedrijven-pakketten:

Het beste modem: de FRITZ!box
Bij elk internet-abonnement krijgt u een nieuw FRITZ!box-modem van ons in bruikleen. Draadloos bereik en de internetsnelheid zijn daarmee optimaal. Dit is simpelweg het beste modem dat wij kunnen vinden.

Met de FRITZ!box kunt u overal in en om uw huis of kantoor draadloos internetten. Tablets, smartphones, printers, u koppelt ze makkelijk aan deze FRITZ!box. Zo heeft u vanaf ieder apparaat in uw netwerk toegang tot uw gegevens.

Films en muziek streamen? Foto’s ophalen vanaf uw externe harde schijf? Draadloos printen? Het kan met de FRITZ!box. Handig.
Gratis installatie door de monteur
Geen tijd of zin om zelf uw modem te installeren? Of vertrouwt u de installatie liever toe aan een professional? Wij doen het graag voor u.

U krijgt standaard gratis een monteur voor de installatie langs. Hij gaat niet weg voor alles werkt, of hij zorgt dat het snel voor u geregeld wordt. Dat hoort bij onze service.

Wilt u liever zelf uw internet installeren? Dan hebben wij voor u de heldere installatie-handleiding.
WiFi-check voor optimaal bereik

Heeft u op zolder of achterin de tuin ook goed bereik? Kunt u met meerdere apparaten tegelijk van dezelfde verbinding gebruikmaken? Zonder vertraging? Als het goed is wel.

Een instabiel of beperkt WiFi-signaal is een bron van ergernis. Daarom controleert de monteur tijdens de installatie ook het WiFi-netwerk in uw huis. Wij gaan voor overal sterk en stabiel internet. Zoals het hoort.


Zo checkt de monteur uw WiFi.

 1. De monteur bekijkt waar in huis het signaal nog goed is en waar niet meer. Hij geeft u advies voor verbeteringen. Bijvoorbeeld een andere plaats voor uw modem of een WiFi-repeater. Een repeater vangt het WiFi-signaal op en stuurt het dan op volle sterkte door. Zo heeft u overal een goed bereik.
 2. De monteur zet uw modem op het kanaal met de minste andere WiFi-netwerken uit de buurt. Alle draadloze netwerken op uw kanaal zijn namelijk potentiële stoorzenders. Op een rustig kanaal heeft u al snel een beter signaal. En dat plezier doen we u graag.
 3. Voor uw gasten stelt de monteur een apart WiFi-netwerk in. Uw gasten hebben daarmee wel toegang tot uw internet, maar niet tot uw gedeelde bestanden of apparaten zoals printers. Wel zo veilig.

Kan uw WiFi nog beter? U kunt ook zelf uw WiFi-netwerk controleren. Doorloop onze suggesties.

10 GB opslagruimte in ónze cloud. Wel zo veilig
Clouddiensten als Gmail, Facebook of Dropbox lijken handig. Maar de servers staan vaak in het buitenland. Hoe uw bestanden beschermd zijn is dan vaag. Dus als het nou echt veilig moet zijn, gebruik dan uw 10 GB opslagruimte op onze servers. Die vallen gewoon onder het Nederlands recht.

U krijgt die 10 GB opslagruimte van ons bij uw internet-abonnement. Compleet met de goede privacy waar wij voor staan.
Échte service, 7 dagen per week
Ons hart klopt voor internet. Als geen ander begrijpen wij dat internet belangrijk voor u is. En dus gaat onze service verder dan alleen die betrouwbare verbinding.

 • Wij hebben geen belscripts of maximale gesprekstijden. Uiteraard.
 • Wij helpen u tot uw probleem is opgelost.
 • De monteur installeert standaard gratis uw internet en wij hebben u met onze extra dienst binnen 1 dag online. Als u dat wilt.
 • Al 5 jaar op rij zijn wij de Klantvriendelijkste Internetprovider. Dat zeggen consumenten. Wij zijn trots! En de Consumentenbond, Kassa en Radar testen ons ook al jarenlang als de beste.
 • Wij maken ons hard voor de privacy en veiligheid onze klanten.
 • We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Bij al onze abonnementen krijgt u het beste modem dat we kennen, de beste beveiligingssoftware, het beste netwerk op uw adres.

Veel plezier op internet.
Veilig internet met sterke beveiligingssoftware van F-secure
Veilig internet vinden wij belangrijk. F-secure vindt dat ook. U krijgt daarom een F-secure licentie voor 3 computers. Waarde: € 59,95. Updates zijn gratis. F-secure levert een sterke beveiliging vanuit hun befaamde lab met white hat hackers. Daarom is het onze partner. Met deze Internet Security krijgt u:
 • Volledige beveiliging tegen virussen en spyware
 • Een firewall tegen aanvallen van hackers
 • Browsing protection die onveilige websites identificeert
 • Beveiliging tegen identiteitsdiefstal
 • Blokkering van spam- en phishing e-mailberichten
 • Ouderlijk toezicht om kinderen online te kunnen beschermen

Lees meer over online veiligheid.
Pinnen op ons veilige, stabiele netwerk
Uw klanten kunnen in uw winkel of restaurant gewoon pinnen via onze internetverbinding. Onbeperkt. Dat scheelt extra kosten voor een speciale pinlijn. Extra certificering van de internetverbinding is niet meer verplicht. U sluit voor de afhandeling van pintransacties wel nog steeds een contract af met een pinleverancier. Na uitvoerige tests bevelen wij aan: Sepay, Netco en CCV.
Internet Onderweg Pro: in heel Nederland 4G-internet voor laptop en tablet
Elke maand voor 1 GB veilig overal online. Onderweg kunt u werken of bij klanten online presenteren met uw tablet of laptop. U krijgt een gratis simkaart en kunt daarmee met een snelheid tot 50 Mbit/s downloaden via het 4G-netwerk van KPN. U heeft overal in Nederland bereik. Met extra hardware, zoals uw eigen Internet Hotspot wordt dat nog makkelijker. U kunt dan met 3G-apparatuur toch op 4G-snelheid werken.
Voordelig bellen via ons storingsvrije netwerk
U krijgt maar liefst 6 lijnen bij ons basisabonnement, dus voor 6 medewerkers. Met nummerherkenning en nummerweergave. U kunt de lijnen altijd doorschakelen naar de mobiele nummers. En bellen naar anderen met een bel-abonnement van XS4ALL is helemaal gratis.

Opties bij ons Kleine bedrijven-pakket

Tijdens uw bestelling kunt u deze extra’s toevoegen.

65,00 Eenmalig

Binnen 1 dag online

Wilt u meteen internet hebben? Dat kan. Wij hebben u binnen 1 dag online. U betaalt voor die snelle levering € 65,-. U krijgt dan 4G-Internet Onderweg met 5 GB aan data, totdat wij uw nieuwe vaste internetverbinding opleveren.

Razendsnelle levering door de monteur
De monteur komt Internet Onderweg snel bij u installeren. U kunt dus binnen 1 dag al gebruik maken van de ruime databundel van 5 GB en de comfortabele 4G-snelheid van 50 Mbit/s. Razendsnelle levering? Logisch, wij willen ook geen seconde zonder internet!
Kleine lettertjes. U kunt niet annuleren
Let op: U kunt deze snel geleverde service niet annuleren. De eenmalige kosten van € 65,- worden in rekening gebracht. Binnen 1 dag online heeft een databundel van 5 GB. Is de bundel op? Dan blijft u online, maar daalt de snelheid tot 128/64 Kbit/s.
9,50 /mnd

Subnet IPv4

Bent u al klant bij XS4ALL en wilt u extra IP-adressen? Dat kan. Naast uw vaste IPv4-adres kan er een apart subnet (/29) naar uw lijn worden gerouteerd. Een Subnet is interessant voor de zeer gevorderde of zakelijke internetgebruiker.

Mail- of webserver altijd via internet bereikbaar
Heeft u een aparte mailserver of webserver die vanaf het internet bereikbaar moet zijn, dan kan het gebruik van extra IP-adressen interessant zijn. Een /29-subnet bestaat uit een serie van maximaal 8 IP-adressen, waarvan u er effectief 5 kunt gebruiken. Het subnet wordt op uw vaste verbinding gerouteerd naast het vaste IPv4-adres, waardoor u totaal gebruik kunt maken van 6 IPv4-adressen. De instelling voor de poortbeveiliging is van toepassing op al uw adressen.
Kleine lettertjes
Na aanvraag activeren wij het /29-Subnet direct. /29-Subnet kunt u ná de eerste maand dagelijks opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.
Vanaf 23,00 /mnd excl. btw

Hosting

De beste servers voor uw website

Met ons Basic Website abonnement staat uw bedrijfswebsite altijd online: wij beheren de webserver voor u. U beheert de inhoud van uw website. Schijfruimte en dataverkeer zijn geen belemmering. U krijgt 15 mailboxen en e-mailadressen zoveel als u wilt. Onze technische helpdesk is er 7 dagen per week voor u. Onze hosting kost € 23,- per maand, exclusief btw en inclusief 1 domeinnaam.

Meer informatie over Hosting

Colocation

Met Colocation plaatst u uw eigen apparatuur in het datacenter van XS4ALL. U heeft alle vrijheid in het beheer van de apparatuur en de programmatuur. XS4ALL verzorgt een beveiligde omgeving en de verbinding van uw server met internet.

Meer informatie over Colocation.

Business Mail

E-mail met uw bedrijfsnaam staat professioneel en is gemakkelijk te onthouden.

Meer informatie over Business mail.

Waarom XS4ALL?

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat u altijd online kunt. Betrouwbaar internet staat bij ons voorop. Veilig internet ook. Dat was al zo toen wij XS4ALL in 1993 oprichtten. En dat is nog steeds ons ideaal. Daarom leveren wij al jaren het beste internet van Nederland. First Class internet dus.

Wanneer je de XS4ALL klantenservice belt, merk je dat er mensen werken met écht verstand van internet. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar geholpen door één en dezelfde persoon. Dat vind ik prettig. — Ellen Riedijk over Internet en Bellen XS4ALL. Klant sinds 2010

Vind een antwoord

Om u zo snel mogelijk te helpen, hebben we de kortste weg naar uw antwoord uitgestippeld. Vind hier een antwoord op uw vraag.

Vind een antwoord

Cookies op XS4ALL

Op XS4ALL.nl maken we gebruik van cookies voor webstatistieken en advertentiecampagnes. Dat gebeurt volledig anoniem en de verzamelde informatie wordt maximaal 2 jaar bewaard. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken zoals Doubleclick. Onder Meer informatie leest u meer over onze cookies en kunt u uw voorkeuren aanpassen. Gaat u akkoord met onze cookies?

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op verzoek van een website door uw browser op uw computer opgeslagen worden. Uw browser zal hierna bij elk bezoek aan deze website de inhoud van het cookie terug sturen. Op deze manier kan een website gegevens opslaan die bij uw browser en uw bezoek horen.

Zo'n cookie bevat bijvoorbeeld de inhoud van uw winkelwagentje in een webshop, of een stukje data wat aangeeft dat u ingelogd bent, bijvoorbeeld op XS4ALL Webmail, Facebook of Gmail. Telkens als u een nieuwe pagina bezoekt weet de site door het cookie wat u aan het bestellen bent, of dat u reeds ingelogd bent. Om een onderscheid te maken noemen we cookies voor dergelijke doeleinden "technische cookies".

Cookies kunnen ook dienen om uw browser en uw bezoek uniek te herkennen, om bijvoorbeeld te analyseren hoe bezoekers zich over een site bewegen, om de effectiviteit van online reclamecampagnes te meten of om aan de hand van surfgedrag bepaalde advertenties te tonen. Deze onderscheiden we als "analysecookies" en "advertentiecookies". Al deze cookies werken anoniem. We zijn niet geïnteresseerd wie onze website bezoekt, maar we willen wel graag weten hoe een bezoek aan onze website verloopt.

Wat doet XS4ALL met deze cookies?

Analysecookies: XS4ALL gebruikt cookies om het bezoek aan onze website te analyseren. We volgen u niet persoonlijk, de cookies werken volledig anoniem. Door deze cookies krijgen wij inzicht in hoe gebruikers zich over onze site bewegen. Kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt? Of klikt u misschien heel vaak van de ene naar de andere pagina voordat u de juiste pagina gevonden hebt? Door deze inzichten kunnen wij onze website verbeteren, en dat is goed voor ons en voor onze klanten.

Advertentiecookies: XS4ALL maakt gebruik van banners en andere online reclamecampagnes. Om de effectiviteit van deze campagnes te meten worden cookies gebruikt. Als u een website bekijkt met daarop een banner van XS4ALL wordt er een cookie geplaatst door de partij die de banner voorziet. Op onze website plaatsen wij een code afkomstig van diezelfde partij. Als u na het zien van de banner onze site opent wordt het eerder ontvangen cookie weer teruggestuurd naar deze partij. Op deze manier kan gemeten worden hoe effectief een banner of andere reclame-uiting is.

Daarnaast kan ook zogenoemde retargeting toegepast worden. U heeft bijvoorbeeld eerst op een reclame-boodschap over XS4ALL Televisie geklikt en hierna ons Alles-in-1 pakket bekeken, maar niet besteld. Retargeting betekent dat u later een reclame-boodschap over het 3-in-1 pakket te zien krijgt op de plek waar normaal een boodschap over Televisie zou staan. Op deze manier is het dus mogelijk om reclame-boodschappen toe te spitsen op de interesses van de bezoekers.

Geeft u XS4ALL toestemming voor het plaatsen van cookies?

Nee
XS4ALL mag alleen noodzakelijke cookies verzamelen om de website te laten werken of die gebruikt worden om informatie te krijgen over de kwaliteit of effectiviteit van de website.
Ik geef geen toestemming
Ja
XS4ALL mag cookies plaatsen om de gebruikerservaring van de website te optimaliseren en relevantere (XS4ALL) advertenties te tonen.