XS4ALL biedt meer

XS4ALL al 4x op rij beste provider Alles-in-1 (ProviderMonitor Consumentenbond 2013).

Klanttevredenheid

Al 20 keer scoorden we de eerste plaats in de Providertest van de Consumentenbond. Tevreden klanten vormen de beste beloning voor ons werk. Niet voor niets wordt XS4ALL vrijwel onafgebroken als beste getest. Door de Consumentenbond, door Kassa, door Radar en door TNS Nipo (Customer Centric DNA Award). En ook in de ranglijsten van Emerce staan we steevast bovenaan.

Kwaliteit en deskundigheid

Kwaliteit en deskundigheid staan bij ons voorop. En als klant komt u altijd op de eerste plaats. Bij ons dus geen gespreksscripts. Maar XS4ALL-medewerkers met kennis van internet die u op een persoonlijke manier te woord staan. Die tijd voor U nemen en luisteren naar het probleem en het oplossen.

IPv6

XS4ALL heeft haar netwerk in 2002 als eerste breedbandprovider geschikt gemaakt voor IPv6.

Waarom? Alle computers en andere apparaten op internet hebben een IP-adres. Deze internetadressen worden nu nog uitgegeven volgens het internetprotocol versie 4 (IPv4). de huidige 4,3 miljard IPv4-adressen zijn zo goed als op. Zonder nieuwe IP-adressen, kunnen nieuwe computers en apparaten niet meer aangesloten worden. Dat heeft wereldwijd een enorme maatschappelijke en economische impact. Daarom is het nodig om over te stappen naar een nieuwe versie IP-adressen: IPv6. Met de nieuwe IPv6-reeks zijn tot in de verre toekomst meer dan genoeg IP-adressen beschikbaar.

XS4ALL benadrukt al jaren het grote belang van IPv6. XS4ALL won in 2010 dan ook de IPv6 Award voor haar inzet voor de promotie van IPv6 en voor het beschikbaar maken van IPv6 voor haar klanten.

Opgericht in 1993

XS4ALL is in 1993 opgericht. Het is de eerste publieke internetprovider in Nederland en komt voort uit de Amsterdamse hackersscene. Het bedrijf heeft wortels in een hechte internationale internetgemeenschap die sterk betrokken was bij het ontstaan van internet. Dit maakt dat we de oorspronkelijke waarden van internet koesteren en willen beschermen: een wereldwijd computernetwerk dat vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en idee├źn voor iedereen mogelijk maakt. Access for all, dus.

Bedrijfsblog

XS4ALL vertelt via haar blog waar ze mee bezig is. Wat vindt XS4ALL belangrijk en leuk? De weblog gaat over nieuwe producten en andere ontwikkelingen bij XS4ALL maar ook over ontwikkelingen op internet en in de maatschappij. Dus bijvoorbeeld over onze helpdesk en ons netwerk, over televisie en glasvezel, de discussie over (il)legaal downloaden en onze rechtszaak met BREIN. Of u neemt al lezend een kijkje in de keuken bij de Mac-workshop van de XS4ALL Academy.