Ontmoet XS4ALL'ers

Eric

Systeemontwikkelaar en Hoofd BHV

Wat vind je leuk aan XS4ALL?
Buiten dat XS4ALL sociaal en maatschappelijk betrokken is, is XS4ALL ook een gezellig bedrijf. Iedere dag is er een als geen ander. Daarnaast is de cultuur bij XS4ALL open, eerlijk en maatschappelijk gebonden. Het is mooi om te werken voor een bedrijf dat kwaliteit levert.

Wat voor bijzondere projecten heb je gedaan?
Ik mag meedoen aan verschillende projecten. Dat maakt het zo mooi. Denk aan verbeteringen aan de orderstraat of aan migraties.

Wat is je favoriete bezigheid buiten het werk?
Ik vind het fijn om een bios te pakken of samen (met collega's) ergens wat te eten of te drinken.

Wat is het speciale aan jouw functie?
Naast mijn programmeer- en beheerwerkzaamheden maak ik deel uit van het BHV-team (Bedrijfshulpverlening). Met een fijn team zorgen wij dat het veilig blijft op de werkvloer.

Wat vind je de beste arbeidsvoorwaarde van XS4ALL?
De beste internetverbinding thuis (en nog gratis ook).Elles

Senior Resellerteam

Waarom heb je voor XS4ALL gekozen?
Aangezien ik dagelijks langs het gebouw reed, viel mijn oog op het bord bovenop het gebouw. Altijd heb ik gedacht, 'dat lijkt me nou een leuk bedrijf om voor te werken'. Natuurlijk kende ik onze concurrent vanuit mijn werk bij Hcc!net en wist ik wat voor bedrijf XS4ALL is. Ik ben op de site gaan snorren bij 'Werken bij XS4ALL'. De ongedwongen en eigenwijze manier die ik zag beviel mij enorm. Door de overname van Hcc!net door XS4ALL, kreeg ik de mogelijkheid om bij XS4ALL te solliciteren. Deze greep ik met beide handen aan. En voila, hier zit ik dan.

Wat is het speciale aan jouw functie?
Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ook qua sales, komt in deze functie van pas. Met name in mijn contact met de partners van XS4ALL. Dit zijn onze wederverkopers, zoals ICT-bedrijven die onze producten aan hun klanten aanbieden. Hierbij komt zowel techniek als sales bij kijken. Elke dag is het weer een uitdaging om de juiste oplossing voor onze klanten te vinden. Doordat wij telkens nieuwe producten aanbieden blijft het een mooi leerproces.

Wat vind je de beste arbeidsvoorwaarde van XS4ALL?
Mijn internetverbinding thuis. Nu ook met telefonie. Met twee puberkids die dagelijks op internet te vinden zijn en vrienden bellen is dit geen overbodige luxe ;-)