Bescherm uzelf met ons veiligheidspakket

Bescherm uzelf met ons veiligheidspakket

Uw surfgedrag en persoonlijke gegevens kunnen stiekem afgeluisterd worden door spyware en malware. Dat zijn verzamelnamen voor programmaatjes die zich op uw computer installeren, zonder dat u iets merkt. Ook een computervirus lift vaak ongemerkt mee op uw internetverkeer. En een hacker die bijvoorbeeld uw creditcardgegevens steelt, kan ook gewoon die jongen uit een straat verderop zijn. Bescherm uzelf en anderen dus vóórdat uw gegevens in verkeerde handen zijn gekomen.

Wij bieden u kosteloos een compleet pakket met veiligheidssoftware. Dit is een van de extra's bij uw abonnement. Hierin zit: een virusscanner en beveiliging tegen spyware, een firewall die inbraken door hackers voorkomt, beveiliging tegen indentiteitsdiefstal, blokkering van spam en phishing in e-mail en nog meer. Ook voor de updates van de software betaalt u niets.

Er zit nog meer in het veiligheidspakket. Namelijk het XS4ALL Spamfilter, Poortbeveiliging, Online VirusFilters, Secure Webmail, Beveiligd E-mailen en een beveiligd modem. Lees alles over het veiligheidspakket

De nieuwste update van F-Secure

Hebt u F-Secure geïnstalleerd? Dan krijgt u binnen nu en een maand automatisch een update-melding in uw scherm. Installeer altijd de updates van veiligheidssoftware.

Wat biedt deze F-Secure update allemaal?

  • Ondersteuning voor Windows 8 en Mac OSX Mountain Lion
  • Veilig surfen (browseronafhankelijk en zonder plug-ins)
  • Firewall met meer gebruiksgemak
  • Ouderlijk Toezicht verbeterd en nu met tijdsslot