Ontmoet XS4ALL'ers

Eric

Systeemontwikkelaar en Hoofd BHV

Wat vind je leuk aan XS4ALL?
Buiten dat XS4ALL sociaal en maatschappelijk betrokken is, is XS4ALL ook een gezellig bedrijf. Iedere dag is er een als geen ander. Daarnaast is de cultuur bij XS4ALL open, eerlijk en maatschappelijk gebonden. Het is mooi om te werken voor een bedrijf dat kwaliteit levert.

Wat voor bijzondere projecten heb je gedaan?
Ik mag meedoen aan verschillende projecten. Dat maakt het zo mooi. Denk aan verbeteringen aan de orderstraat of aan migraties.

Wat is je favoriete bezigheid buiten het werk?
Ik vind het fijn om een bios te pakken of samen (met collega's) ergens wat te eten of te drinken.

Wat is het speciale aan jouw functie?
Naast mijn programmeer- en beheerwerkzaamheden maak ik deel uit van het BHV-team (Bedrijfshulpverlening). Met een fijn team zorgen wij dat het veilig blijft op de werkvloer.

Wat vind je de beste arbeidsvoorwaarde van XS4ALL?
De beste internetverbinding thuis (en nog gratis ook).


Joey

Senior Technical Architect

Waarom heb je voor XS4ALL gekozen?
Ehm...dat is alweer 10 jaar geleden. De gedrevenheid en technische drive waren en zijn voor mij de voornaamste redenen om voor XS4ALL te kiezen.

Wat vind je leuk aan XS4ALL?
Dat er ruimte is voor initiatief.

Wat voor bijzondere projecten heb je gedaan?
Wow, even denken hoor... Het lijstje is eigenlijk te lang om op te noemen :)

  • Verhuizing van Paalbergweg naar DC2 zonder merkbare downtime
  • Ontwerpen/opzetten van nieuwe Windows Hosting omgeving
  • Ontwerpen/opzetten van onze Virtualisatie omgeving obv Microsoft Hyper-V (samen met Microsoft)
  • Ontwerpen/opzetten van infrastructuur voor onze Windows Hosting diensten
  • Het geven van presentaties over onze omgeving aan andere organisaties
  • Ontwerpen/opzetten van onze Hosted Exchange oplossing

Wat is het speciale aan jouw functie?
De vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt en kunt nemen. En het feit dat andere organisaties heel graag willen weten hoe wij het allemaal doen.

Wat heeft tot nu toe de meeste indruk op je gemaakt?
Het werken binnen beheer. We gaan met zijn allen respectvol met elkaar om. Jazeker, discussies kunnen hoog oplopen. Maar we hebben allemaal hetzelfde doel: het beste voor de klant!

Wat vind je van de mensen en de sfeer bij XS4ALL?
Bij XS4ALL werken voornamelijk gedreven mensen die passie hebben voor internet. Het ervaren van deze passie en dynamiek is bijna verslavend te noemen.

Wat vind je de beste arbeidsvoorwaarde van XS4ALL?
Dat er ruimte is voor het nemen van je eigen verantwoordelijkheid.


Elles

Senior Resellerteam

Waarom heb je voor XS4ALL gekozen?
Aangezien ik dagelijks langs het gebouw reed, viel mijn oog op het bord bovenop het gebouw. Altijd heb ik gedacht, 'dat lijkt me nou een leuk bedrijf om voor te werken'. Natuurlijk kende ik onze concurrent vanuit mijn werk bij Hcc!net en wist ik wat voor bedrijf XS4ALL is. Ik ben op de site gaan snorren bij 'Werken bij XS4ALL'. De ongedwongen en eigenwijze manier die ik zag beviel mij enorm. Door de overname van Hcc!net door XS4ALL, kreeg ik de mogelijkheid om bij XS4ALL te solliciteren. Deze greep ik met beide handen aan. En voila, hier zit ik dan.

Wat is het speciale aan jouw functie?
Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ook qua sales, komt in deze functie van pas. Met name in mijn contact met de partners van XS4ALL. Dit zijn onze wederverkopers, zoals ICT-bedrijven die onze producten aan hun klanten aanbieden. Hierbij komt zowel techniek als sales bij kijken. Elke dag is het weer een uitdaging om de juiste oplossing voor onze klanten te vinden. Doordat wij telkens nieuwe producten aanbieden blijft het een mooi leerproces.

Wat vind je de beste arbeidsvoorwaarde van XS4ALL?
Mijn internetverbinding thuis. Nu ook met telefonie. Met twee puberkids die dagelijks op msn te vinden zijn en vrienden bellen is dit geen overbodige luxe ;-)


Rina

Financieel medewerker

Waar ben je als XS4ALL-medewerker trots op?
Dat we toch iedere keer als best geteste provider uit de bus komen en steeds bezig zijn om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Ik fiets dan ook trots door mijn woonplaats met een sticker van XS4ALL op mijn fiets.

Wat vind je de beste arbeidsvoorwaarde van XS4ALL?
Het supersnelle internet thuis en de PC-thuis-regeling waardoor ik een goede nieuwe computer heb kunnen kopen.

Wat vind je leuk aan XS4ALL?
Ik vind XS4ALL een heel leuk bedrijf, vooral de informele sfeer spreekt mij aan. Ook de diversiteit aan type mensen vind ik erg leuk. Iedereen kan gewoon zichzelf zijn. Ik vind het fijn dat er om je mening wordt gevraagd, maar belangrijker nog: er wordt naar je mening geluisterd.