chevron-down
Beste Provider
Zorgeloos Internet

XS4ALL voorvechter van online veiligheid en privacy

Bekijk de details

Wij zorgen ervoor dat u veilig online bent

F-Secure
F-Secure
XS4ALL Key
XS4ALL KEY
Spamfilters
Spamfilters
FRITZ!Box
FRITZ!Box
DNSSEC
DNSSEC
Malwarefilter
Malwarefilter

Veilig staat bij XS4ALL altijd voorop

De hoogste standaarden
voor uw veiligheid
en privacy

Kernwaarden

XS4ALL bracht, in 1993, als eerste provider het internet bij mensen thuis. Vanaf dat moment behoren veiligheid en privacy tot onze kernwaarden. Wij leveren internet met de hoogste standaarden voor uw veiligheid en bescherming. En dat niet alleen, via ons jaarlijkse privacyverslag en transparantierapport informeren we onze klanten over wat we allemaal doen om hun veiligheid en privacy te waarborgen.

Toename in belang

Internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving, u maakt steeds vaker en eenvoudiger gebruik van nieuwe toepassingen en thuis staan steeds meer 'slimme' apparaten online in verbinding. Onze digitale samenleving brengt ons veel voordelen maar alle ontwikkelingen nodigen ook uit tot misbruik.

Internetcriminaliteit wordt steeds grootschaliger en meer volwassen. Fraudeurs vinden alsmaar nieuwe wegen om toe te slaan. Herinnert u zich de ransomware aanvallen die ziekenhuizen in Engeland stillegden? Gelukkig bent u hierdoor alerter als u online winkelt, internetbankiert en e-mailt, laat staan dat u zomaar op een link klikt. Maar uw apparatuur kan ook besmet worden met malware als u gewoon een website bezoekt. XS4ALL zorgt voor de beste technische maatregelen hiertegen zodat u zonder zorgen kunt surfen.

Gezond verstand

XS4ALL komt voort uit de hackers scene. De term hackers heeft tegenwoordig een vrij negatieve lading, maar dat is eigenlijk niet terecht. Hackers zijn mensen die zich verdiepen in hoe iets werkt, zodat ze precies weten welke aanpassingen ze kunnen doen om technologie naar hun hand te zetten. Dat is precies wat onze specialisten dagelijks doen en daarom weten ze ook hoe u zich optimaal kunt beveiligen en beschermen. Preventief, maar ook als er onverhoopt iets misgaat zijn wij er om u te helpen. Veiligheid is meer dan alleen techniek, met de combinatie van onze continue aandacht en uw gezonde verstand blijven we online criminaliteit de baas.


Wat komt u online tegen?

"Ransomware, DDoS aanvallen" in de media duiken steeds vaker en meer berichten over cybercrime op. Maar wat houden deze termen eigenlijk in? Daar waar men vroeger sprak van virussen spreekt men nu van de verzamelnaam malware.

Malware Malware

Malware is een software-infectie veelal met het doel onopgemerkt op een systeem te opereren. De handelingen die zij uitvoeren verschillen per type infectie, bijvoorbeeld het stelen van wachtwoorden, financiële informatie of persoonsgegevens (spyware), het uitvoeren van DDoS aanvallen of het versturen van spam.

Ransomware

Ransomware is een vorm van malware die anders dan overige malware direct op de voorgrond treedt en het systeem, of (specifieke) bestanden, gijzelt. Dergelijke bestanden worden in sommige gevallen weer vrijgegeven nadat er een vorm van losgeld wordt betaald. Ransomware richt zich ook op gedeelde of externe schijven omdat daar vaak belangrijke informatie op staat.

Phishing Phishing

Phishing richt zich doorgaans op de zwakste schakel in de computerbeveiliging: de mens. De fraudeur probeert persoonlijk contact te leggen en mensen met een verhaal om de tuin te leiden. Dit noemen we social engineering. Dit gebeurt niet alleen per mail maar ook per telefoon. Een bekend voorbeeld is een mail van uw bank waarin ze vragen om in te loggen op uw internetbankieren.


Hoe wij uw online veiligheid waarborgen

F-Secure F-Secure Safe Pakket

Voor de beveiliging van uw PC, Mac en mobiele (Android) telefoon, gebruiken we het beste wat de markt te bieden heeft. Met F-Secure bent u optimaal beschermd als u online wordt aangevallen. Als klant van XS4ALL kunt u tot maar liefst 5 apparaten gratis met F-Secure beveiligen.

DNSSEC DNSSEC

DNSSEC is een uitbreiding op DNS (domain name system), de bewegwijzering van het internet. Deze controleert dat de pagina die u wilt bezoeken ook daadwerkelijk de juiste is. Zo wordt voorkomen dat u op nepwebsites terechtkomt.

Malwarefilter Malwarefilter

Het malwarefilter beschermt u tijdens het gebruik van internet automatisch tegen kwaadaardige software (malware) of de effecten daarvan. Het malwarefilter beschermt alle apparaten die bij u thuis via de FRITZ!Box verbonden zijn met het internet. Als u gebruik maakt van verbindingen naar kwaadaardige bestemmingen, dan worden deze geblokkeerd in ons netwerk vanuit de DNS-server. U merkt hier verder niets van. U kunt het malwarefilter zelf aanzetten in MijnXS4ALL.

XS4ALL KEY XS4ALL KEY

De veiligste manier om al uw wachtwoorden in één keer te bewaren. En makkelijk. Met de KEY-kluis hoeft u nog maar 1 wachtwoord te onthouden. Wachtwoorden zijn versleuteld en nooit herleidbaar tot u of uw accounts.

Spamfilters Spamfilters

Met Spamfilters houden we preventief ongewenste e-mail (spam en phishing) en malware bestanden tegen nog voordat ze al uw computers en apparaten kunnen bereiken.

FRITZ!Box modem FRITZ!Box modem

Ook voor uw modem, de verbinding met internet, gebruiken we de meest hoogwaardige producten voor zowel uw gemak als uw veiligheid. Met de FRITZ!Box modem is uw (draadloos) netwerk thuis optimaal beschermd, onder andere door een apart gastennetwerk beschikbaar te stellen.

Hoe wij de strijd aangaan tegen online gevaren

 
F-Secure
Spam­filters
DNSSEC
FRITZ!­Box modem
Malware­filter
Malware Malware
 
 
Phishing Phishing
 
 
Privacy Privacy
 
 
 

XS4ALL in-house security experts bezig voor om klanten te beschermen

Onze in-house specialisten
zitten voor u klaar

Security Officer

De hoogste veiligheidsnormen

Onze Security Officer bewaakt de veiligheid van alle XS4ALL-diensten en -technieken. Ook heeft hij een beslissende stem bij de vorming van ons beleid. De Security Officer van XS4ALL waarborgt de eis dat al onze diensten aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen.

Privacy Officer

Bescherming persoonsgegevens

Onze Privacy Officer is als 'Functionaris voor de Gegevensbescherming' aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Hij houdt toezicht op de verwerking van persoonsgegevens binnen XS4ALL. Verder helpt hij het privacybeleid van XS4ALL vorm te geven. Elk jaar publiceren wij een privacyverslag en een rapport over onze transparantie. Zo weet u hoe goed wij onze zaken geregeld hebben.

Security Support

Extra hulp bij internetmisbruik

XS4ALL heeft medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn in het oplossen van uw problemen door internetmisbruik (abuse). Als u toch te maken krijgt met een internet security probleem, helpen we u graag. Zo beperken we de schade die zo'n probleem kan veroorzaken. Daarnaast monitoren we ons netwerk en waarschuwen we u direct wanneer we een probleem detecteren.

Maximale bescherming van uw privacy

Wij vinden privacy een groot goed. Daarom hebben we ons altijd hard gemaakt voor de privacy van iedereen. Wij geven zelfs justitie nooit zomaar toegang tot accounts en gegevens die aan ons zijn toevertrouwd. Dan moeten ze echt met een dwangbevel komen.

Onze pakketten & tarieven

Alles-in-1
Internet, Televisie en Bellen. Best geteste pakket door de Consumentenbond.
Actie
vanaf 68,- p/mnd
Meer
Internet & Televisie
Stabiel internet en HD-TV. Mis nooit meer uw favoriete programma’s.
Actie
vanaf 63,- p/mnd
Meer
Internet & Bellen
Stabiel internet en voordelig bellen met familie en vrienden.
Vanaf 53,- p/mnd
Meer
Internet
Van uw netwerk moet u het hebben. Kies voor sterk en stabiel internet.
Vanaf 48,- p/mnd
Meer
chevron-down