nieuwsbrief Nieuwsbrief juni
   
Nieuwsbrief nr 99 - 3 juni 2010
Zomer 2010: overal online zijn
We hebben uw handtekening nodig!
Column: Waar ben je?
Bestanden verwijderen uit een Time Machine back-up
Zomer 2010: overal online zijn

We doen steeds meer met internet, waar we ook zijn. En in de zomer zijn we met z'n allen extra veel op pad. Daarom vindt u steeds meer HotSpots en WiFi-punten, voor een draadloze internetverbinding. Als XS4ALL-klant maakt u door heel Nederland gratis gebruik van de ruim 950 KPN HotSpots.

Wilt u de garantie dat u in heel Nederland online bent? Kies dan voor Mobiel Internet. Met het usb-modem (ter grootte van een usb-stick) kunt u met uw laptop (Mac en Windows) altijd en overal in Nederland internetten.

Hebt u 'n iPhone of iPod Touch? Met de gratis app XSPhone belt u via WiFi - en uw belabonnement van thuis of kantoor - overal vandaan. Dus: vanaf uw Franse camping met Nederlandse nummers tegen normaal tarief.

We hebben uw handtekening nodig!

Wilt u ook muziek en films direct bij lancering kunnen beluisteren en bekijken, tegen een redelijke ver-
goeding? Steun dan ons burger-
initiatief! Al 11.000 mensen gingen u voor. Bij 40.000 handtekeningen buigt de Tweede Kamer zich over dit initiatief 'Muziek en film 4 all'.Waar ben je?
Column door Bob Overbeeke

Laat ik gewoon eerlijk zijn, ik ben verslaafd aan de nieuwe internet-hype Foursquare. Via m'n mobiele telefoon laat Foursquare zien welke kroegjes, restaurantjes en andere plekken in de buurt de moeite waard zijn. Het vertelt je wie er nog meer is in je favoriete lunchtentje en laat je tips zien van mensen die er eerder lunchten. Zo ontdek ik nieuwe plekken in m'n woonplaats en in steden die ik op vakantie voor het eerst bezoek.Helpdesktip
In slechts een paar stappen bent u online via een HotSpot. Op onze helpdeskpagina's staat beschreven hoe u dat doet.
Lees verder
 
TROS Radar: XS4ALL de beste van de grote providers

In een providertest van TROS Radar is XS4ALL van de grote providers als beste uit de bus gekomen. We behaalden de hoogste score op alle onderzochte onderdelen.
Lees verder


Twee prijzen voor veiligheidscampagne

Onze campagne 'veiligheid op internet' uit 2009 heeft maar liefst twee prijzen in de wacht gesleept! Bekijk de leuke filmpjes nog een keer op onze veiligheidspagina's.
Bekijk de campagne 
Geklikt
Reclaim Privacy
Online tool om uw Facebook privacy settings te scannen.
Security.nl
Laatste nieuws en achtergronden op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en gegevens-bescherming.
dots
Bestanden verwijderen uit een Time Machine back-up
Door Herwin Lans

Time Machine maakt back-ups van bijna alles en dat is soms wel eens te veel van het goede. Sommige rommelmappen wilt u wellicht helemaal niet bewaren. De oplossing: verwijder ze uit alle Time Machine back-ups. Open een Finder venster en activeer dan Time Machine. Terwijl u tussen de sterren zweeft, selecteert u de map of de bestanden die u voorgoed wilt verwijderen. Klik dan op het tandwielicoontje in de knoppenbalk van de Finder en kies voor 'Verwijder alle reservekopieŽn'. Let op: weg is weg.dots

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
http://twitter.com/xs4cso
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter. Storingen staan ook op teletekstpagina 444 van Net 5.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing