Deze maand: gratis kijken naar première Game of Thrones, snelheidsverbeteringen en 4 maanden korting op HBO. Wordt de e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk de mail in uw browser
 
XS4ALL.nl
 
Actie verlengd: TV de eerste 6 maanden gratis
XSDreams: nieuwe app die dromen beïnvloedt
Kijk gratis naar première Game of Thrones
Geld verdienen met betaalgegevens
Actie verlengd: TV de eerste 6 maanden gratis
Met interactieve TV van XS4ALL kijkt en pauzeert u wanneer u wilt. En dankzij WebTV kunt u overal in huis TV-kijken op uw mobiel, tablet of laptop. Bestel nu en u kijkt de eerste 6 maanden gratis. Ook kunt u nu het Pluspakket 2 maanden gratis uitproberen.
Meer info en bestellen
XSDreams: nieuwe app die dromen beïnvloedt
XS4ALL lanceert XSDreams, een app die content streamt gedurende de nacht. Dit vergroot de kans aanzienlijk om over bepaalde onderwerpen te dromen. XSDreams is de app van uw dromen...
Meer info en downloaden
Kijk gratis naar première Game of Thrones
Op 7 april start seizoen 4 van Game of Thrones, de meest besproken HBO-serie van dit moment. Al onze TV-klanten kunnen de première vanaf 7 april gratis bekijken in de Videotheek. Wilt u de hele serie zien? Bestel nu HBO en u betaalt 4 maanden lang de helft van de prijs: € 7,63 in plaats van € 15,25 per maand.
Meer info en bestellen HBO
Geld verdienen met betaalgegevens
Het voornemen van ING om een proef te starten waarbij de betaalgegevens van klanten worden gedeeld met andere bedrijven, werd bepaald niet met open armen ontvangen. Maar is dit plan van de ING wel zo onverwacht?
Column door Margot Kuijpers van de Clinic
 
1 april 2014

Snelheidsverbeteringen

Wij werken continu aan de verbetering van ons netwerk, waardoor veel klanten meer snelheid kunnen krijgen. Daarom verhogen we de limieten van de huidige abonnementen. De prijzen blijven ongewijzigd.

Meer over snelheid

Blokkeren kan, onder voorwaarden

Het Europese Hof van Justitie deed uitspraak in een zaak die veel lijkt op onze BREIN-zaak: blokkeren kan, maar onder voorwaarden. Heeft de uitspraak gevolgen voor klanten van XS4ALL?

Lees verder op de blog

Veiliger: een hele zin als wachtwoord

Kies een wachtzin in plaats van een wachtwoord. Een zin is langer en daarmee complexer en veiliger.

Kies een sterk wachtwoord

Pim & Pom

Leuk voor de kleintjes: De avonturen van Pim & Pom, een televisie-animatieserie gebaseerd op de tekeningen van Fiep Westendorp. U vindt 2 seizoenen gratis in de Videotheek.

 

 

Nieuwsbrief

Voor aan-, afmelden en de HTML versie ga naar ons
Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'.

https://service.xs4all.nl

Let op Phishing

Plaats altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!

https://www.xs4all.nl/phishing