Ontvangt u de nieuwsbrief op het goede adres? Maak kans op een jaar lang gratis Alles-in-1 Extra van XS4ALL! Wordt de e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk de mail in uw browser
 
XS4ALL.nl
 
Kijk TV van XS4ALL de eerste 6 maanden gratis
Voor TV-klanten: 2 maanden gratis Pluspakket
Ontvangt u de nieuwsbrief op het juiste adres?
Ik klik de laatste tijd steeds vaker op play
Connect, ontdek en win een jaar Alles-in-1 Extra
Kijk TV van XS4ALL de eerste 6 maanden gratis
Met interactieve TV van XS4ALL kijkt en pauzeert u wanneer u wilt. En dankzij WebTV kunt u overal in huis TV-kijken op uw mobiel, tablet of laptop. Bestel nu en u kijkt de eerste 6 maanden gratis.
Meer info en bestellen
Voor TV-klanten: 2 maanden gratis Pluspakket
Geniet nu 2 maanden gratis van het uitgebreide Pluspakket! Met populaire zenders zoals Nick Jr., Animal Planet en Comedy Central Family. Het pakket is na een maand per dag opzegbaar.
Meer info en bestellen
Ontvangt u de nieuwsbrief op het juiste adres?
De meeste klanten ontvangen de nieuwsbrief en andere correspondentie van XS4ALL op 'loginnaam@xs4all.nl'. Wilt u uw contactadres wijzigen? Dat kan in ons Service Centre.
Wijzig contactadres in het Service Centre
Ik klik de laatste tijd steeds vaker op play
Er is iets veranderd in mijn internetgedrag. Ik klik de laatste tijd steeds vaker op play... Zo heb ik laatst de naald van mijn pick-up vervangen, dankzij een instructiefilmpje.
Column door Merel Roze
Connect, ontdek en win een jaar Alles-in-1 Extra
XS4ALL-ers Ysbrand en Kevin geven in onze nieuwe campagne ServiceCall op vermakelijke wijze een kijkje in de wereld van onze helpdesk. Doe mee met de actie en maak kans op één jaar gratis Alles-in-1 Extra!
Connect, ontdek en win
 
11 maart 2013

Uitbreiding glasvezel

Goed nieuws voor Baarn, Coevorden, Rheden, Dieren, Emmen-Zuid en Urk: in deze plaatsen zal Reggefiber een glasvezelnetwerk aanleggen voor razendsnel internet. Heeft uw buurt al glasvezel?

Doe de postcodecheck

Beste scriptie over meldplicht datalekken

In zijn winnende scriptie heeft Bernold Nieuwesteeg de meldplicht van datalekken onderzocht. De jury van de Internet Scriptieprijs roemde zijn empirische aanpak en heldere taal.

Lees verder op de blog

Kijk in maart gratis naar topvoetbal en Formule1

Via kanaal 20 kijken TV-klanten de hele maand maart gratis naar Sport1, met live voetbalwedstrijden uit de Champions League en competities zoals de Primera Division en de Bundesliga. Op 29-30 maart pakt u nog net de eerste spannende races van Formule 1 mee!

 

 

Nieuwsbrief

Voor aan-, afmelden en de HTML versie ga naar ons
Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'.

https://service.xs4all.nl

Let op Phishing

Plaats altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!

https://www.xs4all.nl/phishing