nieuwsbrief Nieuwsbrief november
   
Nieuwsbrief nr 129 - 6 november
Nieuw: culturele zender Bijlage.TV
Internetproviders en SIDN bestrijden samen botnets
Nieuwe TV-spot over Televisie
Column: Creative Commons, wat is het en wat kunt u ermee?
Bescherm uzelf met ons veiligheidspakket
Nieuwe culturele zender: Bijlage.TV

Nieuwe zender Bijlage.TV De nieuwe TV-zender Bijlage.TV biedt o.a. literatuur, wetenschap en muziek. Bijzonder is dat u programma's op een eerder of later tijdstip (tot 2 dagen) kunt bekijken. De zender is beschikbaar voor alle klanten van XS4ALL. Bekijk Bijlage.TV via WebTV: webtv.xs4all.nl.Internetproviders en SIDN bestrijden samen botnets

Internetproviders en SIDN strijden tegen botnets Nederlandse providers gaan met SIDN de strijd aan tegen besmette computers. De partijen gaan informatie over botnets centraal verzamelen. Het doel is besmette computers sneller ontdekken en klanten sneller helpen.


Nieuwe TV-spot over Televisie

Nieuwe TV-spot Televisie van XS4ALL In onze nieuwe TV-spot draait alles om interactieve Televisie van XS4ALL. De hoofdrol is voor onze collega's Ysbrand, Norbert, Inge, Martijn, Kevin en Hans. Bekijk ook het leuke filmpje over de 'making of'! Voor Televisie geldt nog steeds de actie: de eerste 6 maanden gratis.


Creative Commons: wat is het en wat kunt u ermee?
Column door Wilko Miletic van de Clinic

Het Nederlandse Portretrecht Plukt u afbeeldingen van internet voor uw website of brochure, dan is dat niet zonder risico i.v.m. auteursrecht. Het alternatief: u maakt zelf foto's óf u gebruikt een afbeelding die is uitgebracht onder een Creative Commons-licentie.Bescherm uzelf met ons veiligheidspakket

Uw surfgedrag of persoonlijke gegevens kunnen stiekem verzameld worden. Een hacker, dat kan ook die jongen uit uw straat zijn. Bescherm uzelf voordat uw gegevens in verkeerde handen komen. Met het complete veiligheidspakket van XS4ALL: gratis voor u als klant.Tip: F-Secure update installeren
Binnen nu en een maand verschijnt een update-melding van F-Secure in uw scherm. Installeer altijd updates. Zo blijft u veilig.
Lees verder
 

Bellen 6 maanden gratis

Belt u al voordelig via XS4ALL? U kunt uw nummer behouden en met uw gewone telefoon blijven bellen. Als u nu bestelt betaalt u de eerste 6 maanden geen abonnementskosten.
Meer over Bellen

Veilig online winkelen

In 2011 deed al bijna 80% van de internetters in Nederland online inkopen. Blijft u goed opletten bij een online aankoop. Kijk naar een keurmerk voor webwinkels en kies een veilig betaalmiddel zoals iDEAL.
Bekijk onze tips

Glasvezel van XS4ALL

Wist u dat 6% van de huishoudens al gebruik kan maken van het glasvezelnetwerk? Meer weten? Kijk op xs4all.nl/glasvezel en doe de postcodecheck.

Internet Scriptieprijs

Op donderdag 22 november kunt u het symposium Auteursrechthandhaving op Internet bijwonen. Aanleiding is de uitreiking van de zesde editie van de Internet Scriptieprijs. Een van de sprekers is Ot van Daalen, directeur van Bits of Freedom.

Lees verder

 

Nieuwsbrief
Voor aan-, afmelden, een HTML- of tekstversie: ga naar ons Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'. https://service.xs4all.nl
  Let op veiligheid
Stel altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Via onze Weblog, Facebook en Twitter.
https://blog.xs4all.nl/
http://twitter.com/xs4all
XS4ALL op Facebook