nieuwsbrief Nieuwsbrief mei
   
Nieuwsbrief nr 123 - 14 mei 2012
XS4ALL wint Customer Centric DNA Award
Nog meer blokkades!
Column: Wie neust er in uw persoonsgegevens rond?
MacTip: Draai Windows op uw Mac
XS4ALL wint Customer Centric DNA Award

Geef uw mening over XS4ALL In een voortdurend onderzoek bekijkt TNS Nipo de klantvriendelijkheid van een groot aantal bedrijven, door klanten te ondervragen over bijvoorbeeld service, communicatie en klantgerichtheid. In de categorie Internetproviders kwam XS4ALL net als vorig jaar als beste uit de bus.Nog meer blokkades!

Geef uw mening over XS4ALL In de zaak tussen Stichting Brein en KPN, Tele2, UPC en T-Mobile heeft de rechter op 10 mei beslist dat ook deze partijen de websites van The Pirate Bay moeten blokkeren. XS4ALL blijft in de lopende hoger beroep procedure strijden voor een vrij en ongecensureerd internet! Lees meer hierover op onze blog.

Column: Wie neust er in uw persoonsgegevens rond?
Door Martijn Loth van de Clinic

De cloud en de consument Hoeveel onder u zouden hun naam- en adresgegevens aan een wildvreemde op straat geven? Zou uw antwoord anders zijn als hij u in ruil voor die gegevens iets teruggaf (zoals een wasbeurt van uw auto) of vindt u het raar dat een autowasser uw NAW-gegevens nodig heeft?MacTip: Draai Windows op uw Mac
Door Herwin Lans

U zou het niet zeggen, maar Windows draait prima op een Mac, mocht u dat om wat voor reden dan ook willen. Dat kan op twee manieren.Tip: Houd uw persoons-gegevens actueel
Onder Persoonlijke Gegevens in het Service Centre (Mijn XS4ALL) wijzigt u ze eenvoudig zelf. Met name via uw mobiele nummer kunnen we u snel en makkelijk helpen, bijvoorbeeld als u uw wachtwoord kwijt bent.
Naar Service Centre
 

Nederland kiest voor netneutraliteit

Op 8 mei heeft de Eerste Kamer de nieuwe Telecomwet aangenomen. Met daarin onder meer netneutraliteit: dit beschermt een vrij en open internet, zonder belemmeringen van of extra kosten voor bijv. WhatsApp.
Lees meer op onze weblog

WebTV uitgebreid

Onze televisieklanten kunnen via WebTV nu al 19 zenders live bekijken. Met WebTV bekijkt u thuis de meest populaire TV-zenders live via uw internetverbinding. Gewoon op uw computer, tablet of smartphone.
Lees meer over WebTV

XS4ALL sponsort project met IPv6 Award

XS4ALL sponsort RIPE Atlas: duizenden testcomputers die de kwaliteit van internet wereldwijd meten. Dit maakt verschillen tussen IPv4 en IPv6 duidelijk en eventuele problemen snel zichtbaar. XS4ALL adopteert 32 testcomputers met het geldbedrag van de IPv6 Award 2010.
Meer over IPv6 bij XS4ALL

XS4ALL Denktank

Volgende week gaat de XS4ALL Denktank van start: een groep bijzondere mensen die zich zal richten op het voorspellen van technologische ontwikkelingen rond glasvezel en de gevolgen daarvan voor onze samenleving.
Lees verder

 

Nieuwsbrief
Voor aan-, afmelden, een HTML- of tekstversie: ga naar ons Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'. https://service.xs4all.nl
  Let op veiligheid
Stel altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing