nieuwsbrief Nieuwsbrief maart
   
Nieuwsbrief nr 121 - 13 maart 2012
XS4ALL blijft strijdvaardig
Vertel uw mening aan de Consumentenbond
Column: Foto's & auteursrecht op internet
MacTip: Zet draadloos muziek op uw iPhone
XS4ALL blijft strijdvaardig

XS4ALL blijft strijdvaardig Sinds 1 februari is XS4ALL door de Rechtbank in Den Haag verplicht om een aantal IP-adressen en domeinen te blokkeren, zodat de website van The Pirate Bay onbereikbaar is voor onze klanten. Dat had de stichting BREIN gevorderd. Waar staan we nu in deze rechtszaak?Vertel uw mening aan de Consumentenbond

Geef uw mening over XS4ALL Geef uw mening over XS4ALL door mee te doen met de Provider Monitor van de Consumentenbond. Deze ranglijst van providers is gebaseerd op de beoordelingen van een consumentenpanel. De Consumentenbond garandeert uw anonimiteit en XS4ALL registreert niet of u deelneemt.


Column: Foto's & auteursrecht op internet
Door Margot Schröder van de Clinic

De cloud en de consument "Mijn website is eindelijk af! Nu nog een opvallende afbeelding plaatsen. Even googlen voor een mooi plaatje... en dan online!"
Veel internetters zullen dit herkennen. De vraag is: 'Mag je zomaar een afbeelding van internet halen en op een website plaatsen?'MacTip: Zet draadloos muziek op uw iPhone
Door Herwin Lans

In versie 5 van iOS, het besturingssysteem op de iPhone, iPad en iPad Touch, zit draadloze synchronisatie ingebakken. Dat betekent dat u snel extra muziek op de iPhone kunt zetten zonder gehannes met snoeren.Tip: Download F-Secure
Inbegrepen bij uw abonnement is het gebruik van F-Secure Internet Security, software die u beschermt tegen o.a. trojans en virussen. Download F-Secure gratis in ons Service Centre.
Meer info F-Secure
 

TV-zender van de maand: Nat Geo Wild

Kijk in maart gratis naar de zender Nat Geo Wild uit het Pluspakket. Met spectaculaire documentaires over natuur en dier.
Lees verder

Check uw contactgegevens

Zijn uw contactgegevens in ons Service Centre nog correct en compleet? Met name via uw mobiele nummer kunnen we u snel en makkelijk helpen, bijv. als u uw wachtwoord kwijt bent.
Naar het Service Centre

Televisie en Bellen: de eerste 6 maanden gratis

Kies nu voor een 3-in-1 pakket bij XS4ALL. Als u Bellen en/of Televisie bestelt krijgt u de eerste 6 maanden gratis.
Lees verder

Lezing Mackinnon op video

Op 1 maart presenteerde Rebecca MacKinnon in Amsterdam haar boek Consent of the Networked, over het belang van een vrij en open internet. De lezing is gefilmd en staat op Youtube.
Bekijk de video

 

Nieuwsbrief
Voor aan-, afmelden, een HTML- of tekstversie: ga naar ons Service Centre en kies 'persoonlijke gegevens'. https://service.xs4all.nl
  Let op veiligheid
Stel altijd vraagtekens bij verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Let op phishing!
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing