nieuwsbrief Nieuwsbrief december
   
Nieuwsbrief nr 118 - 13 december 2011
Nieuw: Servicepagina's Televisie
Kunt u al internet via Glasvezel krijgen?
Column: Ondertussen in Egypte
MacTip: Geen afbeeldingen in mail
Nieuw: Servicepagina's Televisie

TV van XS4ALL Niets meer missen dankzij onze nieuwe servicepagina's voor Televisie. U vindt hier het laatste nieuws, zoals zenderwijzigingen, de Zender van de maand, nieuwe films en natuurlijk alles over onze TV-pakketten.Kunt u al internet via Glasvezel krijgen?

Weet u al of in uw woonplaats internet via glasvezel mogelijk is? De voordelen zijn groot: u kunt haarscherp HD TV kijken/opnemen en razendsnel films up- en downloaden. Internet via glasvezel (50 en 100 Mbit) is er al vanaf 45 euro per maand. Check of u in een leveringsgebied zit en stap binnen 3 weken over op Glasvezel van XS4ALL.Column: Ondertussen in Egypte
Door Bob Overbeeke

Ondertussen in Egypte Tijdens de bezetting van het Tahrirplein in Cairo verscheen op het woord Tahrir 1 twitterbericht per seconde. Het gaat mij te ver om te zeggen dat de Arabische lente een internetlente is... Maar ik denk wel dat de Arabische revoluties andere wendingen hebben genomen door het gebruik van internet.Helpdesktip: houd uw programma's up-to-date
Moet u wel of geen updates installeren? Het antwoord is ja. Met updates repareert u zwakke plekken die dagelijks in programma's worden ontdekt.
Meer info en uitleg
 

Uitspraak Europese Hof

Op 24/11 deed het Europese Hof een belangrijke uitspraak: Hoe graag de entertainmentindustrie het ook zou willen, ze kunnen en mogen internetproviders niet dwingen hun klanten te monitoren of af te sluiten. Een geweldige overwinning voor het vrije internet!
Lees verder

Nieuw: columns van de Clinic in de nieuwsbrief

Vanaf januari: nieuwe columns van rechtswinkel de Clinic. Martijn Loth en zijn collega’s gaan schrijven over de juridische kanten van het leven op internet. We bedanken Bob Overbeeke voor zijn leuke en inspirerende columns! Op onze blog stelt de Clinic zich vast aan u voor.
Lees verder

Op de bres voor Internetvrijheid

Een vrij internet voor iedereen, dat is waar we voor staan en waar we voor moeten vechten. Maar we zien steeds vaker ook de wens om het internet in te perken. Niet alleen in verre landen als China, maar ook bij ons, hier in Nederland. Een artikel van Margreth Verhulst.
Lees verder

MacTip: Geen afbeeldingen in mail
Door Herwin Lans

Spammers zijn sluw. Ze verzinnen continu slimme dingen om u in de luren te leggen. Zo kunnen e-mails met afbeeldingen een manier zijn om te ontdekken of uw e-mailadres bestaat en of u het mailtje hebt geopend. Dat komt doordat het plaatje niet 'in' het mailtje zit, maar ergens op de computer van de spammer staat. Dat werkt als volgt. 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing