nieuwsbrief Nieuwsbrief september
   
Nieuwsbrief nr 115 - 13 september 2011
Inschrijving Glas is gestart
Het jongensboek XS4ALL
Televisie: nu ook Pluspakket 3 maanden gratis
Column: Het nieuwe koken
MacTip: Handige agenda in de menubalk
Inschrijving Glas is gestart

Is in uw regio glasvezel uitgerold of vraagbundeling (binnenkort) gaande? Schrijf u dan nu in voor Glasvezel Internet! We bieden 3 snelheden: 40/40, 80/80 en 100/100. Daarbij kunt u kiezen voor TV van XS4ALL en Bellen. Kijk op www.xs4all.nl/glasHet jongensboek XS4ALL

Het verhaal van XS4ALLXS4ALL werd in 1993 opgericht door 4 internetpioniers. De jaren '90 waren woelige tijden, met groeistuipen, rechtszaken en spraakmakende campagnes. De scherpe kantjes zijn er misschien af, maar de vrijzinnige geest is zeker niet verdwenen. Lees ons verhaal, nu mooi in beeld gebracht.Televisie: nu ook Pluspakket 3 maanden gratis

Het verhaal van XS4ALL Wist u al dat we Internet, Bellen én TV aanbieden? Onlangs hebben we onze 10.000ste Televisieklant verrast met een jaar lang gratis Pluspakket.

Bestel nu ook Televisie van XS4ALL en ontvang het Basispakket én het Pluspakket de eerste 3 maanden gratis.Column: Het nieuwe koken
Door Bob Overbeeke

Het nieuwe koken Wat kookt u vanavond? De kans is groot dat u er even een recept bijpakt. Uit een receptenboek, van een receptenblog gepikt of doorgestuurd door die culinaire vriend. De meeste mensen halen recepten overal en nergens vandaan, zo lijkt het. De uitgescheurde ingrediëntenlijstjes worden voorin kookboeken gestopt.Vind dan dat ene recept dan maar eens terug.Helpdesktip
Zet Poortbeveiliging aan

Bescherm uw computer of netwerk nog beter tegen inbraak en zet Poortbeveiliging aan in het Service Centre. Help mee om internet veiliger te maken!
Meer over Poortbeveiliging
 

XS4ALL-ers doen mee met Dam Tot Damloop


Zondag 18 september is er weer een Dam Tot Damloop. Een aantal sportieve collega's doet mee, te herkennen aan de witte shirts met grijze schoenafdruk.
Lees verder

Vangt u ook wel eens een 'phishje'?


Twijfelt u ook wel eens aan de betrouwbaarheid van sommige e-mails? Leer frauduleuze e-mails herkennen. Een bijdrage van onze Security Officer.

Lees het artikel

Brainstorm "Internet en energiebesparing"


Denkt u met ons mee over Internet en energiebesparing? Op 13 september start deze brainstorm op Yellow Spaces, het online platform waar wij met u in gesprek gaan. Meld u aan! Uw ideeën zijn zeer welkom.
Lees verder

MacTip: Handige agenda in de menubalk
Door Herwin Lans


Een handig programma hoeft niet ingewikkeld te zijn. Neem nu Calendar. Hiermee krijgt u via de menubalk direct toegang tot uw iCal agenda's en uw afspraken. Alleen voor Mac's met OS X 10.6.6 of hoger, want Calendar is alleen gratis te halen uit de Mac App Store.

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing