nieuwsbrief Nieuwsbrief juni
   
Nieuwsbrief nr 112 - 1 juni 2011
8 juni IPv6 dag: wat merkt u ervan?
Vraag een IPv6-geschikt modem aan
Column: vier aansluitingen? Wat overdreven
MacTip: Binnenstebuiten scrollen
8 juni IPv6 dag: wat merkt u ervan?

Op 8 juni is het zo ver: de hele wereld gaat testen met IPv6. Grote websites zoals Google, Bing, Facebook en Yahoo zullen die dag IPv6 aanzetten. Wat gaat u daarvan merken? Helemaal niets! Tenminste: als alles goed gaat. Voor technisch specialisten zoals XS4ALL-medewerker Timo Hilbrink wordt het wel een spannende dag. Lees zijn bijdrage over IPv6 op onze weblog.Vraag een IPv6-geschikt modem aan

Wilt u wel IPv6 activeren maar hebt u geen geschikt modem? Klanten met Internet van XS4ALL krijgen een FRITZ!Box 7340 in bruikleen als zij hun contract met een jaar verlengen. En vanwege IPv6-dag geldt deze modemactie van 1 t/m 10 juni ook voor klanten met Internet Start!Gaat u ook IPv6 gebruiken?

Hebt u al een geschikt modem, zet IPv6 dan aan in het Service Centre en stel daarna uw modem in. Lees het stappenplan. Eerst meer weten? Kijk op onze IPv6-pagina.Column: Vier aansluitingen? Wat overdreven.
Door Bob Overbeeke


stoppen met facebook.Het eerste ADSL-modem van XS4ALL. Herinnert u zich dat nog? Veel mensen hebben het zelf uitgepakt en met enige verbazing gekeken naar de aansluitingen. En dan bedoel ik naar het aantal aansluitingen. Vier! Denkt XS4ALL soms dat ik hier een kantoor heb, met vier computers?MacTip: Binnenstebuiten scrollen
Door Herwin Lans


U zou het niet zeggen, maar de iPhone en andere smartphone kornuiten scrollen anders dan uw Mac. Dat zit zo. Op de iPhone pakt u een webpagina beet en u gooit 'm omhoog om naar beneden te scrollen. Op uw MacBook veegt u naar beneden om naar beneden te scrollen. Snapt u het nog?
Mooi, want nu komt het: in de volgende versie van Mac OS X (10.7 of Lion) is het plan om het scrollen gelijk te trekken met de iPhone. Dus, u veegt omhoog om naar beneden te scrollen. U kunt nu alvast wennen met Scroll Reverser. Eens kijken hoelang u het volhoudt. Tip: klik op het pijltjes icoon in de menubalk om het programma te sluiten.

Extra Mac-workshops
Wegens grote belangstelling organiseren we extra Mac- Workshops op 23, 29 en 30 juni. Meld u aan!
Meer over Mac-workshops
 
 

TV: Nu met BBC en ook voor nieuwe klanten

Ons televisie-abonnement heeft er twee zenders bij: BBC1 en BBC2. Seriously! Het 3-in-1-pakket Internet, Bellen en Televisie van XS4ALL is nu ook beschikbaar voor nieuwe klanten.

Meer informatie en bestellen

Nieuw internetadres voor uw homepage

Om veiligheidsredenen heeft uw homepage bij XS4ALL een nieuwe URL gekregen: http://loginnaam.home.xs4all.nl. Het oude internetadres, http://www.xs4all.nl/~loginnaam , blijft actief en verwijst automatisch door naar het nieuwe website-adres. U hoeft zelf niets te doen.
Lees verder

IPv6? Alpe d'HuZes!

Onze collega Maurice Verhoeven heeft als doel om op 9 juni maar liefst 6 keer de Alpe d'Huez op te fietsen. Dat doet hij voor een goed doel: KWF Kankerbestrijding. Steun Maurice en de Legends on Wheels in hun strijd tegen kanker!
Deelnemers Alpe D'HuZes

Yellow Spaces: nieuwe brainstorm vanaf 6 juni

Kent u Yellow Spaces al? Op dit platform denkt en discussieert u met ons én honderden andere klanten mee over onze producten en onze service. Op 6 juni gaat een nieuwe brainstorm van start.
Lees verder

 

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing