nieuwsbrief Nieuwsbrief maart
   
Nieuwsbrief nr 109 - 22 maart 2011
Nieuw: Televisie van XS4ALL
Openingstijden fors uitgebreid
Column: Alleen en toch samen tv kijken

Nieuw: Televisie van XS4ALL

We zijn blij dat we u onze nieuwe dienst Televisie van XS4ALL aan kunnen bieden! Met uitgebreid zenderpakket en allerlei extra’s zoals Video Thuis, Programma Gemist en Live TV Pauzeren. De TV-ontvanger wordt tijdelijk geleverd met een harddiskrecorder. Ook de prijs is aantrekkelijk: u betaalt eenmalig €50,- activeringskosten en daarna €15,- per maand, inclusief eventuele aansluiting voor een 2e TV.
  • Nu met TV-ontvanger inclusief harddiskrecorder
  • Videotheek Thuis: ruim 2000 films
  • Gratis monteur, installatie zonder zorgen
  • Programma Gemist: NL 1, 2 en 3, gisteren en vandaag
  • Live TV Pauzeren
  • Optioneel: Digitenne voor 2e TV-toestel gratisOpeningstijden fors uitgebreid

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben we de openingstijden van onze Technische Helpdesk fors uitgebreid. De Helpdesk is nu bereikbaar van 8 uur 's morgens tot 23 uur 's avonds. En dat elke dag! Televisie kijken doen we immers vooral in de avonduren, dus dan moet de helpdesk goed bereikbaar zijn. Ook de Klantenservice is nu langer open: op werkdagen van 8 uur 's morgens tot 20 uur 's avonds en op zaterdag van 10 tot 17 uur.Column: Alleen en toch samen tv kijken
Door Bob Overbeeke


Televisie en internet, werelden die eens gescheiden waren, groeien langzaam naar elkaar toe. En dat maakt televisie een stuk aantrekkelijker. De tv-gids staat tegenwoordig op je mobieltje en uitgebreide interviews kun je terugzien op de websites van de omroepen. Interactieve televisie brengt nog meer alledaags gemak: video's huren op je tv, de uitzending pauzeren en gemiste programma's terugkijken met Programma gemist. Als we er eenmaal aan gewend zijn geraakt, willen we niet meer terug. Sommige mensen gaan nog een stap verder en kijken tegenwoordig televisie door de ogen van anderen. Dat werkt zo.TV-tip
Bewaar uw pincode!

Hebt u Televisie besteld, dan ontvangt u per brief een pincode. Deze hebt u nodig om o.a. films te huren en het kinderslot in te stellen. Noteer de code in de meegestuurde tv-handleiding en bewaar 'm op een veilige plek. De handleiding vindt u ook als pdf op de helpdeskpagina's.
Helpdeskpagina's Televisie
 
 

XS4ALL start bedrijfsblog

Via onze nieuwe bedrijfsblog vertellen we voortaan waar we mee bezig zijn. De weblog zal gaan over onze nieuwe diensten en producten, maar ook over ontwikkelingen bij XS4ALL, op internet en in de maatschappij. Dus over televisie en glasvezel, onze helpdesk, ons netwerk en de discussie over (il)legaal downloaden. Onze kennis en goede verhalen delen we graag met de rest van de wereld.

Naar de XS4ALL weblog

Televisie en internetsnelheid

Een tv-abonnement mag zo min mogelijk ten koste gaan van uw internetsnelheid. Daarom zetten we de snelheid van uw verbinding altijd op de maximaal haalbare bandbreedte. Pas als er echt te weinig snelheid over is voor TV, wordt de bandbreedte van internet gebruikt. Meer uitleg over hoe dit in z'n werk gaat én voorbeelden vindt u op onze nieuwe weblog.
Lees verder

Geklikt
Wat is er op tv? Raadpleeg deze online TV-gidsen:
tvgids.nl
omroep.nl
Blog: De TV van Willemijn
Willemijn houdt van televisie čn heeft er verstand van!
Keuringsdienst van Waarde
Stuur uw tips of vragen aan de keuringsdienst!

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing