nieuwsbrief Nieuwsbrief februari
   
Nieuwsbrief nr 108 - 2 februari 2011
Toch online. Zelfs als internet het even niet doet
HotSpots: door heel NL draadloos internetten
Column: Ruilen is het nieuwe shoppen
MacTip: Wachtwoord opzoeken in Sleutelhangertoegang
Toch online. Zelfs als internet het even niet doet.

Natuurlijk wilt u altijd online zijn. En dat kan nu, zelfs bij een storing. Met de USB-stick voor Mobiel Internet, inbegrepen bij ServicePlus. Bestel nu en de eerste 3 maanden zijn gratis. U ontvangt:
- toch online bij storing; een USB-stick voor Mobiel Internet waarmee u bij een storing snel weer online bent,
- de modem omwisselservice: een monteur komt binnen 4 uur een kapot modem vervangen. Ook geeft ServicePlus u toegang tot de zakelijke helpdesk en ontvangt u extra licenties voor beveiligingssoftware.
Hebt u ook al onze nieuwe tv-spot over ServicePlus gezien?HotSpots: door heel NL draadloos internetten

Wist u dat u als XS4ALL-klant gratis en onbeperkt toegang hebt tot meer dan duizend HotSpots door heel Nederland? Zo kunt u makkelijk even internetten en uw mail checken op het perron terwijl u op de trein wacht, als u pauzeert bij een wegrestaurant of in uw hotel of camping tijdens een weekendje weg. HotSpots van KPN vindt u op publiek toegankelijke plaatsen, zoals hotels, restaurants en Schiphol, waar u gebruik kunt maken van draadloos internet.Column: Ruilen is het nieuwe shoppen
Door Bob Overbeeke


Kunt u het zich nog herinneren, de lancering van Noppes in Amsterdam? Een ruilnetwerk waar je een appeltaart kunt ruilen voor een grasmaaibeurt of een andere dienst. Noppes bestaat nog steeds. Maar ruilen en delen gaat inmiddels al lang niet meer over appeltaarten. Idealisme en duurzaamheid zijn op de chique tour gegaan.Helpdesktip
Als u ons belt, kies dan een tijdstip waarop u snel geholpen wordt. Kijk op onze website naar de wachtrijmeter.
Meer tips
 
 
In maart Interactieve TV

Achter de schermen zijn we er al geruime tijd mee bezig en nu is het bijna zover: Interactieve TV van XS4ALL. Als bestaande klant krijgt u de primeur: in maart kunt u Interactieve TV als eerste gaan bestellen. Met Live Pauzeren, een digitale videotheek, uitgebreid zenderaanbod, een haarscherp digitaal beeld en vanzelfsprekend Programma Gemist.
Lees verder

Inbelaccounts voor Egypte

XS4ALL stelt 42 inbelverbindingen beschikbaar voor Egypte. Het land is momenteel afgesloten van internet door de overheid. XS4ALL maakt speciale inbelaccounts aan die via fax in Egypte bekend worden gemaakt. We zijn blij dat onze oude inbeltechniek in deze situatie nog goed van pas komt!

Verstuurt u mail via een niet-XS4ALL-verbinding?

Verstuurt u mail via smtp.xs4all.nl en gebruikt u een niet-XS4ALL-verbinding (bv. kabelinternet of via een vakantieadres)? Dit kon altijd via POP-before-SMTP. Hiermee haalt u eerst mail op via pop.xs4all.nl waarna het versturen vanaf dezelfde verbinding voor een half uur wordt toegestaan. Deze optie wordt uitgefaseerd.
Lees verder


Geklikt
Op zoek naar electronica? Op deze sites kunt u vergelijken en beoordelingen lezen.
Tweakers.net
Kieskeurig.nl
Cnet.com
DPreview.com (fotocamera's)
MacTip: Wachtwoord opzoeken in Sleutelhangertoegang
Door Herwin Lans


Mac OS X bewaart alle wachtwoorden in het programma Sleutelhangertoegang. Dus ook dat ene wachtwoord van dat jaren oude e-mailadres waarvan u echt niet meer weet wat het was. Open Sleutelhangertoegang via Finder > Programma's > Hulpprogramma's. Kies in de linkerkolom bij de sleutelhangers voor Inloggen en kies als categorie Wachtwoorden. In de lijst met onderdelen dubbelklikt u op de pop-server van het mailaccount waarvan u het wachtwoord bent vergeten. Daarna vinkt u Toon Wachtwoord aan. Geef nu eerst het wachtwoord op van uw eigen Mac en voilą, u ziet het wachtwoord dat u was vergeten.

dots

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing