nieuwsbrief Nieuwsbrief oktober
   
Nieuwsbrief nr 103 - 6 oktober 2010
Ministerie van Justitie stevent af op internetcensuur
Overal een actuele mailbox met IMAP
Column: Made in China
MacTip: Ctrl+Alt+delete op een Mac
Ministerie van Justitie stevent af op internetcensuur

Nederland krijgt te maken met overheidscensuur op internet als het wetsvoorstel 'Bestrijding computercriminaliteit' wordt aangenomen. XS4ALL heeft het ministerie deze week in een formele reactie opgeroepen het wetsvoorstel grondig aan te passen of er volledig van af te zien.Overal een actuele mailbox met IMAP

Onze klanten gebruiken voor het ophalen van e-mail meestal 'POP': de berichten verhuizen dan van onze server naar de computer thuis. Wilt u uw mail vanaf verschillende computers lezen, gebruik dan IMAP. Uw e-mail blijft staan op de servers van XS4ALL, inclusief de verzonden items. Dus: een actuele mailbox vanaf verschillende computers en mobiele apparatuur. Thuis, op het werk en op reis. Een ander voordeel van IMAP is dat wanneer uw harde schijf of computer kapot gaat, uw e-mail nog veilig bij ons op de server staat.Made in China
Column door Bob Overbeeke

Door een verhuizing kocht ik pas een nieuwe televiesie en een Blu-ray Disc-speler. En wat blijkt: ze kunnen allebei overweg met internet. Zo kijk ik nu YouTube en Uitzending Gemist op m'n tv in plaats van op de computer. Via een paar kabels die ik op het FRITZ!Box modem van XS4ALL heb aangesloten. Al die kabels, stekkers en verloopstekkers die je nodig hebt als je iets nieuws koopt, het loopt flink in de papieren. Maar daar heb ik iets op gevonden.Helpdesktip
Wachtwoord kwijt? U kunt 24 uur per dag een nieuw wachtwoord aanvragen via 020 - 398 7667. Bel met het telefoonnummer dat bij uw verbinding hoort en hou uw relatienummer bij de hand.
Meer tips
 
 
Met Bellen van XS4ALL bellen klanten elkaar gratis!

Hebt u Internet van XS4ALL? Activeer dan ook een voordelig belabonnement. Internetten en bellen gaan prima samen. U belt met uw gewone telefoon, zoals u nu gewend bent. Hebben uw familie en vrienden ook Bellen van XS4ALL? Dan telefoneert u onderling gratis!
Bellen van XS4ALL


 
Praat mee met XS4ALL via Yellow Spaces

Wat kan XS4ALL nog beter doen? En wŠt moeten we gaan doen? Vertel het ons op Yellow Spaces, een interactief online platform waar u in gesprek kunt gaan met XS4ALL. Samen met u als klant komen we tot betere ideeŽn en inzichten.
Meld u aan voor Yellow Spaces

 
Geklikt
Online vertaalhulpjes
Vertalen.nu
Google translate
Yahoo Babel Fish
MacTip: Ctrl+Alt+delete op een Mac
Door Herwin Lans

Ook een Mac doet wel eens gek. Dan zit een programma zomaar vast: het doet niks en weigert ook nog te stoppen. Soms zie je ook nog de zogenaamde 'Spinning Beachball of Death' (een variant op Windows' Blue Screen of Death). Wat nu? De stekker eruit? Dat kan, maar probeer eerst dit: druk op alt+appeltje+esc en je ziet een lijst met programma's die je stuk voor stuk kunt stoppen. Selecteer de boosdoener (die is meestal rood) en kies Let op: op de nieuwste Macs is het appeltje van de toets verdwenen en staat er nu 'cmd'.

dots

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
http://twitter.com/xs4cso
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing