nieuwsbrief Nieuwsbrief september
   
Nieuwsbrief nr 102 - 7 september 2010
Sneller internet tot 40 Mb/s
IPv6 beschikbaar voor al onze klanten
Column: Moet het ergens over gaan dan?
MacTip: Laat de Mac een wachtwoord verzinnen
Sneller internet tot 40 Mb/s

Sinds kort bieden we nog sneller internet dankzij een nieuwe techniek. De maximaal haalbare snelheid is nu zelfs 40 Mb/s! De nieuwe techniek is nog niet op elk adres beschikbaar. Check op onze website of u op uw adres meer snelheid kunt krijgen. Let op: Vanwege de vele aanvragen moet u rekening houden met een iets langere verwerkingstijd.IPv6 beschikbaar voor al onze klanten

Als XS4ALL-klant kunt u nu aan de slag met IPv6! Dit is de nieuwe reeks IP-adressen die hard nodig is omdat de huidige IP-adressen (IPv4) in 2011 op zullen zijn. Als u nu vertrouwd raakt met IPv6 voorkomt u dat het straks een haastklus wordt. U leest er alles over op onze speciale IPv6-pagina.Moet het ergens over gaan dan?
Column door Bob Overbeeke

Nu iedereen alles kan roepen op internet, roepen veel mensen dat het wel ergens over moet gaan. Zo hoor ik mensen roepen dat ze niet hoeven te lezen dat iemand naar het toilet gaat. Of wat iemand eet voor het ontbijt. Ik hoef dat ook niet van iedereen te weten. Toch ben ik blij dat er wel ruimte voor is. Want sommige mensen vertellen zo enthousiast over hun dagelijks leven, dat je weer beseft dat het dagelijks leven is waar het over gaat in het leven.MacTip: Laat de Mac een wachtwoord verzinnen
Door Herwin Lans

Het is raadzaam om regelmatig van wachtwoord te veranderen, maar het valt niet mee om elke keer een goed wachtwoord te verzinnen dat makkelijk te onthouden is. Het onderdeel 'Wachtwoordassistent' biedt uitkomst. Bepaal zelf hoelang het wachtwoord moet worden en kies uit de Engelstalig getinte lijst met 'makkelijk' te onthouden wachtwoorden. Wachtwoordassistent vindt u via Systeemvoorkeuren / Account / Wijzig wachtwoord, en klik dan op het icoontje van de sleutel. Meer tips over sterke maar makkelijk te onthouden wachtwoorden vindt u op deze helpdeskpagina's.

Helpdesktip
Als u ons belt, kies dan een tijdstip waarop u snel geholpen wordt. Kijk op onze website naar de wachtrijmeter.
Meer tips
 
 
XS4ALL 15x op rij de beste!

Ook deze maand zijn we met de hoogste scores uit de Providertest van de Consumentenbond gekomen. Met een handzaam HD-cameraatje hebben XS4ALL-medewerkers daarom een ludieke video gemaakt. Collega's Marije en Siep spelen de hoofdrol. Kent u ze nog van de tv-spot?
Filmpje 15 keer de beste


 
Zoover is al zover met IPv6

Vakantiesite Zoover.nl is klaar voor IPv6. De website is via IPv4 én via IPv6 bereikbaar. Daarmee is de site helemaal voorbereid op de toekomst. Deze XS4ALL-klant won ook een prijs voor beste online ondernemer van het jaar. We feliciteren Zoover met deze mooie resultaten!

 
 
Bodemprocedure BREIN

De bodemprocedure die Brein heeft aangespannen tegen XS4ALL en Ziggo is gestart op 1 september. Ditmaal is XS4ALL zelf ook gedagvaard. Brein eist weer het blokkeren van de toegang tot torrentsite The Pirate Bay voor de klanten van XS4ALL en Ziggo. Wij hadden ons destijds in de zaak gevoegd omdat wij het blokkeren van toegang tot sites een zeer principiële zaak vinden. Deze (schriftelijke) bodemprocedure heeft een meer definitief karakter. Wij houden u op de hoogte!
Eerdere uitspraak in deze zaak

 
Geklikt
Marine traffic
Online schepen zoeken en volgen.
Casper live aircraft tracking
Vliegtuigspotten vanuit uw luie stoel.
dots

 

Nieuwsbrief
Aan-, afmelden en voorkeuren instellen zoals een HTML- of tekstversie doet u in het Service Centre van XS4ALL.
https://service.xs4all.nl en kies 'persoonlijke gegevens'.
  Let op veiligheid
Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. XS4ALL-medewerkers vragen nooit naar uw wachtwoord. Niet via e-mail, telefoon of hoe dan ook. Check de veiligheid van HTML-mails:
http://www.xs4all.nl/phishing
http://twitter.com/xs4cso
  Blijf op de hoogte
Volg ons nieuws, de nieuwsbrief, korte aankondigingen en storingen via RSS-feeds of Twitter.
http://www.xs4all.nl/feeds
http://twitter.com/xs4all
http://twitter.com/xs4all_storing