Waarmee kunnen
wij u helpen?

Terug naar Klantenservice

Televisie op 2e TV

  • De 1e TV-ontvanger is kosteloos inbegrepen bij uw Televisie abonnement.
  • Voor een draadloze verbinding van uw Internet modem naar de TV ontvanger hebt u een netwerkset (Devolo) nodig. De Devolo kost nu slechts € 45,- (normaal € 129,-).
  • Voor een extra ontvanger betaalt u € 4,07 extra per maand. Afhankelijk van uw beschikbare snelheid krijgt u dezelfde als de 1e TV-ontvanger, of een Digitenne-ontvanger met korting.
    Bij een Glas Basis of Extra abonnement kunt u een 3e of 4e TV-ontvanger bestellen voor € 4,07 per maand per ontvanger. Bij een Internet Basis of Extra abonnement zijn de 3e en 4e ontvanger altijd Digitenne* met korting en ook daarvoor betaalt u € 4,- per Digitenne-ontvanger per maand. U betaalt voor Digitenne dus geen aansluitkosten (€ 25,42) en abonnementskosten (normaal: € 12,50 per maand).
  • U kunt maximaal 4 TV-ontvangers nemen.

De kosten op een rijtje

De installatie van de 1e TV-ontvanger is gratis. De kosten van de installatie van een 2e TV-ontvanger zijn voor uzelf en afhankelijk van de situatie in huis. De monteurskosten voor de installatie van een 2e ontvanger zijn € 17,50 per 15 minuten, exclusief eventuele bedrading.

Wilt u dat de monteur naast de 1e TV-ontvanger ook een 2e (of meer) installeert? Vertel dit dan tijdens het maken van de installatieafspraak met de monteur.

Voor een draadloze verbinding van uw Internet modem naar de TV ontvanger hebt u een netwerkset (Devolo) nodig. De Devolo kost nu slechts € 45,- (normaal € 129,-). Indien u een monteur bestelt, koopt u de Devolo bij de monteur. Installeert u TV zelf, zonder monteur? Dan dient u zelf een netwerkset aan te schaffen en te installeren.

* Voor Digitenne gaat u een apart jaarcontract aan met KPN. Daarvoor moeten wij uw gegevens (na uw toestemming) doorgeven aan KPN.

TV via Digitenne: behouden met korting

Heeft u al Digitenne van KPN en wilt u dit behouden? In combinatie met Televisie van XS4ALL betaalt u geen abonnementskosten (normaal € 12,50 per maand). Wij zetten het abonnement over zodat u ook de korting op de abonnementskosten ontvangt.

Let op: wij kunnen alleen de korting activeren op een Digitenne abonnement dat op dezelfde naam en adres geregistreerd staat.

Ik wil korting op mijn huidige Digitenne abonnement aanvragen

Niet gevonden? Neem contact met ons op

Klantenservice en Technische ondersteuning: 020 398 76 66

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Indicatie actuele wachttijd: Kort

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

Indicatie actuele wachttijd: Kort

InternetVraagbaak: 020 398 70 07

Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

Modem bij contractverlenging:
geavanceerde FRITZ!Box 7360

  • Eersteklas draadloos modem t.w.v € 249
  • Geschikt mee te bellen met vaste telefoon
  • Levenslange garantie
FRITZ!Box 7360
Menu Zoeken