Waarmee kunnen
wij u helpen?

Terug naar Klantenservice

TV en afstandsbediening afstemmen

Optie 1: TV-code zoeken op basis van merkcode van u televisie

 • Zoek de merkcode van uw tv op in de TV-code lijst.pdf. Indien bij uw merk geen merkcode staat, ga dan verder met optie 2: Tv-code handmatig invoeren.
 • Start de programmeermodus door en tegelijk ca. 2 seconden ingedrukt te houden. Het controlelampje op de afstandsbediening knippert twee keer en u kunt de toetsen loslaten.
 • Druk binnen 10 seconden na vorige stap de code '003' in met behulp van de toetsen . Het controlelampje knippert twee keer ten teken dat de code is geaccepteerd.
 • Druk de 3-cijferige merkcode van de merknaam van uw tv-toestel in met behulp van de toetsen . Het controlelampje knippert twee keer ten teken dat de merkcode is geaccepteerd.
 • Richt de afstandsbediening op uw tv-toestel en houd (links boven) ingedrukt. Het zoeken naar een geschikte tv-code is nu gestart. Houd weer ingedrukt totdat uw tv-toestel op stand-by gaat.
 • Zodra uw tv-toestel op stand-by gaat, laat u los en drukt u op . Het controlelampje knippert twee keer en de gevonden tv-code is opgeslagen.
 • Zet uw tv-toestel weer aan en op het AV-kanaal (gebruik hiervoor indien nodig de afstands- bediening van uw tv-toestel).
 • Probeer nu of de volumetoetsen (zijkant afstandsbediening) / , de STIL-toets en AV-toets werken op uw tv-toestel. Als één van de toetsen niet werkt, kunt u de stappen a-f herhalen, het zoekproces zal starten bij de laatst opgeslagen tv-code. Als alle tv-codes zijn geprobeerd, knippert het controlelampje vijf keer snel, het zoeken op merkcode zal vervolgens worden beëindigd.
 • Mocht het niet lukken dan kunt u de afstandsbediening op deze manier afstemmen op uw tv-toestel, dan kunt u gebruik maken van 'Optie 2: Tv-code handmatig invoeren'.

Optie 2: TV-code handmatig invoeren

 • Zoek het merk van uw tv-toestel op in de TV-code lijst.pdf. Naast de merknaam staan verschillende 3-cijferige tv-codes. Houd deze tv-codes bij de hand.
 • Start de programmeermodus door en tegelijk ingedrukt te houden voor ca. 2 seconden. Het controlelampje op de afstandsbediening knippert twee keer en u kunt de toetsen loslaten.
 • Druk binnen 10 seconden na de vorige stap (een van) de 3-cijferige tv-code(s) die op de lijst staat achter de merknaam van uw tv-toestel in met behulp van de toetsen . Het controle- lampje knippert twee keer ten teken dat de tv-code is geaccepteerd.
 • Richt de afstandsbediening op uw tv-toestel en druk (links boven). Als de juiste tv-code is ingevoerd, dient de tv in stand-by te gaan, ga dan door met stap e. Als uw tv-toestel niet op stand-by gaat, dienen de stappen herhaald te worden met de andere 3-cijferige tv-codes die achter de merknaam van uw tv-toestel staan vermeld. Staan er geen andere tv-codes achter de merknaam van uw tv-toestel, dan kunt u gebruik maken van 'Optie 3: Uitgebreid zoeken naar tv-code'.
 • Zet uw tv-toestel weer aan en op het AV-kanaal (gebruik hiervoor indien nodig de afstands- bediening van uw tv-toestel).
 • Probeer nu of de volumetoetsen / , de STIL-toets en AV-toets werken op uw tv-toestel. Als één van deze toetsen niet werkt, kunt u de stappen a-d herhalen en een andere tv-code invoeren.
 • Mocht het niet lukken uw tv-toestel op deze manier af te stemmen op de afstandsbediening, dan kunt u gebruik maken van 'Optie 3: Uitgebreid zoeken naar tv-code'.

Optie 3: Automatisch naar alle codes laten zoeken

 • Start de programmeer-modus door en tegelijk ingedrukt te houden voor ca. 2 seconden. Het controlelampje op de afstandsbediening knippert twee keer en u kunt de toetsen loslaten.
 • Druk binnen 10 seconden na stap a de code '001' in met behulp van de toetsen . Het controlelampje knippert twee keer ten teken dat de code is geaccepteerd.
 • Richt de afstandsbediening op uw tv-toestel en houd (links boven) ingedrukt. Het zoeken naar een geschikte tv-code is nu gestart. Houd ingedrukt totdat uw tv-toestel op stand-by gaat. Dit kan enkele seconden tot minuten duren.
 • Zodra uw tv-toestel op stand-by gaat, laat u los en drukt u op . Het controlelampje knippert twee keer en de tv-code is opgeslagen.
 • Zet uw tv-toestel weer aan en op het AV-kanaal (gebruik hiervoor indien nodig de afstandsbediening van uw tv-toestel).
 • Probeer nu of de volumetoetsen / , de STIL-toets en AV-toets werken op uw tv-toestel. Als een van deze toetsen niet werkt, kunt u de stappen herhalen, het zoek- proces zal starten bij de laatst opgeslagen tv-code. Als alle tv-codes zijn geprobeerd, knippert het controlelampje vijf keer, het uitgebreid zoeken zal vervolgens worden beëindigd.

Kort model afstandsbediening

  Tv-ontvanger Teletekst TV
1 - - Tv-toestel in stand-by zetten
2
groen groen rood
3 Ontvanger in stand-by zetten   -
4
Opties onder in beeld Opties onder in beeld -
5 / Menu's kiezen Volgende / Vorige teletekst pagina -
  / Menu's kiezen - -
  Menu's bevestigen Teletekstpagina vast zetten -
6 Direct naar radio - -
7 Kort indrukken: Ee?n stap terug, naar vorige menu, menu verlaten. Lang indrukken: Helpmenu oproepen (u verlaat dit menu door op te drukken) Alle verborgen tekst op de pagina komt in zicht -
8 Direct naar tv-kijken Teletekst verlaten, terug naar tv-kijken -
9 Naar het hoofdmenu Teletekstpagina vergroten en weer verkleinen -
10 Elektronische Programma Gids (tv-gids) openen Terug naar openingspagina 100 -
11 / Naar volgende/vorige zender, snel bladeren door lijsten in menu's Naar volgende/vorige teletekstpagina -
12 Stoppen met opnemen of afspelen - -
  Terugspoelen - -
  Afspelen of pauzeren/live tv pauzeren - -
  Vooruitspoelen - -
  Tv-programma direct opnemen - -
13 - - Tv-toestel instellen op AV- (of EXT-) kanaal
14 Direct zender selecteren door zendernummer in te drukken, cijfers invoeren Direct pagina selecteren door paginanummer in te voeren -
15 Teletekst oproepen Schakel tussen een zwarte en transparante achtergrond -
    Zijkant    
16 - - Geluid in- of uitschakelen
17 - - Volume harder zetten
  - - Volume zachter zetten

Klantenservice

Niet gevonden? Neem contact met ons op

Klantenservice en Technische ondersteuning: 020 398 76 66

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

InternetVraagbaak: 020 398 70 07

Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

Modem bij contractverlenging:
geavanceerde FRITZ!Box 7360

 • Eersteklas draadloos modem t.w.v € 249
 • Geschikt mee te bellen met vaste telefoon
 • Levenslange garantie
FRITZ!Box 7360