Waarmee kunnen
wij u helpen?

Terug naar Klantenservice

Content Management Systemen

De links hier onder geven informatie over Content Management Systemen die veel gebruikt worden door onze klanten, met daarbij de vanaf welke PHP versie ze compatible zijn. Maakt u nog nog geen gebruik van de meeste recente versie van uw CMS, voer dan zo snel mogelijk een upgrade uit. Dit om er zeker van te zijn dat uw CMS om kan gaan met recente PHP versies en tevens voorzien is van de laatste veiligheidsupdates.


CMS Requirements Links

Wordpress Upgrade GuidesJoomla Upgrade Guides

Joomla 2.5 & 3.0

Drupal Upgrade Guide


Hoe zie ik de versie van mijn CMS?

Doorgaans vindt u de versie van uw CMS terug in het administratie panel van het CMS. Bij sommige systemen staat het boven- of onderaan de pagina, bij andere moet u kijken in de configuratiebestanden. Van een aantal veelgebruikte CMS-pakketten hebben we dit opgezocht.

Normaal gesproken vindt u de versie van uw CMS in de portal van de beheermodule waar u als administrator apart op in kunt loggen. Het versienummer staat meestal direct boven- of onderaan de pagina. Voor de drie meestgebruikte CMSen vindt u het versienummer als volgt:

  • Drupal – Kijk in de hoofd directory van Drupal in het bestand “changelog.txt”. Het is mogelijk dit via FTP te bekijken, of in te loggen op wh-shell.xs4all.nl
  • Joomla – Vanaf versie 1.5 staat het versienummer bovenaan de beheerpagina. Vanaf versie 2.5 vindt u het nummer onder de kop 'System Information'.
  • WordPress – U vindt de Wordpress versie in het dashboard in het beheerpanel.

Plugins binnen uw CMS

Ook plug-ins of widgets moet u voor compatibiliteit en veiligheid altijd up-to-date houden! Anders kan het zijn dat ze niet goed werken in met recente PHP versies. Geeft een bepaalde plug-in problemen onder bijvoorbeeld PHP 5.3, schakel de plug-in dan even uit zodat uw site verder blijft functioneren. Vervolgens kunt u kijken of er een recente versie van de plug-in is die wel compatible is met PHP 5.3.

Klantenservice

Niet gevonden? Neem contact met ons op

Klantenservice en Technische ondersteuning: 020 398 76 66

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

InternetVraagbaak: 020 398 70 07

Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

Modem bij contractverlenging:
geavanceerde FRITZ!Box 7360

  • Eersteklas draadloos modem t.w.v € 249
  • Geschikt mee te bellen met vaste telefoon
  • Levenslange garantie
FRITZ!Box 7360