Waarmee kunnen
wij u helpen?

Terug naar Klantenservice

Advanced Business Mail

Op deze pagina vindt u informatie over bSMTP. Het XS4ALL abonnement Advanced Business Mail werkt via bSMTP. bSMTP kunt u echter ook op hostname aanvragen, bijvoorbeeld op het vaste IP-adres van uw ADSL-verbinding.

bSMTP

De afkorting bSMTP staat voor batched Simple Mail Transfer Protocol. Hierbij wordt de e-mail die voor u binnenkomt, opgespaard tot die afgeleverd kan worden. Is uw mailserver online, dan worden de e-mailberichten direct afgeleverd, via SMTP. Wanneer uw mailserver niet online is, worden de e-mailberichten door XS4ALL bewaard en afgeleverd zodra uw mailserver verbinding legt met internet.

Belangrijk voordeel van bSMTP (boven POP3) is dat u met bSMTP een onbeperkt aantal e-mailadressen kan aanmaken. Een bedrijf kan zo alle medewerkers een eigen e-mailadres geven. Nieuwe e-mailadressen worden in gebruik genomen zonder tussenkomst van XS4ALL. Lees meer over bSMTP.

Eigen mailserver? Denk aan beveiliging!

Wanneer u een eigen mailserver onderhoudt, dient u die te beveiligen om een 'open relay' te voorkomen. Een open relay is een mailserver die e-mail van buiten zijn eigen domein accepteert en doorstuurt naar adressen buiten zijn eigen domein. Een open relay is dus te misbruiken door spammers. Helaas is een open relay een veelvoorkomend probleem bij mailservers. Lees de veelgestelde vragen over open relay.

Klantenservice

Niet gevonden? Neem contact met ons op

Klantenservice en Technische ondersteuning: 020 398 76 66

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

InternetVraagbaak: 020 398 70 07

Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

Modem bij contractverlenging:
geavanceerde FRITZ!Box 7360

  • Eersteklas draadloos modem t.w.v € 249
  • Geschikt mee te bellen met vaste telefoon
  • Levenslange garantie
FRITZ!Box 7360