Waarmee kunnen
wij u helpen?

Terug naar Klantenservice

F-Secure: voor uw veiligheid

U kunt op internet niet zonder beveiligingssoftware, net zoals u in de auto niet zonder veiligheidsgordels gaat rijden. Installeer F-Secure daarom direct. We hebben hier een aantal belangrijke risico's voor u op een rijtje gezet.

Malware: virussen, trojans en spyware

Via internet wordt allerlei schadelijke software (malware, afkomstig van malicious software) verspreid, zoals virussen, trojans en spyware. Het doel van malware is: het beheer van uw computer overnemen. Internetcriminelen proberen malware op uw computer te installeren zonder dat u het zelfs maar merkt. Dit kan al gebeuren als u een website bezoekt die gehackt is of als u een besmette bijlage in een e-mail of chat opent.

Indentiteitsfraude

Door malware te installeren op uw computer kunnen criminelen opgeslagen gegevens zoals wachtwoorden achterhalen. Met uw persoonlijke gegevens kunnen zij een bestelling doen bij bijvoorbeeld Amazon of geld overmaken via Paypal.

Computerinbraak

Een firewall beveiligt uw computer door veilig internetverkeer toe te staan en onveilig internetverkeer te blokkeren. Installeer de firewall van F-Secure en voorkom dat hackers in uw computer inbreken!

Phishing

Criminelen misleiden u met e-mails en websites die lijken op die van bekende en betrouwbare bedrijven. Maar in werkelijkheid zijn het vervalsingen. Via deze mails en websites vragen ze u naar uw persoonlijke gegevens, zoals logingegevens, creditcardinformatie en/of Burgerservicenummer, om er vervolgens misbruik van te maken.

Installeer F-Secure

Doe het meteen. U vindt de software in ons Service Centre.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over veiligheid en risico's op internet vindt u op www.xs4all.nl/veiligheid.

Klantenservice

Niet gevonden? Neem contact met ons op

Klantenservice en Technische ondersteuning: 020 398 76 66

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

InternetVraagbaak: 020 398 70 07

Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

Modem bij contractverlenging:
geavanceerde FRITZ!Box 7360

  • Eersteklas draadloos modem t.w.v € 249
  • Geschikt mee te bellen met vaste telefoon
  • Levenslange garantie
FRITZ!Box 7360