Waarmee kunnen
wij u helpen?

Terug naar Klantenservice

Handmatig verwijderen McAfee

In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw McAfee installatie niet geheel verwijderd kan worden via het Windows Software scherm. McAfee is zich hiervan bewust en heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld zodat u toch zonder problemen een ander virusprogramma kunt installeren. Hieronder vind u de stappen om dit programma succesvol uit te voeren.

Gebruik de McAfee removal tool om de restanten van de McAfee installatie op te ruimen. Indien u een waarschuwing van Windows krijgt selecteert u 'Opslaan'.

Ga naar de locatie waar u het bestand heeft opgeslagen en klik met de rechter muisknop op het gedownloade 'MCPR.exe'-bestand. Selecteer 'Als administrator uitvoeren'. Gebruikt u Windows XP? Dan kunt u dit bestand gewoon dubbel-klikken.

Het programma zal nu uitgevoerd worden.

Als het programma klaar is wordt u gevraagd om de computer opnieuw op te starten. Slaat u alle openstaande documenten en programma's af en klik op 'Ja'. Hiermee is McAfee volledig van uw systeem verwijderd.

XS4ALL adviseert u ten zeerste om een goede virusscanner op uw systeem geïnstalleerd te hebben. Als XS4ALL klant kunt u gratis het antivirusprogramma F-Secure gebruiken.

Klantenservice

Niet gevonden? Neem contact met ons op

Klantenservice en Technische ondersteuning: 020 398 76 66

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

InternetVraagbaak: 020 398 70 07

Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

Modem bij contractverlenging:
geavanceerde FRITZ!Box 7360

  • Eersteklas draadloos modem t.w.v € 249
  • Geschikt mee te bellen met vaste telefoon
  • Levenslange garantie
FRITZ!Box 7360