Waarmee kunnen
wij u helpen?

Terug naar Klantenservice

Fritz Fon App

De FRITZ!App maakt het erg eenvoudig om je smartphone te gebruiken als een IP-telefoon waarmee je via je FRITZ!Box kunt telefoneren. Zodra de app is geactiveerd, wordt deze via het WLAN-netwerk verbonden met de FRITZ!Box en is hij actief op de achtergrond.

Met je smartphone via het WLAN-netwerk telefoneren

Met de FRITZ!App kun je oproepen van het mobiele netwerk op je smartphone ontvangen, maar ook oproepen van de FRITZ!Box. Zelf bellen via de FRITZ!Box is net zo gemakkelijk – op deze manier kun je bijvoorbeeld van goedkopere telefoonkosten profiteren of kun je berichten die op je telefoonbeantwoorder zijn achtergelaten beluisteren.

Omdat de FRITZ!App op de achtergrond actief is, kun je snel en direct met je smartphone telefoneren via het WLAN-netwerk van de FRITZ!Box. Daarbij beschik je over alle gemakken van je smartphone, zoals je adresboek en je gebelde nummers.

Zodra de FRITZ!App Fon geïnstalleerd en geconfigureerd is, kun je als gebruikelijk telefoneren met geschikte smartphones die zijn verbonden met je FRITZ!Box.

HD-telefonie voor FRITZ!App Fon en IP-telefoons

Iedereen die nog niet in het bezit is van een HD-ready telefoon zal erg blij zijn met de nieuwe spraakkwaliteit van de telefoongesprekken die via de FRITZ!App worden gevoerd.

Klantenservice

Niet gevonden? Neem contact met ons op

Klantenservice en Technische ondersteuning: 020 398 76 66

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

InternetVraagbaak: 020 398 70 07

Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

Modem bij contractverlenging:
geavanceerde FRITZ!Box 7360

  • Eersteklas draadloos modem t.w.v € 249
  • Geschikt mee te bellen met vaste telefoon
  • Levenslange garantie
FRITZ!Box 7360