Waarom XS4ALL

Onze servicebelofte: waarom is XS4ALL de beste provider? Al vele jaren hoort XS4ALL bij de beste internet providers van Nederland. U waardeert ons steeds weer om onze persoonlijke service en ons uitstekend beveiligde en stabiele internet. Zo heeft Internet van XS4ALL steevast een heel laag storingsspercentage in tests (o.a. van de Consumentenbond) en krijgt u als u belt met een vraag altijd een persoonlijk antwoord van een van onze medewerkers. Een andere reden waarom XS4ALL de beste internet provider is? U bent uitstekend beveiligd tegen computervirussen, spyware en spam. Met de gratis meegeleverde beveiligingssoftware kunt u veilig internetten en bijvoorbeeld met een gerust hart internetbankieren.

Het beste internet, dus zelden storing

Het beste internet met het laagste storingspercentage

Iedereen altijd toegang

Al twintig jaar biedt XS4ALL het beste internet met het laagste storingspercentage (Consumentenbond). Wij onderhouden onze eigen top-servers in Amsterdam, die draaien in een netwerk met ijzersterke toegang tot het wereldwijde internet: driedubbel gezekerd en soepel draaiend op de beste apparatuur. Dat moet ook, want vanaf het begin zijn wij vastberaden om voor die betrouwbaarheid te zorgen en iedereen altijd internettoegang te bieden.

Freedom of speed!

Wij werken continu aan de snelheid van het netwerk. Een deel van de data op internet staat bijvoorbeeld lokaal op onze servers, dan zijn we voor dat deel niet afhankelijk van bijvoorbeeld de oceaankabels én het verhoogt de downloadsnelheid in Nederland. Voor de snelheid zorgen wij ook dat onze klanten het beste modem hebben. Onze topservers doen de rest.

Glasvezel: de snelste toekomst

We willen TV-kijken in HD, internetten, bellen, gamen, facebooken en nog veel meer online. Alles tegelijk op meerdere computers en TV’s. Met Internet van XS4ALL via glasvezel komt ons Internet het best tot zijn recht, met snelheden tot 500 Mb/s, voor up- en downloaden!

Ook met IPv6 kijken we naar de toekomst. XS4ALL bood als eerste provider in Nederland deze nieuwe IP-adressen aan. Zo houden we ons internet snel en blijven wij verre van vertragende en storende ‘IPv4-adresvertalingen’. Klanten krijgen al sinds 2010 bij ons gewoon een gloednieuwe IPv6-reeks voor nieuwe computeraansluitingen en websites.

Doe de postcodecheck

De beste provider helpt u persoonlijk

Persoonlijke service en de beste kennis

Passie voor internet

Onze installatiemonteurs gaan pas weg als alles geïnstalleerd is en werkt, onze helpdeskmedewerkers leggen de hoorn pas neer als het probleem is opgelost. Bij XS4ALL vinden wij het belangrijk dat u altijd online kunt; daarom hebben wij een meervoudig bekroonde helpdesk. Ook deze persoonlijke service en onze passie voor internet maken XS4ALL tot de beste internetprovider.

Alle kennis in huis

Wij weten alles van Internet. Al sinds 1993 zijn wij altijd bezig onze services te verbeteren en zorgen dat de nieuwste vindingen snel en goed beschikbaar zijn. Mensen mogen altijd een beroep doen op onze kennis.

Meer service

Bij onze service hoort bijvoorbeeld ook dat onze diensten inclusief gratis gebruik van kwaliteitsapparatuur zijn, of dat online gaan in één dag mogelijk is. Onze overstapservice neemt administratieve rompslomp uit handen. Met ServicePlus kunt u tot zes computers aansluiten en beveiligen én u blijft online, ook als er storing optreedt. Wij doen alles om internettoegang zo makkelijk en compleet mogelijk te maken.

Optimaal veilig internet

Veilig internet met optimale bescherming

Veilig internetten met F-secure

Bij XS4ALL kunt u veilig internetten. En dat is belangrijker dan ooit. Virussen, spyware en hackers kunnen uw computer, uw bankrekening en zelfs uw identiteit schaden. Daarom bieden wij gratis het beste veiligheidspakket F-secure bij al onze abonnementen. En uiteraard heeft ons eigen netwerk de beste beveiliging en bewaking.

Hackerproof

Veiligheid houden wij vanaf het begin scherp in de gaten. Met onze roots in de hackers scene weten wij hoe je het lastig maakt om computers te kraken: inbrekers zijn de beste beveiligers. Tegenwoordig werken wij met een eigen Security Officer, die de veiligheid bewaakt van alle XS4ALL-diensten en technieken.

Bestrijding Phishing

Valse e-mails van criminelen, waarin om gevoelige gegevens wordt gevraagd: dat is phishing. Wat je ertegen kunt doen, doen wij. Wij waarschuwen mensen ervoor, filteren phishing-mails uit de e-mailstroom en werken samen met phishing-gevoelige bedrijven, zoals met ING, om met DMARC-technologie phishing aan te pakken.

Wij staan voor uw privacy

De privacy van onze klanten is ons heilig. Wij zullen die altijd bewaken en zullen nooit zomaar toegang verlenen aan justitie tot accounts en gegevens die aan ons zijn toevertrouwd. Dan moeten ze echt met een dwangbevel komen. Om het internetgebruik voor iedereen ook privé te houden, mengen wij ons in de maatschappelijke discussie. Wij hebben een heldereprivacyverklaring, geven een Privacyjaarverslag uit en hebben een Privacy-officer in dienst, die de veilige en zorgvuldige omgang van XS4ALL met persoonlijke gegevens scherp bewaakt. Zo belangrijk is dat!

Idealen waarmaken

Waar internet begon als 'een werelddeel dat nog van niemand is', kan iedereen in Nederland nu, na twintig jaar altijd en overal online. Maar dat is wereldwijd niet overal zo. Met Hivos en Free Press Unlimited zijn we het Internet Protection Lab gestart, om het verhaal van journalisten, bloggers en activisten online te zetten, als hun overheden dat verhinderen. Maar ook in eigen land vechten wij desnoods tot aan de Hoge Raad, als wij op verzoek van een private partij gedwongen worden een website uit het buitenland ontoegankelijk te maken. Informatievrijheid – een grondrecht van alle Europese burgers – moet van ons zwaarder blijven wegen dan de belangen van een industrie. Daar staan wij voor.
chevron-down