De nieuwste films in het Film1 pakket


Door de maatregelen voor het bestrijden van het coronavirus, blijven veel mensen thuis. Daarom geven we u als vaste klant één maand Film1 cadeau. Op deze manier hopen we deze periode iets aangenamer voor u te maken. U kunt de zenders van Film1 vrij kijken van 17 maart tot en met 13 april. Dit geldt voor al onze klanten die Televisie van XS4ALL afnemen. U kijkt de vier zenders van Film1 op de kanalen 245 t/m 248. Hieronder hebben we enkele films van deze maand voor u geselecteerd.

Righteous Kill

Twee ervaren rechercheurs proberen de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Betekent dit dat er een seriemoordenaar vrij rondloopt? Is de verkeerde man achter de tralies gezet? Righteous Kill is te zien vanaf 1 maart.

The Wolf of Wall Street

Gebaseerd op de autobiografie van Jordan Belfort. De film gaat over Belforts spectaculaire succes en even spectaculaire ondergang, zijn levensstijl en tumultueuze privé-leven, dat werd gedomineerd door een verslaving aan drugs en alcohol. The Wolf of Wall Street is te zien vanaf 7 maart.

New Kids Turbo

De crisis heeft toegeslagen. Ook Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse Maaskantje zijn hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Er is maar één oplossing: nergens meer voor betalen. New Kids Turbo is te zien vanaf 13 maart.

A Private War

Krachtig drama met Rosamund Pike en Jamie Dornan waarin de gevierde Britse oorlogscorrespondent Marie Colvin samen met fotograaf Paul Conroy aan de gevaarlijkste opdracht van hun leven beginnen in de belegerde Syrische stad Homs. A Private War is te zien vanaf 14 maart.

El Reino

Bekroonde thriller waarin een Spaanse politicus - rijk geworden met schimmige deals en connecties - zijn partij te gronde dreigt te richten wanneer hij zelf in een schandaal verwikkeld raakt. El Reino is te zien vanaf 20 maart.

Kick-Ass

We volgen de doorsnee tiener Dave Lizewski, een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: ‘Kick-Ass’. Kick-Ass is te zien vanaf 21 maart.

Elektra


Elektra krijgt de opdracht om weduwnaar Mark Miller te vermoorden. Wanneer Elektra aan Miller wordt voorgesteld door zijn jonge dochter Abby, besluit zij aan Miller’s kant te gaan staan en hem te beschermen tegen de Ninja Assasins. Elektra is te zien vanaf 22 maart.

Love & Other Drugs

Jamie is een jonge playboy die werkzaam is in de farmaceutische industrie. Dan ontmoet hij Maggie, een vrouw die zich door niemand uit het veld laat slaan. In Jamie lijkt ze haar gelijke gevonden te hebben. De relatie overvalt hen allebei. Love & Other Drugs is te zien vanaf 27 maart.

My Name is Lenny

Het levensverhaal van de beruchte Lenny McClean, alias ‘the Guv’nor’, de gewelddadige koning van de illegale bokswedstrijden in het Londense East-End van de jaren zeventig, die onterecht werd beschuldigd van moord. My Name is Lenny is te zien vanaf 28 maart.

chevron-down