Overzicht experimentele diensten

Onze klanten en medewerkers komen voortdurend met tips en ideeën op de proppen. Deze ideeënstroom leidt regelmatig tot een verbetering van onze diensten. En een enkele keer tot een experiment. Op deze pagina zijn deze experimenten verzameld. Je kunt er zelf mee aan de slag. Maak kennis met nieuwe ontwikkelingen op internet en laat ons horen wat je ervan vindt. Dat helpt ons bij het maken van innovaties en nieuwe diensten.

Let op: Web TV is geen experimentele dienst meer! Meer info over WebTV vindt u nu op onzeTelevisie pagina's

Spelregels

  • Voor het gebruik van de experimentele diensten worden geen extra kosten in rekening gebracht.
  • Hoewel deze diensten met de grootste zorgvuldigheid zijn ontwikkeld, garandeert XS4ALL geen (foutloze) werking.
  • XS4ALL is niet aansprakelijk voor eventuele schade die wordt geleden als gevolg van het gebruik van deze experimentele diensten; gebruik is geheel voor eigen risico.
  • XS4ALL behoudt zich het recht voor om de experimentele diensten op ieder gewenst moment, zonder voorafgaande mededeling te wijzigen of te beëindigen.
  • XS4ALL kan besluiten experimentele diensten om te zetten in een betaalde dienst. XS4ALL zal dit vooraf aankondigen.Webdisk

Gebruik je XS4ALL schijfruimte gewoon op je computer als centrale harde schijf. Zo benader je overal en altijd je bestanden en houd je ze eenvoudig up to date, ook vanaf verschillende computers.

Lees meer over Webdisk


Newszilla

Doe mee met wereldwijde discussies in nieuwsgroepen over zeer diverse onderwerpen.

Lees meer over Newszilla


Domein editor

Beheer zelf instellingen van je domein in onze DNS. Maak hostnamen voor een website of pas de mailinstellingen aan.

Lees meer over Domein editor


IPv6 Tunnel

Nieuw protocol om vrijwel ongelimiteerd individuele adressen toe te wijzen op internet. Experimenteer met je eigen IPv6 tunnel.

Lees meer over IPv6 Tunnel