Mijn 4G gaat altijd
met me mee

4G internet overal in Nederland

4G internet overal in Nederland met uw eigen, veilige verbinding. Dat is Internet Onderweg van XS4ALL. Makkelijk online met uw laptop, tablet en smartphone. Films kijken, muziek luisteren, foto’s uploaden, zware bestanden delen. Met een simkaart, Internet Stick of Internet Hotspot van XS4ALL geniet u optimaal van razendsnel internet. Altijd voor een vast bedrag per maand.

Voordelen Internet Onderweg

Overal in Nederland razendsnel 4G internet
Met Internet Onderweg heeft u toegang tot het betrouwbare 4G netwerk van KPN met landelijke dekking.
Eigen verbinding, veiliger dan openbaar WiFi
Met uw persoonlijke 4G verbinding bent u veiliger op internet. Uw gegevens zijn beter beschermd dan bij een internetverbinding via een openbaar WiFi-netwerk.
Zonder haperingen films kijken, muziek luisteren, bestanden delen
Met het razendsnelle 4G netwerk kunt u de mogelijkheden van internet optimaal benutten. Met snelheden tot 50 Mb/s voor downloaden en tot 25 Mb/s voor upload geniet u ongestoord van films en muziek en deelt u makkelijk en snel foto’s en zware bestanden.
Ruime datalimieten tot 10 GB
Er zit genoeg data in uw abonnement om online te doen wat u wilt.
Geen onverwachte kosten
Als uw datalimiet is verbruikt, brengen we geen extra kosten in rekening. We brengen de snelheid van uw abonnement dan (tijdelijk) terug naar 128Kb/64Kb/s.
Makkelijk in gebruik
Na een eenvoudige, eenmalige installatie maakt uw laptop, tablet of smartphone altijd direct en automatisch verbinding met het snelle 4G netwerk.
Maandelijks opzegbaar
Uw abonnement kan maandelijks worden opgezegd. U zit dus nergens aan vast.
SMS ontvangen op het bijbehorende 06-nummer

U kunt met Internet Onderweg SMS ontvangen op het bijbehorende 06-nummer. Zo ontvangt u bijvoorbeeld een SMS-alert indien uw databundel bijna op is. Maar u kunt op die manier bijvoorbeeld ook WhatsApp activeren en gebruiken. Het 06-nummer vindt u in de Mijn XS4ALL-omgeving.

De XS4ALL Internet Hotspot en Internet Stick ondersteunen ook het ontvangen van SMS.

Het is niet mogelijk om SMS te versturen of om mobiel te bellen met Internet Onderweg.

Internet Onderweg komt altijd van pas

E-mails beantwoorden in de trein, uw kinderen die onderweg films kijken, internetten in uw vakantiehuis. Maar ook als u een vergadering heeft met collega’s of gaat varen. Met Internet Onderweg van XS4ALL neemt u uw 4G altijd met u mee.

4G netwerk en dekking: in heel Nederland

Internet Onderweg van XS4ALL biedt u in heel Nederland razendsnel 4G internet. Dankzij het landelijk dekkende 4G netwerk van KPN. Met snelheden tot 50 Mb/s download en 25 Mb/s upload

Bekijk actueel overzicht 4G dekking

De snelheid is de snelheid die ons netwerk kan halen als alle omstandigheden ideaal zijn. De snelheid die u in de praktijk ervaart, kan lager liggen.

Postcodecheck

Postcodecheck Check eenvoudig welke producten op uw adres beschikbaar zijn

Abonnementen

Een Internet Onderweg abonnement van XS4ALL is maandelijks opzegbaar.

* Nooit onverwachte kosten

Met Internet Onderweg heeft u nooit onverwachte kosten. Als u over uw datalimiet heen bent, brengen we dat niet extra in rekening, maar verlagen we de snelheid naar 128/64 kb/s. Bij het begin van de nieuwe maand geldt de normale snelheid weer.

Veilig internet onderweg

Zonder gedoe altijd uw eigen internet bij u. Dat is de kracht van Internet Onderweg. Geen password om in te loggen op een openbaar WiFi-netwerk. En veiliger, omdat u uw persoonlijke verbinding gebruikt.

Simkaart
Simkaart

Bij ieder Internet Onderweg abonnement krijgt u standaard een gratis simkaart voor uw tablet, smartphone of ander apparaat met een sim-ingang.

USB-modem
Internet Stick

Heeft u een laptop, dan kunt u een Internet Stick aanschaffen. Ook daarvoor is een simkaart beschikbaar. Deze hoeft u alleen maar in de stick te plaatsen.

MiFi Router
Internet Hotspot

Wilt u met meer personen tegelijk of op meerdere apparaten internetten? Kies dan voor een Internet Hotspot. Dit kleine apparaat zet uw 4G verbinding om naar een WiFi-signaal. U heeft uw eigen draadloze netwerk altijd bij u en deelt de verbinding met maximaal 10 smartphones, tablets of laptops.

Of u nu voor de simkaart, Internet Stick of Internet Hotspot kiest; het eenmalig installeren is eenvoudig. Dankzij plug & play heeft u direct en automatisch verbinding met het snelle 4G netwerk.

Apparatuur specificaties
Simkaart Simkaart USB-modem Internet Stick MiFi Router Internet Hotspot
Capaciteit
Maximale Snelheid Down 150 Mb/s down 150 Mb/s down
Maximale Snelheid Up 50 Mb/s up 50 Mb/s up
Connectiviteit
Netwerk LTE (4G), HSPA+ / HSPA / UMTS (3G),EDGE/GPRS/GSM (2G) LTE (4G), HSPA+ / HSPA / UMTS (3G),EDGE/GPRS/GSM (2G) LTE (4G), HSPA+ / HSPA / UMTS (3G),EDGE/GPRS/GSM (2G)
Type apparatuur Combi-simkaart
(micro en standaard sim) of nano-simkaart
USB
Aantal aansluitingen 1 1 10
Kosten
Aankoopkosten € 0,- € 65,- € 115,-
Garantie 2 jaar 2 jaar
Specificaties
Type Huawei E3272 Huawei E5372
Compatibilteit Windows XP/Vista, Windows 7/8, Mac OSX 10.9 t/m 10.10 WiFi
Gewicht 45 gram 130 gram
Batterijduur 6 uur gebruik
(300 uur stand by)
Beveiliging WEP / WPA / WPA2

Apparatuur is alleen in combinatie met een abonnement te bestellen. U kunt de apparatuur niet los bestellen.

Pakketten met Internet Onderweg

Wilt u ook vast Internet van XS4ALL? Dan profiteert u van € 10 korting op het maandbedrag. Bekijk onze voorbeeldpakketten of stel zelf uw ideale pakket samen.

Dataverbruik

Het best passende Internet Onderweg abonnement kiest u op basis van uw verwachte dataverbruik. Pas dit overzicht aan op basis van uw verwachte gebruik, voor een inschatting van uw dataverbruik. Neem de momenten dat u gebruik maakt van WiFi of de 2000+ KPN HotSpots niet mee.

Aantal dagen online

dag(en) per week

websites bekijken, online chatten

uur per dag

Radio luisteren via apps of websites

uur per dag

Video-calls bijvoorbeeld via Skype of Facetime

minuten per dag

Online navigatie, bijvoorbeeld met GoogleMaps

minuten per dag

E-mails verzenden en ontvangen

e-mails per dag

Foto’s bekijken en uploaden per dag

foto(s) per dag

We schatten uw maandelijkse verbruik op 0 MB

Mobiel Internet Extra met een datalimiet van 2000MB past het beste bij uw geschatte verbruik.

Bekijk de abonnementen

Tips om dataverbruik te beperken

  • Maak waar mogelijk gebruik van WiFi en de 2000+ KPN Wi-Fi hotspots
  • Update programma’s en apps alleen als u met WiFi verbonden bent
  • Schakel automatische synchronisatie van programma’s uit
  • Stel in dat applicaties geen data op de achtergrond mogen downloaden
  • Kies voor de mobiele versie van een website
  • Stel een verbruikslimiet in op uw tablet of laptop om het dataverbruik te beperken.

Waarom kiezen voor XS4ALL?

Bij XS4ALL begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het voor u is overal online te kunnen. Dat is het voor ons zelf namelijk ook. XS4ALL is in 1993 opgericht door internetpioniers. En in ons hart zijn we dat nog steeds. Daarom leveren wij al jaren het beste internet van Nederland.

Vooral de service is goed: je wordt altijd geholpen. Bij het installeren van het modem werd ik op mijn mobiel teruggebeld, om mij telefonisch daarbij te helpen! — Michiel van den Ban over het Alles-in-1 pakket van XS4ALL. Klant sinds 2007

Alles over levering en installatie

Levering van uw abonnement

U bent onderweg online binnen zeven dagen.

  • Na uw bestelling bevestigen wij per mail uw opdracht.
  • Binnen zeven dagen ontvangt u het installatiepakket met de simkaart, de eventueel bijbestelde apparatuur en de Quick Start Guide.

Installatie

De installatie van uw apparatuur kunt u eenvoudig zelf regelen met de Quick Start Guide bij de geleverde apparatuur, eventueel aangevuld met onze online aanwijzingen op onze helpdesk.

Hebt u extra hulp nodig?
Voor extra hulp kunt u natuurlijk bellen met onze Technische Helpdesk op 020 398 76 66, elke dag van 8.00 - 22.00 uur.

Nog vragen over Internet Onderweg van XS4ALL?

Wat is Internet Onderweg?

Internet Onderweg is razendsnel 4G internet van XS4ALL. Overal in Nederland kunt u makkelijk online met uw laptop, tablet en smartphone. Films kijken, muziek luisteren, foto’s uploaden en zware bestanden delen. Met uw eigen veilige verbinding.

Wat is de dekking van het 4G netwerk?

Overal in Nederland heeft u razendsnel 4G internet, dankzij het landelijk dekkende netwerk van KPN. De snelheid is de snelheid die ons netwerk kan halen als alle omstandigheden ideaal zijn. De snelheid die u in de praktijk ervaart, kan lager liggen.
Kijk hier naar de dekking van het 4G netwerk.

Betaal ik voor data als mijn datalimiet is verbruikt?

Voor alle Internet Onderweg abonnementen betaalt u een vast bedrag per maand. Als u uw datalimiet heeft verbruikt, verlagen we de snelheid naar 128/64 kbit/s. U kunt gewoon blijven e-mailen, maar bijvoorbeeld geen zware bestanden downloaden. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Op welke apparaten kan ik Internet Onderweg gebruiken?

Op een laptop, tablet, smartphone en andere apparaten met toegang tot draadloos internet. Om optimaal te profiteren van de snelheid van 4G moeten apparaten daarvoor geschikt zijn. Met de Internet Hotspot van XS4ALL haalt u de 4G snelheid, ook al is uw tablet, smartphone of laptop geschikt voor 3G.

Wat is de levertijd als ik Internet Onderweg bestel?


De levertijd is ongeveer 2 tot 3 werkdagen. Wij bevestigen uw bestelling direct per e-mail.

Hoe vraag ik Internet Onderweg Smart aan, gratis bij Alles-in-1 of Internet Smart, Plus of Pro?

Met uw Alles-in-1 of Internet Smart, Plus of Pro abonnement kunt u gratis Internet Onderweg Smart (250 MB) aanvragen via het service center. U ontvangt een gratis simkaart waarmee u onderweg internet kunt gebruiken op uw laptop, tablet of smartphone. U kunt hiervoor ook gebruik maken van een Internet Stick of Internet Hotspot.

Service

Alle prijzen zijn inclusief btw tenzij anders aangegeven.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Menu Zoeken