Glasvezel van XS4ALL:

snel, stabiel en betrouwbaar internet

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas, die lichtsignalen snel en betrouwbaar over grote afstanden kan geleiden. Die lichtsignalen transporteren de gegevens, bijvoorbeeld voor internet, telefonie en televisie.

Glasvezel zorgt voor stabiel internet met zeer hoge snelheden, een constante snelheid én u kunt net zo snel up- als downloaden. De snelheden kunnen oplopen tot wel 500 Mb/s. Bekijk onze abonnementen.

Voordelen glasvezel

Uw eigen, gegarandeerde stabiele snelheid
 • U beschikt over uw eigen kabel. Uw snelheid is gegarandeerd, ook tijdens ‘spitsuren’.
 • Uw snelheid wordt niet beïnvloed door het internetverbruik van anderen
Even snel up- als downloaden
 • Is uw snelheid 500 Mb/s, dan is en blijft dat dus ook echt 500 Mb/s. Zonder verlies van kwaliteit en snelheid
 • Gamen op volle snelheid
 • Makkelijk foto’s, video’s en andere grote bestanden versturen
Allemaal tegelijk online, met behoud van snelheid
 • Met z’n allen tegelijk online, op meerdere computers, TV’s en andere apparaten, zonder dat het consequenties heeft voor de snelheid.
 • Optimaal genieten van streaming video on demand via internet. Zoals Netflix, Uitzending Gemist en WappZapp.
Met glasvezel bent u verzekerd van een snelle toekomst
 • De huidige snelheid van 500 Megabit per seconde is nog ‘niets’ als u bedenkt dat dit kan groeien tot 31 Terabit per seconde.
 • Dankzij glasvezel is de beeldkwaliteit van HD en 3D Televisie nu al geweldig, dus dat belooft wat voor de toekomst!
 • Tien jaar geleden speelden we nog ‘snake’, nu hebben we augmented reality games. Wat spelen we over tien jaar?
 • Glasvezel is beter voor het milieu. De overdracht van beeld, geluid en gegevens via glasvezel kost veel minder energie dan via het traditionele kopernetwerk.

Postcodecheck

Beschikbaar op dit adres


Check een ander adres

Internet Momenteel is het niet mogelijk om voor dit adres de maximaal haalbare snelheid weer te geven.

Internet Maximaal haalbare snelheid op uw adres tot {{maxDownload}}

Televisie in HD

Bellen alle abonnemen-ten

Glasvezel zonder meerkosten

Glasvezel

Gefeliciteerd: er ligt glasvezel in uw wijk! U heeft het allerbeste internet in huis van dit moment. U kunt met glasvezel net zo snel up- als downloaden, het is nóg betrouwbaarder en u kunt abonnementen kiezen met lekker hoge snelheden tot zelfs 100 Mbit/s. En bij ons betaalt u niet extra voor internet via glasvezel: standaard het beste internet.

Gefeliciteerd: er ligt glasvezel in uw wijk! U heeft het allerbeste internet in huis van dit moment. U kunt met glasvezel net zo snel up- als downloaden, het is nóg betrouwbaarder en u kunt abonnementen kiezen met lekker hoge snelheden tot zelfs 500 Mbit/s. En bij ons betaalt u niet extra voor internet via glasvezel: standaard het beste internet.

Abonnementen

Wij bieden eveneens het abonnement "Internet compact" aan, met lagere up & download snelheden.

U krijgt altijd het best beschikbare internet netwerk zonder meerprijs. Onze abonnementsprijzen in glasvezelgebieden zijn dus gelijk aan de prijzen in de DSL gebieden.

Let op! Met Internet Smart krijgt u op uw adres niet meer snelheid dan met Internet Compact (tot 20 Mbit/s). Wel biedt Internet Smart u gratis Internet Onderweg Smart waarmee u overal in Nederland kunt internetten via uw laptop of tablet met 250 MB data per maand.

Alle prijzen zijn inclusief btw tenzij anders aangegeven. Prijswijzigingen voorbehouden.

Bent u al klant van XS4ALL en is er al glasvezel aangelegd in uw buurt? Vraag dan een gratis upgrade aan en wij regelen de rest. U geniet dan binnenkort van een super stabiele verbinding met een constante en gegarandeerde snelheid. U kunt met glasvezel even snel up- als downloaden. Uw abonnement en kosten blijven hetzelfde. Bel onze Klantenservice op 020 – 398 76 66.

Er is glasvezel op uw adres beschikbaar! Dit betekent dat u, als klant van XS4ALL een gratis upgrade kunt krijgen naar een glasvezelverbinding. U geniet dan binnenkort van een super stabiele verbinding met een constante en gegarandeerde snelheid. U kunt met glasvezel even snel up- als downloaden. Uw abonnement en kosten blijven hetzelfde. Bel onze Klantenservice op 020 – 398 76 66 en geef aan dat u over wil naar glasvezel.

Overstappen op glasvezel

Met de overstapservice van XS4ALL zit u geen dag zonder internet. Wij zeggen uw abonnement bij uw oude provider voor u op en regelen uw overstap. Een ervaren monteur komt gratis bij u thuis om al uw XS4ALL-diensten aan te sluiten. Hij zorgt ervoor dat u niet tijdelijk zonder internet, telefoon of televisie zit.

 1. Controleer de einddatum van uw huidige contract en noteer uw contract-ID
 2. Bestel uw abonnementen en kies voor onze overstapservice
 3. Wij bevestigen uw bestelling en overstap. Uw huidige provider bevestigt de opzegging.
 4. Wij leveren uw nieuwe abonnement

Beschikbaarheid glasvezel

Naast het bestaande telefoonnetwerk (ADSL) en de televisiekabel wordt het glasvezelnetwerk nu steeds verder uitgebreid. Er zijn inmiddels al bijna twee miljoen glasvezel aansluitingen in Nederland! Stad voor stad, wijk voor wijk, straat voor straat wordt glasvezel uitgerold.

Vragen? Bel onze klantenservice!
020-3987666