Snel en veilig internet
voor u met échte service

Internet van XS4ALL

Snel internet dat het altijd doet. Van de provider die staat voor échte service, veiligheid en privacy. En dat al sinds 1993. Dat krijgt u met Internet van XS4ALL.

 • Meer dan 20x als beste getest door de Consumentenbond
 • Een ijzersterk netwerk, met het laagste storingspercentage van Nederland
 • Ook onderweg online met Mobiel Internet en 1700+ gratis WiFi Hotspots

Postcodecheck

Postcodecheck Check eenvoudig welke producten op uw adres beschikbaar zijn

Abonnementen

Let op: op uw adres krijgt u met Internet Extra niet meer snelheid dan met Internet Basis. Wel biedt Internet Extra u gratis gebruik van Spotify Premium en Mobiel Internet Mini.

Met deze abonnementen krijgt u

Nu tijdelijk geen aansluitkosten én gratis installatie door onze monteur

Tijdelijk betaalt u geen aansluitkosten t.w.v. € 35,58.

En onze monteur sluit alles netjes aan op uw adres en gaat pas weg als alles werkt. Wilt u liever zelf uw internet installeren? Dat kan met onze Doe-het-zelf-installatie.

Geavanceerd draadloos modem t.w.v. € 289,-
Bij elk internetabonnement zit standaard een krachtig en veilig modem in bruikleen waarmee u draadloos internet in en om het huis of kantoor heeft. Dit modem is door ons zorgvuldig getest. Op het modem kunt u ook een printer of extra harddisk aansluiten zodat u vanaf elke computer kan printen of bestanden openen. De draadloze internetverbinding is gemakkelijk uit- en later weer aan te zetten.

Overige mogelijkheden
USB 2.0 (2x) Ethernet (4x)
WPA2-encryptie Firewall
Telefooncentrale Voicemail en fax
Niet storenfunctie Energy-timer
Beveiligingssoftware voor 3 computers t.w.v. € 59,95
U ontvangt 1 licentie voor 3 computers en gratis updates om uw bescherming up-to-date te houden van onze partner F-secure. F-secure Internet Security biedt u:
 • Volledige beveiliging tegen virussen en spyware
 • Een firewall tegen aanvallen van hackers
 • Browsing protection die onveilige websites identificeert
 • Beveiliging tegen identiteitsdiefstal
 • Blokkering van spam- en phishing e-mailberichten
 • Ouderlijk toezicht om uw kinderen online te beschermen
Toegang tot 1700+ KPN HotSpots
Met XS4ALL kunt u op ruim 1700 plekken door heel Nederland gratis gebruik maken van internet via KPN WiFi Hotspots.
Lees meer over het gebruik van KPN Hotspots
Échte service, 7 dagen per week

Kwaliteit en deskundigheid staan bij XS4ALL voorop. En als klant komt u altijd op de eerste plaats. Bij ons krijgt u échte service:

 • Onze installatiemonteurs gaan pas weg als alles geïnstalleerd is en werkt.
 • Onze klantenservicemedewerkers beëindigen het telefoongesprek pas als uw probleem is opgelost. Geen belscripts en geen maximale gesprekstijden.
 • Bij onze InternetVraagbaak kunt u terecht met al uw vragen over internet en uw computer. Bijvoorbeeld over het bouwen van een website en zoekmachineoptimalisatie.
 • Al onze diensten zijn inclusief de beste kwaliteitsapparatuur en beveiliging.
 • Met onze extra diensten Binnen 1 dag online en ServicePlus bent én blijft u supersnel online.
U kunt tot 50 e-mailadressen gebruiken via Secure Webmail of Secure IMAP, POP en SMTP. Handig om uw bijvoorbeeld uw privémail te scheiden van uw zakelijke mail. Uw mailboxen zijn uiteraard voorzien van strenge spamfilters en virusfilters om ongewenste berichten buiten de deur te houden.
Er wordt standaard 10 GB opslagruimte voor u gereserveerd op de servers van XS4ALL. Deze schijfruimte kunt u gebruiken om uw eigen bestanden veilig te bewaren en is overal ter wereld via internet te benaderen. U kunt deze opslagruimte ook gebruiken voor uw eigen homepage.
Bij XS4ALL krijgt u een vast IP-adres en maakt u gebruik van zowel IPv4 als het nieuwste internet protocol IPv6. Dit is belangrijk omdat de IPv4-adressen binnenkort allemaal in gebruik zijn. Met de nieuwe IPv6-reeks zijn tot in de verre toekomst genoeg IP-adressen beschikbaar. XS4ALL is al sinds 2002 aan het werk met IPv6 en heeft dit beschikbaar gemaakt voor haar klanten op het XS4ALL netwerk.
Lees meer over IPv6
Zakelijke klanten kunnen in bijvoorbeeld winkels en de horeca hun klanten nu laten pinnen via een gewone internetverbinding. Dus u kunt zonder extra kosten voor een speciale pinlijn, onbeperkt pinnen op het veilige en solide XS4ALL-netwerk. Extra certificering van de internetverbinding is niet meer noodzakelijk. U sluit voor de afhandeling van pintransacties wel nog steeds een contract af met een pinleverancier. Na uitvoerige tests bevelen wij aan: Sepay, Netco en CCV.
U gaat een contract aan voor één jaar. Daarna is uw abonnement per maand opzegbaar.

Het extra'tje bij Internet Extra en Glas Extra

Mobiel Internet Mini voor laptop en tablet

Naast de extra snelheid krijgt u bij Internet Extra en Glas Extra gratis Mobiel Internet Mini. Met dit mobiele internetabonnement kunt u overal in Nederland internetten met uw tablet of laptop. U ontvangt een simkaart waarmee u online kunt via ons stabiele 3G-netwerk, waar u ook bent.
Elke maand krijgt u een 200 MB databundel met een snelheid tot 3,6 Mb/s.

Lees meer over Mobiel Internet van XS4ALL
Advies over uw internetsnelheid
Bij XS4ALL werken we continu aan de snelheid van ons netwerk, zodat we u het snelst mogelijke internet kunnen bieden. In de praktijk kan de snelheid echter lager uitpakken dan staat aangegeven bij uw abonnement. Dit komt doordat XS4ALL niet de controle heeft over het hele internet. Wel kunnen we u goed adviseren over wat u zelf kunt doen om de best haalbare internetsnelheid te krijgen. Lees verder
Bestel Internet

Opties bij uw abonnement

ServicePlus

Nog meer zekerheid, veiligheid en service

10,16 /mnd Bestel
Altijd online, ook als er een storing is
Met ServicePlus bent u altijd online. Ook als er een internetstoring is. ServicePlus bevat een USB-stick voor Mobiel Internet die u in uw modem steekt. Is er een storing, dan neemt Mobiel Internet de verbinding over.
Inclusief modem-omwisselservice
Hardware kan stukgaan, dus ook uw modem of het Mobiel Internet modem (USB-stick). Als dit gebeurt dan belt u de helpdesk. De helpdesk stuurt een monteur die binnen 4 uur bij u thuis is om een nieuw modem te installeren. De monteurs werken tijdens de openingstijden van de helpdesk.

Twee voorbeelden:

 • Stel dat u melding maakt van een kapot modem op donderdagmiddag om 15 uur. De monteur krijgt dan de opdracht om dezelfde dag uiterlijk 19 uur bij u thuis het modem te vervangen zodat u donderdagavond weer internet hebt.
 • Meldt u zich op zondagavond 20 uur (2 uur voor sluitingstijd van de helpdesk), dan komt de monteur uiterlijk maandagochtend 10 uur (2 uur na onze openingstijd) bij u langs om uw modem te vervangen.
Met extra beveiligingssoftware
Bij Internet van XS4ALL ontvangt u standaard 1 licentie van de beste beveiligingssoftware van onze partner F-secure. Hiermee kunt u 3 computers beveiligen. Bij ServicePlus ontvangt u 1 extra licentie zodat in totaal 6 computers kunt beveiligen. F-secure Internet Security biedt u:
 • Volledige beveiliging tegen virussen en spyware
 • Een firewall tegen aanvallen van hackers
 • Browsing protection die onveilige websites identificeert
 • Beveiliging tegen identiteitsdiefstal
 • Blokkering van spam- en phishing e-mailberichten
 • Ouderlijk toezicht om uw kinderen online te beschermen

Binnen 1 dag online

Hebt u momenteel geen internet, maar heeft u dat wel direct nodig? Voor eenmalig € 65,- zorgen wij dat u binnen 1 dag online bent. U gebruikt dan Mobiel Internet totdat we uw nieuwe internetverbinding hebben opgeleverd.

65,00 Eenmalig

Pakketten met internet

Weet u niet goed welk internetabonnement bij u past? En wilt u meer dan alleen Internet van XS4ALL? Kies dan één van deze voorbeeldpakketten als startpunt en stel uw ideale pakket samen.

Meer producten van XS4ALL

Stel uw pakket samen

Waarom kiezen voor XS4ALL?

Bij XS4ALL begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het voor u is overal online te kunnen. Dat is het voor ons zelf namelijk ook. XS4ALL is in 1993 opgericht door internetpioniers. En in ons hart zijn we dat nog steeds. Daarom leveren wij al jaren het beste internet van Nederland.

Wanneer je de XS4ALL klantenservice belt, merk je dat er mensen werken met écht verstand van internet. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar geholpen door één en dezelfde persoon. Dat vind ik prettig. — Ellen Riedijk over Internet en Bellen XS4ALL. Klant sinds 2010

Alles over overstappen en levering

Overstapservice

Wisselen van provider moet makkelijk gaan. Met de overstapservice van XS4ALL hoeft u geen dag zonder internet, televisie of telefoon te zitten. Wij zeggen uw abonnement bij uw oude provider voor u op en regelen uw overstap.

Lees meer over overstappen naar XS4ALL

Levering van uw abonnement

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, duurt het maximaal 3 weken voordat uw nieuwe internetverbinding geleverd wordt.

 • Binnen 3 dagen bevestigen wij per e-mail uw bestelling.
 • Binnen 7 dagen bevestigen we per e-mail dat de aangevraagde dienst op uw adres geleverd kan worden.
 • Binnen 5 dagen na de leveringsbevestiging belt de monteur u voor een afspraak. U ontvangt het installatiepakket op het aansluitadres.

Lees meer over de levering

Installatie door monteur

De volledige installatie kunt u door onze monteur bij u thuis laten uitvoeren. Hij test natuurlijk of alles werkt voor hij weggaat. De monteur kost u niets. U kunt tijdens uw bestelling aangeven of u gebruik maakt van deze monteurservice.

Lees meer over onze installatiemonteur

Nog vragen over Internet van XS4ALL?

Kan ik Internet van XS4ALL bestellen wanneer ik geen vast telefoonabonnement heb?
Ja, dat kan.

Belt u via internet (bijvoorbeeld Internet plus bellen van KPN)?

Houdt u er dan rekening mee dat uw huidige telefoonnummer tijdens het overstapproces verloren kan gaan. Dit is afhankelijk van uw huidige aanbieder. Mocht uw nummer tijdens de overstap verloren zijn gegaan, dan kunt u bij XS4ALL direct een nieuw telefoonnummer aanvragen.

Kiest u voor een installatie door een monteur, dan kan het gebeuren dat u enkele dagen geen telefonie hebt. De afspraak met de monteur kan namelijk plaatsvinden na de opleverdatum van uw aansluiting.

Belt u via de kabel en wilt u met uw huidige nummer via XS4ALL gaan bellen?

Vraag dan eerst Internet van XS4ALL aan en zeg uw kabeltelefonie nog niet op. Nadat u een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen waarin staat dat de overstap is afgerond, kunt u uw nummer overzetten naar XS4ALL en uw kabelabonnement opzeggen.

Kan ik na de bestelling van internet meteen mijn vaste telefoonabonnement opzeggen?

Nee, wacht eerst tot uw internetverbinding opgeleverd is. Na oplevering kunt u uw vaste telefoonlijn opzeggen. U kunt dan voordelig gaan bellen via XS4ALL.

Lees meer over Bellen van XS4ALL
Kan ik tijdens de bestelling van internet meteen overstappen op een ander type telefoonaansluiting?

Nee, u kunt tijdens de aanvraag niet overstappen van een gewone telefoonlijn op ISDN of andersom. We raden u aan om eerst op een ander type telefoonaansluiting over te stappen en daarna internet aan te vragen.

Ik stap over van een andere provider. Krijg ik een jaarcontract?
Ja, als u overstapt naar XS4ALL dan krijgt u een jaarcontract.
Wat is glasvezel en hoe werkt het?

Een glasvezel is een dunne draad van glas. Glasvezel is sterk en buigzaam. In telecommunicatie wordt een speciaal gefabriceerde glasvezel gebruikt die supersnel lichtsignalen geleidt over grote afstanden en op een betrouwbare manier. Die lichtsignalen transporteren de gegevens, bijvoorbeeld voor internet, telefonie en televisie.

Lees meer over glasvezel
Wat zijn de voordelen van glasvezel?

Met XS4ALL Glasvezel kun je razendsnel internetten en films, foto's en muziek up- en downloaden. Dat geldt altijd, want je hebt je eigen glasvezelverbinding. En omdat uploaden net zo snel gaat als downloaden, hoef je nooit lang te wachten. Concreet:

 • Even snel uploaden als downloaden
 • Altijd een stabiele en snelle verbinding, ook als je met meerdere mensen tegelijk online bent
 • Netwerk voor nu en ver in de toekomst
Wat kan ik met glasvezel allemaal doen?

Voordelen van glasvezel zijn onder meer:

 • Digitale TV, full HD-TV en straks zelfs 3D
 • Zorg op afstand
 • Sneller en gemakkelijker thuiswerken
 • Studeren op afstand: volg bijvoorbeeld een college thuis op de bank
 • Gamen op volle snelheid

Zakelijk:

 • Alle IP-gerelateerde diensten over een verbinding
 • Alle gegevens in de cloud beheren en werken met toegang vanaf meerdere stations
 • Grote bestanden in een keer verzenden- geen koeriersdienst meer nodig
 • Gebruik maken van online bedrijfsapplicaties
 • Videoconferencing met meerdere locaties
 • Beveiliging van een gebouw of bedrijf met camera's
Lees meer over glasvezel
Ben ik verantwoordelijk voor alles wat er via mijn internetverbinding gebeurt?

Ja. De klant die het abonnement afsluit bij XS4ALL is verantwoordelijk voor alles wat via de internetaansluiting wordt gedaan. Daarom staat in onze Algemene Voorwaarden dat u uw internetaansluiting niet met derden mag delen. Misbruik van de internetaansluiting en bescherming van de klant zijn de belangrijkste redenen waarom XS4ALL het delen van een internetaansluiting verbiedt. Uitzondering zijn een partner en inwonende kinderen/huisgenoten.

Lees onze Algemene voorwaarden
Ik heb nu ISDN en nog geen internet, maar ik wil internet eigenlijk over een gewone analoge telefoonlijn. Hoe kan ik dat aanvragen?

Het is belangrijk dat u eerst overstapt op analoog. We raden u de volgende stappen aan:

 1. Vraag de omzetting aan van ISDN naar een analoge telefoonlijn via de klantenservice KPN voor vaste telefonie op 0900-0244 (0,10 pm).
 2. Na oplevering van uw analoge lijn vraagt u op onze website Internet van XS4ALL aan. Tijdens de aanvraag kiest u voor internet over een gewone analoge telefoonlijn.
Wat is de status van mijn bestelling?

U kunt op de onderstaande link, nadat u bent ingelogd, de status van uw bestelling inzien.

Status bestelling
Kan ik mijn aanvraag nog annuleren?

U kunt uw aanvraag voor (een overstap naar) XS4ALL kosteloos annuleren tot 7 dagen na het indienen van uw aanvraag. Bel hiervoor onze klantenservice via 020 398 76 66 op werkdagen tussen 9 en 20 uur.

Service

Alle prijzen zijn inclusief btw tenzij anders aangegeven.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Actievoorwaarden Internet, Bellen & Televisie
Actievoorwaarden bestaande klanten

Speciaal voor onze klanten: nu extra kortingen

6 maanden Internet Extra voor de prijs van Basis

Klanten die Internet Basis upgraden naar Extra betalen 6 maanden slechts de Basis-prijs én krijgen een jaar lang gratis Spotify Premium. Los van de extra snelheid, hoort Mobiel Internet Mini bovendien bij het Extra-pakket.

6 maanden gratis TV

Voegt u Interactieve TV van XS4ALL nieuw toe aan uw pakket, dan zijn de eerste 6 maanden helemaal gratis! Klanten met TV van XS4ALL kijken nu 2 maanden gratis het uitgebreide TV-Pluspakket en kunnen 4 maanden HBO kijken voor de helft van de prijs.

6 maanden gratis bellen

U kunt als klant ook 6 maanden gratis bellen als u nu Bellen van XS4ALL aan uw pakket toevoegt. U kunt kiezen of u Bellen Basis of Bellen Onbeperkt Benelux de eerste 6 maanden gratis krijgt.

Zonder kosten

De eenmalige kosten die horen bij overstappen, nemen wij bovendien voor onze rekening: gratis is echt gratis!

Bestel
Menu Zoeken

Internet

Advies nodig?  020 398 76 66

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Indicatie actuele wachttijd: Kort