Man op bank met trompet

Ons Internet via glasvezel.
Beter is er niet

Ervaar
{{maxDownload}}
voor €40,-
per maand


Het beste internet.

Vanaf € 32,50 per maand
Bestel
TV Basis erbij.
Nu 6 maanden gratis.
 • Klantvriendelijkste provider

 • Als beste getest door de Consumentenbond

 • Laagste storingspercentage in Nederland

Het beste internet volgens de Consumentenbond. Dat bieden wij u via glasvezel. Dan bereikt ons betrouwbare, veilige internet u op lichtsnelheid. U krijgt stabiel glasvezel internet met 1 constante, hoge snelheid voor up- en downloaden. Bekijk onze glasvezel-abonnementen.

Het beste internet. Dat bieden wij u. De Consumentenbond zegt het keer op keer. U krijgt van ons veilig, betrouwbaar internet in huis met een uitstekende service. U kunt simpelweg áltijd online.

Onze internet-abonnementen met glasvezel

Onze internet-abonnementen

Beschikbaar op {{formData.customer.street}} {{formData.customer.housenumber}} {{formData.customer.addition}}

Maximaal haalbare snelheid op uw adres: tot {{maxDownload}}.  ⎸ Wijzig adres

Lagere up- en downloadsnelheden bieden wij ook lager geprijsd met het abonnement
Internet Compact van XS4ALL.

U krijgt ons internet altijd via het beste netwerk op uw adres. Voor 1 prijs: Internet via glasvezel kost hetzelfde als internet via DSL.

Let op! Met Internet Smart krijgt u op uw adres niet meer snelheid dan met Internet Compact (tot 20 Mbit/s). Wel biedt Internet Smart u gratis Internet Onderweg Smart waarmee u overal in Nederland kunt internetten via uw laptop of tablet met 250 MB data per maand.

Uniek bij onze internet-abonnementen:

Gratis installatie door een monteur

De monteur sluit alles netjes voor u aan. Hij zorgt ervoor dat alles werkt voor hij weggaat, of dat het snel voor u geregeld wordt. De monteur kost u niets. Wilt u liever zelf uw internet installeren? Dan hebben wij voor u de heldere installatie-handleiding.

Ervaar de hoogste internet snelheden!

Ervaar nu 100 Mbit/s of zelfs 500 Mbit/s de eerste 6 maanden voor € 40,- per maand. Heb je deze snelheden toch niet nodig? En wil je later toch weer switchen? Geen probleem! U kunt uw abonnement maandelijks wijzigen.

Het beste modem: de FRITZ!box
Bij elk internetabonnement krijgt u een nieuw modem voor draadloos internet in bruikleen: de state of the art FRITZ!box van AVM. Dit is het beste modem dat wij kunnen vinden. Waarde: € 199,-

Met FRITZ!box kunt u draadloos op internet in en om uw huis of kantoor. U kunt gemakkelijk een printer of extra harddisk op dit modem aansluiten en zo vanaf elke computer printen of bestanden openen.


Overige mogelijkheden
USB 2.0 (2x) Ethernet (4x)
WPA2-encryptie Firewall
Telefooncentrale Voicemail en fax
Niet storenfunctie Energy-timer
Veilig internet met sterke beveiligingssoftware van F-secure
Veilig internet vinden wij belangrijk. F-secure vindt dat ook. U krijgt daarom een F-secure licentie voor 3 computers. Waarde: € 59,95. Updates zijn gratis. F-secure levert een sterke beveiliging vanuit hun befaamde lab met white hat hackers. Daarom is het onze partner. Met deze Internet Security krijgt u:
 • Volledige beveiliging tegen virussen en spyware
 • Een firewall tegen aanvallen van hackers
 • Browsing protection die onveilige websites identificeert
 • Beveiliging tegen identiteitsdiefstal
 • Blokkering van spam- en phishing e-mailberichten
 • Ouderlijk toezicht om kinderen online te kunnen beschermen
Lees meer over online veiligheid
10 GB opslagruimte in de cloud. Ónze cloud, dus veilig
Wij reserveren standaard 10 GB opslagruimte op de servers van XS4ALL voor u. Deze staan hier in Nederland en vallen dus onder het Nederlands recht. Op deze schijfruimte kunt u uw eigen bestanden veilig bewaren. Zo heeft u die overal ter wereld via internet bij de hand.
Bescherming van uw privacy

XS4ALL vindt privacy een groot goed. Daarom hebben wij ons altijd hard gemaakt voor de privacy van iedereen. En van onze klanten in het bijzonder.

Wij letten dus goed op privacy. Eind 2014 protesteerden wij bijvoorbeeld in een brief aan minister Opstelten tegen de ingestelde bewaarplicht. Wij waren ook een van de sprekers in een rondetafelgesprek in Tweede Kamer. De bewaarplicht is uiteindelijk in het voorjaar van 2015 afgeschaft. Wij zijn blij: uw gegevens zijn dus weer een stukje veiliger in Nederland.


 • Wij bieden u met F-secure de sterkste beveiligingssoftware die wij kennen. Dus daarmee de beste garantie dat er niemand meekijkt.
 • U kunt beveiligd e-mailen bij ons. U stuurt uw e-mails dan versleuteld op. Nuttig als u e-mailt over een andere verbinding dan die van ons. Bijvoorbeeld via openbare WiFi, een internetcafe, GPRS of UMTS. Ook dan is uw privacy dus beschermd.
 • Wij verlenen nooit zomaar toegang aan justitie tot accounts en gegevens die aan ons zijn toevertrouwd. Ook niet aan overheden. Dan moeten ze echt met een dwangbevel komen.
Échte service, 7 dagen per week

Ons hart klopt voor internet. Bij ons krijgt u daarom échte service:

 • Wij zijn de klantvriendelijkste internetprovider. Dat is nu al 5 jaar op rij de uitkomst van het consumentenpanel van MarketResponse.
 • Onze klantenservicemedewerkers stoppen niet voor uw probleem is opgelost. Geen belscripts. Geen maximale gesprekstijden. Wel oplossingen.
 • Bij onze helpdesk kunt u terecht met al uw vragen over internet en uw computer. Vragen over het bouwen van een website of zoekmachineoptimalisatie? Bel ons!
 • Al onze diensten hebben de beste kwaliteitsapparatuur en beveiliging die wij kennen.
 • Met onze extra dienst Binnen 1 dag online bent én blijft u supersnel online.
 • De monteur gaat pas weg als alles geïnstalleerd is en werkt, of zorgt dat het snel voor u geregeld wordt.
Ontvang 6 maanden gratis TV

Bestel nu TV bij uw Internet abonnement en kijk de eerste 6 maanden gratis interactieve TV. Lees meer over Interactieve TV.

Voor stabieler internet met een hogere snelheid legt Nederland continu nieuwe glasvezel- en DSL-netwerken aan. XS4ALL houdt die ontwikkeling bij en informeert u wanneer er een betere techniek op uw adres beschikbaar is. U kunt dan voor dezelfde abonnementsprijs overstappen op bijvoorbeeld het nieuwe VVDSL, of op glasvezel. Zo krijgt u bij ons altijd de beste beschikbare internetverbinding op uw adres.


Dus komt er binnenkort glasvezel in uw wijk? Dan mag u uw internetabonnement gewoon overzetten op glasvezel. U betaalt alleen € 10,- verzendkosten van het nieuwe modem dat u dan krijgt. U kunt met glasvezel net zo snel up- als downloaden, het is nóg betrouwbaarder en u kunt abonnementen kiezen met lekker hoge snelheden van bijvoorbeeld 500 Mbit/s.


Wij rekenen geen meerprijs voor glasvezel.

U kunt tot wel 50 e-mailadressen gebruiken, verdeeld over 5 mailboxen. Handig om bijvoorbeeld uw privémail te scheiden van uw zakelijke mail. Uw mailboxen hebben strenge spam- en virusfilters, die ongewenste berichten buiten de box houden. U krijgt met 1,5 GB per mailbox royaal de ruimte voor uw mailopslag.
Bij XS4ALL krijgt u een vast IP-adres met zowel IPv4, als het nieuwste internet protocol IPv6. Dit is belangrijk omdat de IPv4-adressen binnenkort allemaal gebruikt zijn. Met de nieuwe IPv6-reeks kunnen we tot ver in de toekomst vooruit. Wij werken al sinds 2002 met IPv6. Wij waren hiermee de eerste in Nederland.

Lees meer over IPv6
Uw klanten kunnen in uw winkel of restaurant gewoon pinnen via onze internetverbinding. Extra certificering is niet meer noodzakelijk. Via het veilige en solide XS4ALL-netwerk kunt u onbeperkt pinbetalingen uitvoeren. U sluit voor de afhandeling van pintransacties wel nog steeds een contract af met een pinleverancier. Na uitvoerige tests bevelen wij aan: Sepay, Netco en CCV.
Met uw XS4ALL-abonnement krijgt u door heel Nederland gratis onbeperkt toegang tot KPN HotSpots. Goed draadloos internet op meer dan 2300 plekken.
Lees meer over het gebruik van de HotSpots
Internet Compact, Smart, Plus en Pro zijn jaarabonnementen die u ná het eerste jaar per maand kunt opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks. De annuleringstermijn is 14 dagen vanaf de dag dat u de overeenkomst van uw bestelling, of eventueel gekochte hardware hebt ontvangen. Bij annulering bent u wel de reeds gemaakte kosten verschuldigd.
Gratis 4G-Internet Onderweg bij Internet Smart, Plus of Pro:
 • Ook onderweg veilig online met tablet of laptop
 • Elke maand 250 MB data
 • Lekker snel downloaden: tot 50 Mbit/s
 • Overal in Nederland sterk en stabiel 4G-netwerk

Lees meer over Internet Onderweg

Opties bij uw abonnement

65,00 Eenmalig

Binnen 1 dag online

Wilt u meteen internet hebben? Dat kan. Wij hebben u binnen 1 dag online. U betaalt voor die snelle levering € 65,-. U krijgt dan 4G-Internet Onderweg met 5 GB aan data, totdat wij uw nieuwe vaste internetverbinding opleveren.

Razendsnelle levering door de monteur
De monteur komt Internet Onderweg snel bij u installeren. U kunt dus binnen 1 dag al gebruik maken van de ruime databundel van 5 GB en de comfortabele 4G-snelheid van 50 Mbit/s. Razendsnelle levering? Logisch, wij willen ook geen seconde zonder internet!
Kleine lettertjes. U kunt niet annuleren
Let op: U kunt deze snel geleverde service niet annuleren. De eenmalige kosten van € 65,- worden in rekening gebracht. Binnen 1 dag online heeft een databundel van 5 GB. Is de bundel op? Dan blijft u online, maar daalt de snelheid tot 128/64 Kbit/s.
9,50 /mnd

Subnet IPv4

Bent u al klant bij XS4ALL en wilt u extra IP-adressen? Dat kan. Naast uw vaste IPv4-adres kan er een apart subnet (/29) naar uw lijn worden gerouteerd. Een Subnet is interessant voor de zeer gevorderde of zakelijke internetgebruiker.

Mail- of webserver altijd via internet bereikbaar
Heeft u een aparte mailserver of webserver die vanaf het internet bereikbaar moet zijn, dan kan het gebruik van extra IP-adressen interessant zijn. Een /29-subnet bestaat uit een serie van maximaal 8 IP-adressen, waarvan u er effectief 5 kunt gebruiken. Het subnet wordt op uw vaste verbinding gerouteerd naast het vaste IPv4-adres, waardoor u totaal gebruik kunt maken van 6 IPv4-adressen. De instelling voor de poortbeveiliging is van toepassing op al uw adressen.
Kleine lettertjes
Na aanvraag activeren wij het /29-Subnet direct. /29-Subnet kunt u ná de eerste maand dagelijks opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

Veelgestelde vragen over ons internet

Kan ik Internet van XS4ALL bestellen wanneer ik geen vast telefoonabonnement heb?
Ja, dat kan.

Belt u via internet (bijvoorbeeld Internet plus bellen van KPN)?

Houdt u er dan rekening mee dat uw huidige telefoonnummer tijdens het overstapproces verloren kan gaan. Dit is afhankelijk van uw huidige aanbieder. Mocht uw nummer tijdens de overstap verloren zijn gegaan, dan kunt u bij XS4ALL direct een nieuw telefoonnummer aanvragen.

Kiest u voor een installatie door een monteur, dan kan het gebeuren dat u enkele dagen geen telefonie hebt. De afspraak met de monteur kan namelijk plaatsvinden na de opleverdatum van uw aansluiting.

Belt u via de kabel en wilt u met uw huidige nummer via XS4ALL gaan bellen?

Vraag dan eerst Internet van XS4ALL aan en zeg uw kabeltelefonie nog niet op. Nadat u een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen waarin staat dat de overstap is afgerond, kunt u uw nummer overzetten naar XS4ALL en uw kabelabonnement opzeggen.

Kan ik na de bestelling van internet meteen mijn vaste telefoonabonnement opzeggen?

Nee, wacht eerst tot uw internetverbinding opgeleverd is. Na oplevering kunt u uw vaste telefoonlijn opzeggen. U kunt dan voordelig gaan bellen via XS4ALL.

Lees meer over Bellen van XS4ALL
Kan ik tijdens de bestelling van internet meteen overstappen op een ander type telefoonaansluiting?

Nee, u kunt tijdens de aanvraag niet overstappen van een gewone telefoonlijn op ISDN of andersom. We raden u aan om eerst op een ander type telefoonaansluiting over te stappen en daarna internet aan te vragen.

Ik stap over van een andere provider. Krijg ik een jaarcontract?
Ja, als u overstapt naar XS4ALL dan krijgt u een jaarcontract.
Ben ik verantwoordelijk voor alles wat er via mijn internetverbinding gebeurt?

Ja. De klant die het abonnement afsluit bij XS4ALL is verantwoordelijk voor alles wat via de internetaansluiting wordt gedaan. Daarom staat in onze Algemene Voorwaarden dat u uw internetaansluiting niet met derden mag delen. Misbruik van de internetaansluiting en bescherming van de klant zijn de belangrijkste redenen waarom XS4ALL het delen van een internetaansluiting verbiedt. Uitzondering zijn een partner en inwonende kinderen/huisgenoten.

Lees onze Algemene voorwaarden
Ik heb nu ISDN en nog geen internet, maar ik wil internet eigenlijk over een gewone analoge telefoonlijn. Hoe kan ik dat aanvragen?

Het is belangrijk dat u eerst overstapt op analoog. We raden u de volgende stappen aan:

 1. Vraag de omzetting aan van ISDN naar een analoge telefoonlijn via de klantenservice KPN voor vaste telefonie op 0900 02 44 (0,10 /min).
 2. Na oplevering van uw analoge lijn vraagt u op onze website Internet van XS4ALL aan. Tijdens de aanvraag kiest u voor internet over een gewone analoge telefoonlijn.
Wat is de status van mijn bestelling?

U kunt op de onderstaande link, nadat u bent ingelogd, de status van uw bestelling inzien.

Status bestelling
Kan ik mijn aanvraag nog annuleren?

De annuleringstermijn is 14 dagen vanaf de dag dat u de overeenkomst van uw bestelling, of eventueel gekochte hardware hebt ontvangen. Bij annulering bent u wel de reeds gemaakte kosten verschuldigd.

Lees meer over annuleren

Wat is het advies van XS4All over mijn internetsnelheid?

Wij werken altijd aan de betrouwbaarheid en snelheid van ons netwerk om u steeds het snelst mogelijke internet te leveren. In de praktijk kan de internetsnelheid lager zijn dan staat aangegeven bij uw abonnement. Dat komt omdat factoren buiten XS4ALL daarop ook invloed hebben. Wij kijken graag met u hoe u de hoogste internetsnelheid krijgt, die mogelijk is op uw adres. Dus vraag ons advies.

Lees meer

Levering & installatie
 • Met de overstapservice van XS4ALL geen dag zonder internet, televisie of telefoon. Lees meer
 • Binnen 3 weken leveren wij uw nieuwe internet-verbinding. Lees meer
 • Gratis installatie door monteur. Lees meer

Vind een antwoord

Om u zo snel mogelijk te helpen, hebben we de kortste weg naar uw antwoord uitgestippeld. Vind hier een antwoord op uw vraag.

Vind een antwoord

Actievoorwaarden Internet, Internet Thuis en Onderweg, Bellen & Televisie

Klantenservice

Graag advies van onze Klantenservice?
Bel 020 398 76 66 voor advies.
Openingstijden:
werkdagen 8:00 - 20:00 uur
zaterdag van 10:00 - 17:00 uur

Waarom XS4ALL?

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat u altijd online kunt. Betrouwbaar internet staat bij ons voorop. Veilig internet ook. Dat was al zo toen wij XS4ALL in 1993 oprichtten. En dat is nog steeds ons ideaal. Daarom leveren wij al jaren het beste internet van Nederland. First Class internet dus.

Wanneer je de XS4ALL klantenservice belt, merk je dat er mensen werken met écht verstand van internet. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar geholpen door één en dezelfde persoon. Dat vind ik prettig. — Ellen Riedijk over Internet en Bellen XS4ALL. Klant sinds 2010

Cookies op XS4ALL

Op XS4ALL.nl maken we gebruik van cookies voor webstatistieken en advertentiecampagnes. Dat gebeurt volledig anoniem en de verzamelde informatie wordt maximaal 2 jaar bewaard. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken zoals Doubleclick. Onder Meer informatie leest u meer over onze cookies en kunt u uw voorkeuren aanpassen. Gaat u akkoord met onze cookies?

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op verzoek van een website door uw browser op uw computer opgeslagen worden. Uw browser zal hierna bij elk bezoek aan deze website de inhoud van het cookie terug sturen. Op deze manier kan een website gegevens opslaan die bij uw browser en uw bezoek horen.

Zo'n cookie bevat bijvoorbeeld de inhoud van uw winkelwagentje in een webshop, of een stukje data wat aangeeft dat u ingelogd bent, bijvoorbeeld op XS4ALL Webmail, Facebook of Gmail. Telkens als u een nieuwe pagina bezoekt weet de site door het cookie wat u aan het bestellen bent, of dat u reeds ingelogd bent. Om een onderscheid te maken noemen we cookies voor dergelijke doeleinden "technische cookies".

Cookies kunnen ook dienen om uw browser en uw bezoek uniek te herkennen, om bijvoorbeeld te analyseren hoe bezoekers zich over een site bewegen, om de effectiviteit van online reclamecampagnes te meten of om aan de hand van surfgedrag bepaalde advertenties te tonen. Deze onderscheiden we als "analysecookies" en "advertentiecookies". Al deze cookies werken anoniem. We zijn niet geïnteresseerd wie onze website bezoekt, maar we willen wel graag weten hoe een bezoek aan onze website verloopt.

Wat doet XS4ALL met deze cookies?

Analysecookies: XS4ALL gebruikt cookies om het bezoek aan onze website te analyseren. We volgen u niet persoonlijk, de cookies werken volledig anoniem. Door deze cookies krijgen wij inzicht in hoe gebruikers zich over onze site bewegen. Kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt? Of klikt u misschien heel vaak van de ene naar de andere pagina voordat u de juiste pagina gevonden hebt? Door deze inzichten kunnen wij onze website verbeteren, en dat is goed voor ons en voor onze klanten.

Advertentiecookies: XS4ALL maakt gebruik van banners en andere online reclamecampagnes. Om de effectiviteit van deze campagnes te meten worden cookies gebruikt. Als u een website bekijkt met daarop een banner van XS4ALL wordt er een cookie geplaatst door de partij die de banner voorziet. Op onze website plaatsen wij een code afkomstig van diezelfde partij. Als u na het zien van de banner onze site opent wordt het eerder ontvangen cookie weer teruggestuurd naar deze partij. Op deze manier kan gemeten worden hoe effectief een banner of andere reclame-uiting is.

Daarnaast kan ook zogenoemde retargeting toegepast worden. U heeft bijvoorbeeld eerst op een reclame-boodschap over XS4ALL Televisie geklikt en hierna ons Alles-in-1 pakket bekeken, maar niet besteld. Retargeting betekent dat u later een reclame-boodschap over het 3-in-1 pakket te zien krijgt op de plek waar normaal een boodschap over Televisie zou staan. Op deze manier is het dus mogelijk om reclame-boodschappen toe te spitsen op de interesses van de bezoekers.

Geeft u XS4ALL toestemming voor het plaatsen van cookies?

Nee
XS4ALL mag alleen noodzakelijke cookies verzamelen om de website te laten werken of die gebruikt worden om informatie te krijgen over de kwaliteit of effectiviteit van de website.
Ik geef geen toestemming
Ja
XS4ALL mag cookies plaatsen om de gebruikerservaring van de website te optimaliseren en relevantere (XS4ALL) advertenties te tonen.