Gamer girl

Thuis het beste internet.

Nu met gratis monteur én WiFi-check.
Ervaar
{{maxDownload}}
voor €40,-
per maand

Thuis het beste internet.

Nu met gratis monteur én WiFi-check.
Bestel
TV Basis erbij.
Nu 6 maanden gratis.
 • Klantvriendelijkste provider

 • Als beste getest door de Consumentenbond

 • Laagste storingspercentage in Nederland

Het beste internet volgens de Consumentenbond. Dat bieden wij u via glasvezel. Dan bereikt ons betrouwbare, veilige internet u op lichtsnelheid. U krijgt stabiel glasvezel internet met 1 constante, hoge snelheid voor up- en downloaden. Bekijk onze glasvezel-abonnementen.

Het beste internet. Dat bieden wij u. De Consumentenbond zegt het keer op keer. U krijgt van ons veilig, betrouwbaar internet in huis met een uitstekende service. U kunt simpelweg áltijd online.

Onze internet-abonnementen met glasvezel

Onze internet-abonnementen

Beschikbaar op {{formData.customer.street}} {{formData.customer.housenumber}} {{formData.customer.addition}}

Maximaal haalbare snelheid op uw adres: tot {{maxDownload}}.  | Wijzig adres

Lagere up- en downloadsnelheden bieden wij ook lager geprijsd met het abonnement
Internet Compact van XS4ALL.

U krijgt ons internet altijd via het beste netwerk op uw adres. Voor 1 prijs: Internet via glasvezel kost hetzelfde als internet via DSL.

Let op! Met Internet Smart krijgt u op uw adres niet meer snelheid dan met Internet Compact (tot 20 Mbit/s). Wel biedt Internet Smart u gratis Internet Onderweg Smart waarmee u overal in Nederland kunt internetten via uw laptop of tablet met 250 MB data per maand.

Uniek bij onze internet-abonnementen:

Altijd het beste netwerk op uw adres. Dus glasvezel als het kan
Voor stabieler internet met een hogere snelheid legt ‘Nederland’ continu nieuwe glasvezel- en DSL-netwerken aan. Wij houden die ontwikkeling bij en geven u een seintje als u een betere techniek op uw adres kunt krijgen.

U kunt dan voor dezelfde abonnementsprijs overstappen op bijvoorbeeld het nieuwe VVDSL, of op glasvezel. Met de voordelen van hogere snelheid en beter stabiliteit. Zo krijgt u bij ons altijd de beste internetverbinding op uw adres die er is. Wij rekenen geen meerprijs voor glasvezel.
Het beste modem: de FRITZ!box
Bij elk internet-abonnement krijgt u een nieuw FRITZ!box-modem van ons in bruikleen. Draadloos bereik en de internetsnelheid zijn daarmee optimaal. Dit is simpelweg het beste modem dat wij kunnen vinden.

Met de FRITZ!box kunt u overal in en om uw huis of kantoor draadloos internetten. Tablets, smartphones, printers, u koppelt ze makkelijk aan deze FRITZ!box. Zo heeft u vanaf ieder apparaat in uw netwerk toegang tot uw gegevens.

Films en muziek streamen? Foto’s ophalen vanaf uw externe harde schijf? Draadloos printen? Het kan met de FRITZ!box. Handig.
Gratis installatie door de monteur
Geen tijd of zin om zelf uw modem te installeren? Of vertrouwt u de installatie liever toe aan een professional? Wij doen het graag voor u.

U krijgt standaard gratis een monteur voor de installatie langs. Hij gaat niet weg voor alles werkt, of hij zorgt dat het snel voor u geregeld wordt. Dat hoort bij onze service.

Wilt u liever zelf uw internet installeren? Dan hebben wij voor u de heldere installatie-handleiding.
WiFi-check voor optimaal bereik

Heeft u op zolder of achterin de tuin ook goed bereik? Kunt u met meerdere apparaten tegelijk van dezelfde verbinding gebruikmaken? Zonder vertraging? Als het goed is wel.

Een instabiel of beperkt WiFi-signaal is een bron van ergernis. Daarom controleert de monteur tijdens de installatie ook het WiFi-netwerk in uw huis. Wij gaan voor overal sterk en stabiel internet. Zoals het hoort.


Zo checkt de monteur uw WiFi.

 1. De monteur bekijkt waar in huis het signaal nog goed is en waar niet meer. Hij geeft u advies voor verbeteringen. Bijvoorbeeld een andere plaats voor uw modem of een WiFi-repeater. Een repeater vangt het WiFi-signaal op en stuurt het dan op volle sterkte door. Zo heeft u overal een goed bereik.
 2. De monteur zet uw modem op het kanaal met de minste andere WiFi-netwerken uit de buurt. Alle draadloze netwerken op uw kanaal zijn namelijk potentiële stoorzenders. Op een rustig kanaal heeft u al snel een beter signaal. En dat plezier doen we u graag.
 3. Voor uw gasten stelt de monteur een apart WiFi-netwerk in. Uw gasten hebben daarmee wel toegang tot uw internet, maar niet tot uw gedeelde bestanden of apparaten zoals printers. Wel zo veilig.

Kan uw WiFi nog beter? U kunt ook zelf uw WiFi-netwerk controleren. Doorloop onze suggesties.

Standaard 10 GB opslagruimte in ónze cloud. Wel zo veilig
Gebruikt u clouddiensten zoals Gmail, Facebook of Dropbox? Hoe veilig is uw data in de cloud op servers die in het buitenland draaien?

Wij reserveren standaard 10 GB opslagruimte op de servers van XS4ALL voor u. Deze staan hier in Nederland en vallen dus onder het Nederlands recht. Zo kunt u uw eigen bestanden veilig bewaren. En u heeft ze toch altijd via internet bij de hand.
Altijd veilig online met beveiligingssoftware van F-secure
Veilig online shoppen en bankieren is belangrijk. Dat moet u kunnen doen zonder dat cybercrimelen uw inloggevens stelen of een sessie overnemen. Dat kan met de beveiligingssoftware van F-secure. En die krijgt u van ons.

U kunt hiermee ook uw mail scannen op phishing- en spamberichten of websites blokkeren met ongewenste inhoud voor kinderen. Heeft u meerdere tablets en laptops in huis? Geen probleem. U krijgt van ons een licentie voor 3 apparaten. Updates zijn gratis. En gamen kan gewoon zonder dat deze software uw computer vertraagt of onderbreekt met updates. Wel zo fijn. Veilig internet vinden wij belangrijk. F-secure levert een sterke beveiliging vanuit hun befaamde lab met ‘white hat hackers’. Daarom is F-secure onze partner. Zo beschermen wij u tegen bekende én ook nieuwe online dreigingen. Natuurlijk met het beste pakket dat er is.

Lees meer over online veiligheid.
Maximale bescherming van uw privacy
XS4ALL vindt privacy een groot goed. Daarom hebben wij ons altijd hard gemaakt voor de privacy van iedereen. En die van onze klanten in het bijzonder.

Wij zorgen ervoor dat u een onbelemmerde, veilige toegang heeft tot het internet. Maar ook zijn uw privacy en gegevens bij ons maximaal beschermd. Wij geven nooit zomaar toegang aan justitie tot accounts en gegevens die aan ons zijn toevertrouwd. Ook niet aan andere overheden. Dan moeten ze echt met een dwangbevel komen.

Lees meer over hoe wij met uw privacy omgaan.
Échte service, 7 dagen per week
Ons hart klopt voor internet. Als geen ander begrijpen wij dat internet belangrijk voor u is. En dus gaat onze service verder dan alleen die betrouwbare verbinding.

 • Wij hebben geen belscripts of maximale gesprekstijden. Uiteraard.
 • Wij helpen u tot uw probleem is opgelost.
 • De monteur installeert standaard gratis uw internet en wij hebben u met onze extra dienst binnen 1 dag online. Als u dat wilt.
 • Al 5 jaar op rij zijn wij de Klantvriendelijkste Internetprovider. Dat zeggen consumenten. Wij zijn trots! En de Consumentenbond, Kassa en Radar testen ons ook al jarenlang als de beste.
 • Wij maken ons hard voor de privacy en veiligheid onze klanten.
 • We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Bij al onze abonnementen krijgt u het beste modem dat we kennen, de beste beveiligingssoftware, het beste netwerk op uw adres.

Veel plezier op internet.
Ervaar de hoogste internet snelheden!

Ervaar nu 100 Mbit/s of zelfs 500 Mbit/s de eerste 6 maanden voor € 40,- per maand. Heb je deze snelheden toch niet nodig? En wil je later toch weer switchen? Geen probleem! U kunt uw abonnement maandelijks wijzigen.

Voor stabieler internet met een hogere snelheid legt Nederland continu nieuwe glasvezel- en DSL-netwerken aan. XS4ALL houdt die ontwikkeling bij en informeert u wanneer er een betere techniek op uw adres beschikbaar is. U kunt dan voor dezelfde abonnementsprijs overstappen op bijvoorbeeld het nieuwe VVDSL, of op glasvezel. Zo krijgt u bij ons altijd de beste beschikbare internetverbinding op uw adres.


Dus komt er binnenkort glasvezel in uw wijk? Dan mag u uw internetabonnement gewoon overzetten op glasvezel. U betaalt alleen € 10,- verzendkosten van het nieuwe modem dat u dan krijgt. U kunt met glasvezel net zo snel up- als downloaden, het is nóg betrouwbaarder en u kunt abonnementen kiezen met lekker hoge snelheden van bijvoorbeeld 500 Mbit/s.


Wij rekenen geen meerprijs voor glasvezel.

U kunt tot wel 50 e-mailadressen gebruiken, verdeeld over 5 mailboxen. Handig om bijvoorbeeld uw privémail te scheiden van uw zakelijke mail. Uw mailboxen hebben strenge spam- en virusfilters, die ongewenste berichten buiten de box houden. U krijgt met 1,5 GB per mailbox royaal de ruimte voor uw mailopslag.
Bij XS4ALL krijgt u een vast IP-adres met zowel IPv4, als het nieuwste internet protocol IPv6. Dit is belangrijk omdat de IPv4-adressen binnenkort allemaal gebruikt zijn. Met de nieuwe IPv6-reeks kunnen we tot ver in de toekomst vooruit. Wij werken al sinds 2002 met IPv6. Wij waren hiermee de eerste in Nederland.

Lees meer over IPv6
Uw klanten kunnen in uw winkel of restaurant gewoon pinnen via onze internetverbinding. Extra certificering is niet meer noodzakelijk. Via het veilige en solide XS4ALL-netwerk kunt u onbeperkt pinbetalingen uitvoeren. U sluit voor de afhandeling van pintransacties wel nog steeds een contract af met een pinleverancier. Na uitvoerige tests bevelen wij aan: Sepay, Netco en CCV.
Met uw XS4ALL-abonnement krijgt u door heel Nederland gratis onbeperkt toegang tot KPN HotSpots. Goed draadloos internet op meer dan 2300 plekken.
Lees meer over het gebruik van de HotSpots

Opties bij uw abonnement

65,00 Eenmalig

Binnen 1 dag online

Wilt u meteen internet hebben? Dat kan. Wij hebben u binnen 1 dag online. U betaalt voor die snelle levering € 65,-. U krijgt dan 4G-Internet Onderweg met 5 GB aan data, totdat wij uw nieuwe vaste internetverbinding opleveren.

Razendsnelle levering door de monteur
De monteur komt Internet Onderweg snel bij u installeren. U kunt dus binnen 1 dag al gebruik maken van de ruime databundel van 5 GB en de comfortabele 4G-snelheid van 50 Mbit/s. Razendsnelle levering? Logisch, wij willen ook geen seconde zonder internet!
Kleine lettertjes. U kunt niet annuleren
Let op: U kunt deze snel geleverde service niet annuleren. De eenmalige kosten van € 65,- worden in rekening gebracht. Binnen 1 dag online heeft een databundel van 5 GB. Is de bundel op? Dan blijft u online, maar daalt de snelheid tot 128/64 Kbit/s.
9,50 /mnd

Subnet IPv4

Bent u al klant bij XS4ALL en wilt u extra IP-adressen? Dat kan. Naast uw vaste IPv4-adres kan er een apart subnet (/29) naar uw lijn worden gerouteerd. Een Subnet is interessant voor de zeer gevorderde of zakelijke internetgebruiker.

Mail- of webserver altijd via internet bereikbaar
Heeft u een aparte mailserver of webserver die vanaf het internet bereikbaar moet zijn, dan kan het gebruik van extra IP-adressen interessant zijn. Een /29-subnet bestaat uit een serie van maximaal 8 IP-adressen, waarvan u er effectief 5 kunt gebruiken. Het subnet wordt op uw vaste verbinding gerouteerd naast het vaste IPv4-adres, waardoor u totaal gebruik kunt maken van 6 IPv4-adressen. De instelling voor de poortbeveiliging is van toepassing op al uw adressen.
Kleine lettertjes
Na aanvraag activeren wij het /29-Subnet direct. /29-Subnet kunt u ná de eerste maand dagelijks opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

Veelgestelde vragen over ons internet

Kan ik Internet van XS4ALL bestellen wanneer ik geen vast telefoonabonnement heb?
Ja, dat kan.

Belt u via internet (bijvoorbeeld Internet plus bellen van KPN)?

Houdt u er dan rekening mee dat uw huidige telefoonnummer tijdens het overstapproces verloren kan gaan. Dit is afhankelijk van uw huidige aanbieder. Mocht uw nummer tijdens de overstap verloren zijn gegaan, dan kunt u bij XS4ALL direct een nieuw telefoonnummer aanvragen.

Kiest u voor een installatie door een monteur, dan kan het gebeuren dat u enkele dagen geen telefonie hebt. De afspraak met de monteur kan namelijk plaatsvinden na de opleverdatum van uw aansluiting.

Belt u via de kabel en wilt u met uw huidige nummer via XS4ALL gaan bellen?

Vraag dan eerst Internet van XS4ALL aan en zeg uw kabeltelefonie nog niet op. Nadat u een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen waarin staat dat de overstap is afgerond, kunt u uw nummer overzetten naar XS4ALL en uw kabelabonnement opzeggen.

Kan ik na de bestelling van internet meteen mijn vaste telefoonabonnement opzeggen?

Nee, wacht eerst tot uw internetverbinding opgeleverd is. Na oplevering kunt u uw vaste telefoonlijn opzeggen. U kunt dan voordelig gaan bellen via XS4ALL.

Lees meer over Bellen van XS4ALL
Kan ik tijdens de bestelling van internet meteen overstappen op een ander type telefoonaansluiting?

Nee, u kunt tijdens de aanvraag niet overstappen van een gewone telefoonlijn op ISDN of andersom. We raden u aan om eerst op een ander type telefoonaansluiting over te stappen en daarna internet aan te vragen.

Ik stap over van een andere provider. Krijg ik een jaarcontract?
Ja, als u overstapt naar XS4ALL dan krijgt u een jaarcontract.
Ben ik verantwoordelijk voor alles wat er via mijn internetverbinding gebeurt?

Ja. De klant die het abonnement afsluit bij XS4ALL is verantwoordelijk voor alles wat via de internetaansluiting wordt gedaan. Daarom staat in onze Algemene Voorwaarden dat u uw internetaansluiting niet met derden mag delen. Misbruik van de internetaansluiting en bescherming van de klant zijn de belangrijkste redenen waarom XS4ALL het delen van een internetaansluiting verbiedt. Uitzondering zijn een partner en inwonende kinderen/huisgenoten.

Lees onze Algemene voorwaarden
Ik heb nu ISDN en nog geen internet, maar ik wil internet eigenlijk over een gewone analoge telefoonlijn. Hoe kan ik dat aanvragen?

Het is belangrijk dat u eerst overstapt op analoog. We raden u de volgende stappen aan:

 1. Vraag de omzetting aan van ISDN naar een analoge telefoonlijn via de klantenservice KPN voor vaste telefonie op 0900 02 44 (0,10 /min).
 2. Na oplevering van uw analoge lijn vraagt u op onze website Internet van XS4ALL aan. Tijdens de aanvraag kiest u voor internet over een gewone analoge telefoonlijn.
Wat is de status van mijn bestelling?

U kunt op de onderstaande link, nadat u bent ingelogd, de status van uw bestelling inzien.

Status bestelling
Kan ik mijn aanvraag nog annuleren?

De annuleringstermijn is 14 dagen vanaf de dag dat u de overeenkomst van uw bestelling, of eventueel gekochte hardware hebt ontvangen. Bij annulering bent u wel de reeds gemaakte kosten verschuldigd.

Lees meer over annuleren

Wat is het advies van XS4All over mijn internetsnelheid?

Wij werken altijd aan de betrouwbaarheid en snelheid van ons netwerk om u steeds het snelst mogelijke internet te leveren. In de praktijk kan de internetsnelheid lager zijn dan staat aangegeven bij uw abonnement. Dat komt omdat factoren buiten XS4ALL daarop ook invloed hebben. Wij kijken graag met u hoe u de hoogste internetsnelheid krijgt, die mogelijk is op uw adres. Dus vraag ons advies.

Lees meer

Vind een antwoord

Om u zo snel mogelijk te helpen, hebben we de kortste weg naar uw antwoord uitgestippeld. Vind hier een antwoord op uw vraag.

Vind een antwoord

Actievoorwaarden Internet, Internet Thuis en Onderweg, Bellen & Televisie

Klantenservice

Graag advies van onze Klantenservice?
Bel 020 398 76 66 voor advies.
Openingstijden:
werkdagen 8:00 - 20:00 uur
zaterdag van 10:00 - 17:00 uur

Waarom XS4ALL?

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat u altijd online kunt. Betrouwbaar internet staat bij ons voorop. Veilig internet ook. Dat was al zo toen wij XS4ALL in 1993 oprichtten. En dat is nog steeds ons ideaal. Daarom leveren wij al jaren het beste internet van Nederland. First Class internet dus.

Wanneer je de XS4ALL klantenservice belt, merk je dat er mensen werken met écht verstand van internet. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar geholpen door één en dezelfde persoon. Dat vind ik prettig. — Ellen Riedijk over Internet en Bellen XS4ALL. Klant sinds 2010

Cookies op XS4ALL

Op XS4ALL.nl maken we gebruik van cookies voor webstatistieken en advertentiecampagnes. Dat gebeurt volledig anoniem en de verzamelde informatie wordt maximaal 2 jaar bewaard. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken zoals Doubleclick. Onder Meer informatie leest u meer over onze cookies en kunt u uw voorkeuren aanpassen. Gaat u akkoord met onze cookies?

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op verzoek van een website door uw browser op uw computer opgeslagen worden. Uw browser zal hierna bij elk bezoek aan deze website de inhoud van het cookie terug sturen. Op deze manier kan een website gegevens opslaan die bij uw browser en uw bezoek horen.

Zo'n cookie bevat bijvoorbeeld de inhoud van uw winkelwagentje in een webshop, of een stukje data wat aangeeft dat u ingelogd bent, bijvoorbeeld op XS4ALL Webmail, Facebook of Gmail. Telkens als u een nieuwe pagina bezoekt weet de site door het cookie wat u aan het bestellen bent, of dat u reeds ingelogd bent. Om een onderscheid te maken noemen we cookies voor dergelijke doeleinden "technische cookies".

Cookies kunnen ook dienen om uw browser en uw bezoek uniek te herkennen, om bijvoorbeeld te analyseren hoe bezoekers zich over een site bewegen, om de effectiviteit van online reclamecampagnes te meten of om aan de hand van surfgedrag bepaalde advertenties te tonen. Deze onderscheiden we als "analysecookies" en "advertentiecookies". Al deze cookies werken anoniem. We zijn niet geïnteresseerd wie onze website bezoekt, maar we willen wel graag weten hoe een bezoek aan onze website verloopt.

Wat doet XS4ALL met deze cookies?

Analysecookies: XS4ALL gebruikt cookies om het bezoek aan onze website te analyseren. We volgen u niet persoonlijk, de cookies werken volledig anoniem. Door deze cookies krijgen wij inzicht in hoe gebruikers zich over onze site bewegen. Kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt? Of klikt u misschien heel vaak van de ene naar de andere pagina voordat u de juiste pagina gevonden hebt? Door deze inzichten kunnen wij onze website verbeteren, en dat is goed voor ons en voor onze klanten.

Advertentiecookies: XS4ALL maakt gebruik van banners en andere online reclamecampagnes. Om de effectiviteit van deze campagnes te meten worden cookies gebruikt. Als u een website bekijkt met daarop een banner van XS4ALL wordt er een cookie geplaatst door de partij die de banner voorziet. Op onze website plaatsen wij een code afkomstig van diezelfde partij. Als u na het zien van de banner onze site opent wordt het eerder ontvangen cookie weer teruggestuurd naar deze partij. Op deze manier kan gemeten worden hoe effectief een banner of andere reclame-uiting is.

Daarnaast kan ook zogenoemde retargeting toegepast worden. U heeft bijvoorbeeld eerst op een reclame-boodschap over XS4ALL Televisie geklikt en hierna ons Alles-in-1 pakket bekeken, maar niet besteld. Retargeting betekent dat u later een reclame-boodschap over het 3-in-1 pakket te zien krijgt op de plek waar normaal een boodschap over Televisie zou staan. Op deze manier is het dus mogelijk om reclame-boodschappen toe te spitsen op de interesses van de bezoekers.

Geeft u XS4ALL toestemming voor het plaatsen van cookies?

Nee
XS4ALL mag alleen noodzakelijke cookies verzamelen om de website te laten werken of die gebruikt worden om informatie te krijgen over de kwaliteit of effectiviteit van de website.
Ik geef geen toestemming
Ja
XS4ALL mag cookies plaatsen om de gebruikerservaring van de website te optimaliseren en relevantere (XS4ALL) advertenties te tonen.