Het beste internet
Betrouwbaar. Met privacy

Internet vanaf €30,- per maand

Het glasvezel internet abonnement van XS4ALL is razendsnel en betrouwbaar. Glasvezel zorgt voor stabiel internet met zeer hoge snelheden, een constante snelheid én u kunt net zo snel up- als downloaden. De snelheden kunnen oplopen tot wel 500 Mb/s. Bekijk onze abonnementen.

Internet van XS4ALL heeft het laagste storingspercentage van alle aanbieders in Nederland. Mede daardoor zijn we in de ProviderMonitor van de Consumentenbond al meer dan 20 keer als beste getest.

Beschikbaar op dit adres


Check een ander adres

Er is iets mis gegaan. Probeer opnieuw of bel ons op 020 - 398 76 66

Internet Maximaal haalbare snelheid op uw adres tot {{maxDownload}}

Internet

Televisie in HD

Televisie

Bellen

Bellen

Glasvezel

Glasvezel

Gefeliciteerd: er ligt glasvezel in uw wijk! Het allerbeste internet van dit moment is bij u beschikbaar. U kunt met glasvezel net zo snel up- als downloaden, het is nóg betrouwbaarder en u kunt abonnementen kiezen met lekker hoge snelheden van bijvoorbeeld 500 Mb/s. Wij rekenen geen meerprijs voor internet via glasvezel.

Glasvezel internet van XS4ALL:
 • Gegarandeerde stabiele snelheid, ook tijdens spitsuren
 • Even snel up- als downloaden
 • Allemaal tegelijk online met behoud van snelheid
Internet van XS4ALL:
 • Laagste storingspercentage van Nederland
 • Gratis installatie door monteur
 • Gratis 4G Internet Onderweg simkaart (250 MB) bij Internet Smart, Plus en Pro

Advies nodig?
020 398 76 66

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Glasvezel internet abonnementen

Internet abonnementen

U krijgt altijd het best beschikbare internet netwerk zonder meerprijs. Onze abonnementsprijzen in glasvezelgebieden zijn dus gelijk aan de prijzen in de DSL gebieden.
Let op! Met Internet Smart krijgt u op uw adres niet meer snelheid dan met Internet Compact (tot 20Mb/s). Wel biedt Internet Smart u gratis Internet Onderweg Smart waarmee u overal in Nederland kan internetten via uw laptop of tablet tot 200MB per maand.

Met deze Internet abonnementen krijgt u

Razend snel en betrouwbaar glasvezel internet

Glasvezel is een dun en sterk draad van glas. Dit draad kan, over zeer grote afstanden, lichtsignalen zeer snel en betrouwbaar geleiden. Deze lichtsignalen transporteren de gegevens, bijvoorbeeld voor internet, telefonie en televisie.

De voordelen van glasvezel zijn de constante en stabiele snelheden. Daarnaast kunt u net zo snel up- als downloaden.

Gratis installatie door onze monteur

Onze monteur sluit alles netjes aan op uw adres en gaat pas weg als alles werkt. Wilt u liever zelf uw internet installeren? Dat kan met onze Doe-het-zelf-installatie.

Geavanceerd draadloos modem t.w.v. € 198,-
Bij elk internetabonnement zit standaard een krachtig en veilig modem in bruikleen waarmee u draadloos internet in en om het huis of kantoor heeft. Dit modem is door ons zorgvuldig getest. Op het modem kunt u ook een printer of extra harddisk aansluiten zodat u vanaf elke computer kan printen of bestanden openen. De draadloze internetverbinding is gemakkelijk uit- en later weer aan te zetten.

Overige mogelijkheden
USB 2.0 (2x) Ethernet (4x)
WPA2-encryptie Firewall
Telefooncentrale Voicemail en fax
Niet storenfunctie Energy-timer
Beveiligingssoftware voor 3 computers t.w.v. € 59,95
U ontvangt 1 licentie voor 3 computers en gratis updates om uw bescherming up-to-date te houden van onze partner F-secure. F-secure Internet Security biedt u:
 • Volledige beveiliging tegen virussen en spyware
 • Een firewall tegen aanvallen van hackers
 • Browsing protection die onveilige websites identificeert
 • Beveiliging tegen identiteitsdiefstal
 • Blokkering van spam- en phishing e-mailberichten
 • Ouderlijk toezicht om uw kinderen online te beschermen
Toegang tot 2300+ KPN Hotspots
Met XS4ALL kunt u op ruim 2300 plekken door heel Nederland gratis gebruik maken van internet via KPN WiFi Hotspots.
Lees meer over het gebruik van KPN Hotspots
Maximale privacy
 • U krijgt bij ons de optie om uw e-mails versleuteld te versturen: beveiligd e-mailen. Dat is vooral nuttig als u e-mailt terwijl de verbinding via een derde verloopt en niet via XS4ALL. Als u met een laptop op reis bent bijvoorbeeld of als u gebruikt maakt van een internetcafe, HotSpot, GPRS of UMTS. Met Beveiligd e-mailen beveiligt u het ophalen en verzenden van e-mail. Het e-mailwachtwoord dat naar XS4ALL verzonden wordt, is dan versleuteld en voor niemand zichtbaar. Maximale privacy.
 • Daarnaast: de privacy van onze klanten zullen wij altijd bewaken en verdedigen. De privacy van onze klanten is ons heilig. Dus letten wij goed op.
 • Zo protesteerden wij recent bijvoorbeeld in een brief aan minister Opstelten tegen de ingestelde bewaarplicht. Wij gingen erover in gesprek met de Tweede Kamer.
 • Wij verlenen nooit zomaar toegang aan justitie tot accounts en gegevens die aan ons zijn toevertrouwd. Dan moeten ze echt met een dwangbevel komen.
Het beste internet op uw adres

Voor stabieler internet met een hogere snelheid worden in Nederland continu glasvezel- en nieuwe DSL-netwerken aangelegd. XS4ALL houdt die ontwikkeling bij en informeert u wanneer er een betere techniek op uw adres beschikbaar is. U kunt dan zonder meerkosten overstappen op bijvoorbeeld het nieuwe VVDSL, of op glasvezel. Zo krijgt u bij ons altijd de best beschikbare techniek op uw adres.

Dus komt er binnenkort glasvezel in uw wijk? Dan mag u uw internetabonnement kosteloos overzetten op glasvezel. U kunt dan net zo snel up- als downloaden, het is nóg betrouwbaarder en u kunt abonnementen kiezen met lekker hoge snelheden van bijvoorbeeld 500 Mb/s.

Wij rekenen geen meerprijs voor glasvezel.

Échte service, 7 dagen per week

Kwaliteit en deskundigheid staan bij XS4ALL voorop. En als klant komt u altijd op de eerste plaats. Bij ons krijgt u échte service:

 • Onze installatiemonteurs gaan pas weg als alles geïnstalleerd is en werkt.
 • Onze klantenservicemedewerkers beëindigen het telefoongesprek pas als uw probleem is opgelost. Geen belscripts en geen maximale gesprekstijden.
 • Bij onze InternetVraagbaak kunt u terecht met al uw vragen over internet en uw computer. Bijvoorbeeld over het bouwen van een website en zoekmachineoptimalisatie.
 • Al onze diensten zijn inclusief de beste kwaliteitsapparatuur en beveiliging.
 • Met onze extra diensten Binnen 1 dag online en ServicePlus bent én blijft u supersnel online.
U kunt tot 50 e-mailadressen gebruiken via Secure Webmail of Secure IMAP, POP en SMTP. Handig om uw bijvoorbeeld uw privémail te scheiden van uw zakelijke mail. Uw mailboxen zijn uiteraard voorzien van strenge spamfilters en virusfilters om ongewenste berichten buiten de deur te houden.
Er wordt standaard 10 GB opslagruimte voor u gereserveerd op de servers van XS4ALL. Deze schijfruimte kunt u gebruiken om uw eigen bestanden veilig te bewaren en is overal ter wereld via internet te benaderen. U kunt deze opslagruimte ook gebruiken voor uw eigen homepage.
Bij XS4ALL krijgt u een vast IP-adres en maakt u gebruik van zowel IPv4 als het nieuwste internet protocol IPv6. Dit is belangrijk omdat de IPv4-adressen binnenkort allemaal in gebruik zijn. Met de nieuwe IPv6-reeks zijn tot in de verre toekomst genoeg IP-adressen beschikbaar. XS4ALL is al sinds 2002 aan het werk met IPv6 en heeft dit beschikbaar gemaakt voor haar klanten op het XS4ALL netwerk.
Lees meer over IPv6
Zakelijke klanten kunnen in bijvoorbeeld winkels en de horeca hun klanten nu laten pinnen via een gewone internetverbinding. Dus u kunt zonder extra kosten voor een speciale pinlijn, onbeperkt pinnen op het veilige en solide XS4ALL-netwerk. Extra certificering van de internetverbinding is niet meer noodzakelijk. U sluit voor de afhandeling van pintransacties wel nog steeds een contract af met een pinleverancier. Na uitvoerige tests bevelen wij aan: Sepay, Netco en CCV.
Internet van XS4ALL is een jaarabonnement dat u ná het eerste jaar per maand kunt opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks. De annuleringstermijn is 14 dagen vanaf de dag dat u de overeenkomst van uw bestelling, of eventueel gekochte hardware hebt ontvangen. Bij annulering bent u wel de reeds gemaakte kosten verschuldigd.

Het extra'tje bij Internet Smart, Plus en Pro

Internet Onderweg Smart voor laptop en tablet

Naast extra snelheid krijgt u bij Internet Smart, Plus en Pro gratis Internet Onderweg Smart: elke maand 250 MB gratis onderweg internetten met uw tablet of laptop. U ontvangt een gratis combi simkaart waarmee u met een snelheid tot 50 Mb/s online kunt via ons stabiele 4G netwerk, in heel Nederland.

Lees meer over Internet Onderweg van XS4ALL

Opties bij uw abonnement

65,00 Eenmalig

Binnen 1 dag online

Hebt u momenteel geen internet, maar heeft u dat wel direct nodig? Voor eenmalig € 65,- zorgen wij dat u binnen 1 dag online bent. U gebruikt dan Mobiel Internet totdat we uw nieuwe internetverbinding hebben opgeleverd.

Kleine lettertjes
Binnen 1 werkdag komt onze monteur Mobiel Internet voor u installeren. U gebruikt dan Mobiel Internet, totdat uw nieuwe internetverbinding werkt. Binnen 1 dag online heeft een data limiet van 5GB. Data limiet overschreden? Dan wordt de snelheid van uw mobiele internetverbinding verlaagd tot 128/64 kbit/s.
Let op: U kunt deze snel geleverde service niet annuleren. De eenmalige kosten (€ 65,00) worden in rekening gebracht.
9,50 /mnd

Subnet IPv4

Bent u al klant bij XS4ALL en wilt u extra IPv4-adressen? Naast uw vaste IPv4-adres kan er een apart subnet (/29) naar uw lijn worden gerouteerd. Een subnet is met name interessant voor de zeer gevorderde en/of kleinzakelijke internetgebruiker.

Kleine lettertjes
Heeft u een thuis een aparte mailserver en/of webserver die vanaf het internet bereikbaar moet zijn, dan kan het gebruik van extra IP adressen interessant zijn.
Een /29 subnet bestaat uit een serie van maximaal 8 IP-adressen waarvan u er effectief 5 kunt gebruiken. Het subnet wordt op uw vaste verbinding gerouteerd naast het vaste IPv4 adres, waardoor u totaal gebruik kunt maken van 6 IPv4 adressen.
Na aanvraag wordt het subnet direct geactiveerd. De instelling voor Poortbeveiliging is van toepassing op al uw adressen.

Nog vragen over Internet
van XS4ALL?

Kan ik Internet van XS4ALL bestellen wanneer ik geen vast telefoonabonnement heb?
Ja, dat kan.

Belt u via internet (bijvoorbeeld Internet plus bellen van KPN)?

Houdt u er dan rekening mee dat uw huidige telefoonnummer tijdens het overstapproces verloren kan gaan. Dit is afhankelijk van uw huidige aanbieder. Mocht uw nummer tijdens de overstap verloren zijn gegaan, dan kunt u bij XS4ALL direct een nieuw telefoonnummer aanvragen.

Kiest u voor een installatie door een monteur, dan kan het gebeuren dat u enkele dagen geen telefonie hebt. De afspraak met de monteur kan namelijk plaatsvinden na de opleverdatum van uw aansluiting.

Belt u via de kabel en wilt u met uw huidige nummer via XS4ALL gaan bellen?

Vraag dan eerst Internet van XS4ALL aan en zeg uw kabeltelefonie nog niet op. Nadat u een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen waarin staat dat de overstap is afgerond, kunt u uw nummer overzetten naar XS4ALL en uw kabelabonnement opzeggen.

Kan ik na de bestelling van internet meteen mijn vaste telefoonabonnement opzeggen?

Nee, wacht eerst tot uw internetverbinding opgeleverd is. Na oplevering kunt u uw vaste telefoonlijn opzeggen. U kunt dan voordelig gaan bellen via XS4ALL.

Lees meer over Bellen van XS4ALL
Kan ik tijdens de bestelling van internet meteen overstappen op een ander type telefoonaansluiting?

Nee, u kunt tijdens de aanvraag niet overstappen van een gewone telefoonlijn op ISDN of andersom. We raden u aan om eerst op een ander type telefoonaansluiting over te stappen en daarna internet aan te vragen.

Ik stap over van een andere provider. Krijg ik een jaarcontract?
Ja, als u overstapt naar XS4ALL dan krijgt u een jaarcontract.
Ben ik verantwoordelijk voor alles wat er via mijn internetverbinding gebeurt?

Ja. De klant die het abonnement afsluit bij XS4ALL is verantwoordelijk voor alles wat via de internetaansluiting wordt gedaan. Daarom staat in onze Algemene Voorwaarden dat u uw internetaansluiting niet met derden mag delen. Misbruik van de internetaansluiting en bescherming van de klant zijn de belangrijkste redenen waarom XS4ALL het delen van een internetaansluiting verbiedt. Uitzondering zijn een partner en inwonende kinderen/huisgenoten.

Lees onze Algemene voorwaarden
Ik heb nu ISDN en nog geen internet, maar ik wil internet eigenlijk over een gewone analoge telefoonlijn. Hoe kan ik dat aanvragen?

Het is belangrijk dat u eerst overstapt op analoog. We raden u de volgende stappen aan:

 1. Vraag de omzetting aan van ISDN naar een analoge telefoonlijn via de klantenservice KPN voor vaste telefonie op 0900-0244 (0,10 pm).
 2. Na oplevering van uw analoge lijn vraagt u op onze website Internet van XS4ALL aan. Tijdens de aanvraag kiest u voor internet over een gewone analoge telefoonlijn.
Wat is de status van mijn bestelling?

U kunt op de onderstaande link, nadat u bent ingelogd, de status van uw bestelling inzien.

Status bestelling
Kan ik mijn aanvraag nog annuleren?

De annuleringstermijn is 14 dagen vanaf de dag dat u de overeenkomst van uw bestelling, of eventueel gekochte hardware hebt ontvangen. Bij annulering bent u wel de reeds gemaakte kosten verschuldigd.

Lees meer over annuleren

Wat is het advies van XS4All over mijn internetsnelheid?

Bij XS4ALL werken we continu aan de snelheid van ons netwerk, zodat we u het snelst mogelijke internet kunnen bieden. In de praktijk kan de snelheid echter lager zijn dan staat aangegeven bij uw abonnement. Dit komt doordat XS4ALL niet de controle heeft over het hele internet. Wel kunnen we u goed adviseren over wat u zelf kunt doen om de best haalbare internetsnelheid te krijgen.

Lees verder

Levering en installatie
 • Met de overstapservice van XS4ALL geen dag zonder internet, televisie of telefoon. Meer info?
 • Het duurt max. 3 weken voordat uw nieuwe internetverbinding geleverd wordt. Meer info?
 • Gratis installatie door monteur. Meer info?

Service

Alle prijzen zijn inclusief btw tenzij anders aangegeven. Prijswijzigingen voorbehouden.

Actievoorwaarden Internet, Internet Thuis & Onderweg, Bellen & Televisie

Speciaal voor onze klanten: nu extra korting

6 maanden gratis Bellen Onbeperkt Benelux abonnement

Voegt u als klant Bellen Onbeperkt Benelux toe aan uw abonnement dan betaalt u de eerste 6 maanden geen abonnementskosten van € 17,50 per maand.

3 maanden € 10,- korting op Internet Pro (500 Mb/s) bij upgrade

Kiest u voor Internet Pro -het allersnelste internet van dit moment - dan betaalt u de eerste 3 maanden geen € 60,- maar € 50,- per maand.

6 maanden gratis TV

Voegt u als klant Interactieve TV toe aan uw internetabonnement dan betaalt u de eerste 6 maanden geen abonnementskosten t.w.v. € 17,50 per maand.

Bestel

Bent u al klant van XS4ALL en is er al glasvezel aangelegd in uw buurt? Vraag dan een gratis upgrade aan en wij regelen de rest. U geniet dan binnenkort van een super stabiele verbinding met een constante en gegarandeerde snelheid. U kunt met glasvezel even snel up- als downloaden. Uw abonnement en kosten blijven hetzelfde. Bel onze Klantenservice op 020 – 398 76 66.

Er is glasvezel op uw adres beschikbaar! Dit betekent dat u, als klant van XS4ALL een gratis upgrade kunt krijgen naar een glasvezelverbinding. U geniet dan binnenkort van een super stabiele verbinding met een constante en gegarandeerde snelheid. U kunt met glasvezel even snel up- als downloaden. Uw abonnement en kosten blijven hetzelfde. Bel onze Klantenservice op 020 – 398 76 66 en geef aan dat u over wil naar glasvezel.