Voor de pers

Contact informatie

Bent u een journalist en heeft u een vraag voor XS4ALL, of wilt u op onze medialijst staan? Neem dan contact op met onze woordvoerder Niels Huijbregts, via woordvoering@xs4all.nl of telefoonnummer 020 398 76 83.


Hoi, ik ben Niels Huijbregts, de woordvoerder van XS4ALL. Ik leg in gewone mensentaal uit hoe technische zaken in elkaar zitten en vertel met plezier over onze bijzondere geschiedenis, over onze producten en diensten en over onze visie op internet, privacy en security. Op verzoek breng ik journalisten graag in contact met onze technische experts.

Let op: dit telefoonnummer is uitsluitend bedoeld voor vertegenwoordigers van de media. Als u dat niet bent, kunt u XS4ALL bereiken via het algemene nummer 020 398 76 66. De perswoordvoerder kan u niet doorverbinden.


Persberichten archief

Update: bewaarplicht

31 december 2014

De bewaarplicht telecomgegevens is in strijd met de wet, maar toch moeten we doorgaan met bewaren van die gegevens. Dat plaatst ons in een zeer onwenselijke situatie: we zijn gedwongen medeplichtig aan de schending van de privacy van onze klanten en dat willen we niet. Daarom schreven we een brief aan minister Opstelten, waarin we hem opriepen […]

Lees verder..

Oudere persberichten zijn terug te vinden op onze Weblog.

Foto's en logo's

Op deze foto's is een Creative Commons-licentie van toepassing. Dat betekent dat u vrij bent om de foto's te gebruiken, te bewerken en te verspreiden zolang u de naam van XS4ALL vermeldt. Op bewerkingen van deze foto's is dezelfde licentie van toepassing.

Foto's van onze digitale apparatuur

XS4ALL visuele identiteit

Het logo heeft een vaste uitingsvorm en wordt altijd in één kleur toegepast. Het logo kan wel op verschillende manieren worden toegepast, vrijstaand of op fotografie.

XS4ALL logo voor beeldscherm


Logo zwart
Logo zwart & payoffLogo geelLogo geel & payoffPayoff zwartPayoff geel


XS4ALL logo voor drukwerk

Voor drukwerk is het logo beschikbaar als Adobe Illustrator bestand (ai/pdf).


Factsheets

Dit zijn onze laatste factsheets