Voor de pers

Bent u een journalist en heeft u een vraag voor XS4ALL, of wilt u op onze medialijst staan? Neem dan contact op met onze woordvoerder Niels Huijbregts, via woordvoering@xs4all.nl of telefoonnummer 020 398 76 81.

Niels Huijbregts Hoi, ik ben Niels Huijbregts, de woordvoerder van XS4ALL. Ik leg in gewone mensentaal uit hoe technische zaken in elkaar zitten en vertel met plezier over onze bijzondere geschiedenis, over onze producten en diensten en over onze visie op internet, privacy en security. Op verzoek breng ik journalisten graag in contact met onze technische experts.

Let op: dit telefoonnummer is uitsluitend bedoeld voor vertegenwoordigers van de media. Als u dat niet bent, kunt u XS4ALL bereiken via het algemene nummer 020 398 76 83. De perswoordvoerder kan u niet doorverbinden.

Persberichten archief

Scriptie: Meldplicht Datalekken schiet doel voorbij

24 februari 2014

Bernold Nieuwesteeg wint Internet Scriptieprijs. De meldplicht datalekken moet burgers vertrouwen geven in de digitale omgeving en zorgen dat burgers de controle over hun eigen gegevens hebben. Bernold Nieuwesteeg onderzocht voor zijn masterscriptie of zo’n meldplicht een effectief middel is om dat doel te bereiken. Zijn conclusie: de plicht schiet het doel voorbij. Hij won de Internet […]

Lees verder..

Oudere persberichten zijn terug te vinden op onze Weblog.

Foto's en logo's

Op deze foto's is een Creative Commons-licentie van toepassing. Dat betekent dat u vrij bent om de foto's te gebruiken, te bewerken en te verspreiden zolang u de naam van XS4ALL vermeldt. Op bewerkingen van deze foto's is dezelfde licentie van toepassing.

Foto's van onze digitale apparatuur

XS4ALL logo voor beeldscherm

XS4ALL logo voor drukwerk

Voor drukwerk is het logo beschikbaar als Adobe Illustrator bestand (eps).

Factsheets

Dit zijn onze laatste factsheets

Menu Zoeken