header p51 side-right angelique w2000 blur 1500w angelique1

Vroeger namen we voor elke klant de tijd…

...tegenwoordig nemen we voor elke klant de tijd.

XS4ALL. Al ruim 25 jaar kwaliteit.

XS4ALL blijft voor huidige klanten na de samenvoeging met KPN bestaan. We houden de kracht van XS4ALL, maar integreren de techniek aan de achterkant. We kunnen ons voorstellen dat u graag op de hoogte blijft. Dan zit u hier goed. Op deze pagina kunt u altijd terecht voor het laatste nieuws. Antwoorden op veelgestelde vragen vindt u hier ook terug. Wel zo makkelijk.

image.png

Wat gaat er gebeuren?

We maken al jaren gebruik van het KPN-netwerk. Onderdelen waar we onze eigen techniek voor gebruiken, worden geïntegreerd in KPN. Onze unieke diensten zoals het malwarefilter en DNSSEC worden overgenomen. Belangrijke XS4ALL-waarden op het gebied van privacy en security worden zo gewaarborgd. XS4ALL blijft als merk voor bestaande klanten bestaan.

Onze klanten vinden persoonlijke service en aandacht erg belangrijk. Daarom blijven onze klantenservice en technische helpdesk bestaan. Bereikbaar op hetzelfde nummer, met dezelfde mensen én dus uit naam van XS4ALL. Aan onze manier van communiceren verandert niets. Ook gaan we door met innoveren en onze dienstverlening blijven verbeteren. Net als nu. Onze inzet voor het maatschappelijk belang gaat onverminderd door. Zo blijft het ‘vertrouwde en tikkeltje rebelse’ van XS4ALL bestaan.

In de loop van 2021 start deze technische samenvoeging met KPN.

Veelgestelde vragen over de samenvoeging
Blijft XS4ALL zich inzetten voor het maatschappelijk belang?
Wat betekent de samenvoeging van KPN en XS4ALL voor uw privacy?
Wat gebeurt er met uw contract bij XS4ALL?
Hoe zit het met de medewerkers van XS4ALL?
Hoe zit het met de technische samenvoeging van KPN en XS4ALL?
Wat doen XS4ALL en KPN om het KPN-netwerk te verbeteren?
Wanneer gaat dit gebeuren?
Gaat u hier veel van merken?
Hoe blijf ik op de hoogte van het samengaan van XS4ALL en KPN?
chevron-down