culinaire
zaken
.nl
Cervelaathoorntjes met pistache-kaasmousse
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
6
2
2
2
1
1
1
-
-
-
gram
takje
eetlepel
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
gehakt (lams-)
dille (vers)
boter (bak-)
ei (kip)ingrediënt info
melk ingrediënt info
ui ingrediënt info
majoraan (gedroogd)
kappertjes
zout
peper (cayenne-) ingrediënt info
kaneel (poeder)
Voor-
berei-
ding
Houd 6 pistachenootjes achter en hak de rest heel fijn. Schep de gehakte nootjes door de verse roomkaas met ham. Klop de slagroom stijf en schep deze luchtig door het kaas-notenmengsel. Doe de kaasmousse over in een spuitzak met een grove kartelmond.
Berei-
ding
Was de blaadjes sla, schud ze goed droog en leg ze op twee bordjes. Snij de plakjes cervelaatworst in en vouw ze tot hoorntjes. Leg op elk bordje 3 cervelaathoorntjes en spuit ze vol met een flinke toef kaasmousse. Leg de hoorntjes op de sla en garneer ze met een pistachenootjes
Voedings-
waarde
Energie1243 KiloJoules
296 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
8 gram
1 gram