culinaire
zaken
.nl
Tacobakjes met tonijnsalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
4
4
2
2
2
2
2
1
1
1
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
theelepel
eetlepel
schijf
eetlepel
stuks
stuks
stuks
tonijn (blik)
room (zuur)
ketchup (hot)
tacoschelp
kruidenmix (Mexicaans)
sap (limoen-,vers)
limoen ingrediënt info
mayonaise ingrediënt info
avocado ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Laat de tonijn uitlekken. Schil de avocado, snij het vruchtvlees in stukjes en meng ze met het limoensap. Pel en snipper het uitje. Snij de tomaten in stukjes. Meng de hot ketchup met de room, de mayonaise en de Seasoningmix. Voeg de tonijn, de avocado, het uitje en de tomaat toe en schep door elkaar.

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Verwarm de tacobakjes 3 minuten in de oven. Vul ze met tonijnsalade. Garneer met de schijfjes limoen.
Voedings-
waarde
Energie2415 KiloJoules
575 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
26 gram
26 gram
11 gram