culinaire
zaken
.nl
Waldorfsalade 2
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
30
5
3
3
2
1
0.50
-
-
gram
gram
gram
eetlepel
stengel
stuks
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
kipfilet
noot (wal-,gepeld)
suiker
mayonaise ingrediënt info
selderij (bleek-)ingrediënt info
appel
citroen
ananas ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Hak de walnoten.
Berei-
ding
Vermeng de mayonaise met citroensap, suiker, zout en peper. Snij het vruchtvlees van de ananas in stukjes. Schil de appelen en de selderij. Snij de appelen en de knolselderij in blokjes, de bleekselderij in reepjes. Verdeel de gare kipfilet in stukjes. Meng de ingredienten door elkaar en schep de massa met de saus voorzichtig om. Bestrooi de salade voor het opdienen met de walnoten. Serveer de salade als voorgerecht in cocktailglazen of bij koud vlees.
Voedings-
waarde
Energie3329 KiloJoules
793 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
89 gram
46 gram
28 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.