culinaire zaken .nl |
Pasteitjes gevuld met aspergekalfsvleesragout | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 8 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 01:42 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 300 3 2 8 3 1 1 - |
gram gram deciliter deciliter stuks eetlepel bosje pak naar smaak |
asperge (blik) Kalfsfricandeau water wijn (wit,droog) pasteibakje (groot) creme fraiche bieslook soep (asperge-,pakje) peper | ||
Berei- ding |
Maak de ragout van de wijn, water, soep en bieslook. Meng er kalfsfricandeau in blokjes en stukjes asperges en creme fraiche door. Breng op smaak met versgemalen peper. Bieslook erboven fijnknippen. Verwarm de pasteibakjes in de oven. Vul deze met de warme ragout. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 385 KiloJoules 92 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 9 gram 1 gram |