culinaire
zaken
.nl
Pasteitjes gevuld met aspergekalfsvleesragout
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
300
3
2
8
3
1
1
-
gram
gram
deciliter
deciliter
stuks
eetlepel
bosje
pak
naar smaak
asperge (blik) ingrediënt info
Kalfsfricandeau ingrediënt info
water
wijn (wit,droog)
pasteibakje (groot)
creme fraiche ingrediënt info
bieslook ingrediënt info
soep (asperge-,pakje)
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Maak de ragout van de wijn, water, soep en bieslook. Meng er kalfsfricandeau in blokjes en stukjes asperges en creme fraiche door. Breng op smaak met versgemalen peper. Bieslook erboven fijnknippen. Verwarm de pasteibakjes in de oven. Vul deze met de warme ragout.
Voedings-
waarde
Energie385 KiloJoules
92 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
9 gram
1 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.