culinaire
zaken
.nl
kalkoenfilet met paprika-roomsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
30
6
1
1
1
1
0.50
-
-
gram
gram
theelepel
stuks
stuks
stuks
bekertje
stuks
naar smaak
naar smaak
kalkoenfilet
margarine
paprika (poeder) ingrediënt info
tomaat (vlees-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
bouillon (kippen-,tablet)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Bereiden: Kalkoenfilet in blokjes van 2.5 centimeter snijden. Ui pellen en fijnsnipperen. Paprika wassen, schoonmaken en en dunne repen snijden. Tomaat inkruisen, onderdompelen in kokend water en ontvellen. In kleine blikjes snijden. In braadpan boter smelten. NIET BRUIN LATEN WORDEN! Ui ca 5 minuten zachtjes fruiten. Paprikapoeder erdoor roeren. Kalkoenstukjes toevoegen en in ca 3 minuten rondom lichtbruin bakken. Paprikarepen en 0.5 deciliter water erdoor roeren. Bouillontablet erboven verkruimelen. Met deksel op de pan kalkoenmengsel op zacht vuur ca 6 minuten zachtjes laten stoven. Creme fraiche erdoor scheppen en blokjes tomaat ca 2 minuten zachtjes laten meestoven. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren met groene sla en lintmacaroni.
Voedings-
waarde
Energie340 KiloJoules
81 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.