culinaire
zaken
.nl
Kip in massala
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
5
5
4
3
2
1
1
1
1
gram
centiliter
theelepel
eetlepel
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
stuks
stuks
kip
water
knoflook ingrediënt info
olie ingrediënt info
bouillon (tablet)
massala
aji-no-motoingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
ui ingrediënt info
peper (groen) ingrediënt info
Berei-
ding
De fijngehakte knoflook, ui en peper in de olie lichtbruin bakken.
Doe de rest van de ingredienten er vervolgens bij.
De kip fijnhakken. Na 3 minuten de fijngehakte kip eraan toevoegen. Koken totdat het gaar is. Voor de jus voegt u er het water en zout naar smaak aan toe.

Serveren met rijst of roti met gele erwten of roti met aardappelen.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram