culinaire
zaken
.nl
Varkensvlees met garnalen en chinese zoetzuur
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
250
200
100
4
2
2
1
deciliter
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
teentje
stuks
saus (zoetzuur)
varkensfricandeau
bamboe (scheut) ingrediënt info
garnaal (Hollands,gepeld)
ananas (schijven) ingrediënt info
olie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
prei
Berei-
ding
Bak het vlees in de olie in circa 10 minuten lichtbruin en gaar. Neem het uit de pan en bak de uitgelekte ananasringen in de olie lichtbruin en neem ze uit de pan. Bak de prei en de knoflook even in de olie. Roer vervolgens de zoetzure saus, de uitgelekte bamboescheuten en de garnalen erdoor en laat de saus, al roerend, warm worden. Voeg het vlees toe, leg de ananas erop en serveer met: gekookte rijst.
Voedings-
waarde
Energie919 KiloJoules
219 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
22 gram
2 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.